Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyau

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Checkpoint Charlie Gyömbér tea 2010.06.01 20:59:00
Nem tudom kinek mi a tea, nekem a fekete, meg a zöld, de az egyszerűség kedvéért hívjuk ezt a folyadékot is így. Én úgy csinálom, hogy meghámozok és fölszeletelek nagyon vékonyan egy darab gyömbért, leforrázom egy liter vízzel és egy napig állni hagyom. Ázsiában instant…..
Checkpoint Charlie Dhal 2009.09.14 11:16:00
Indiai alapkaja. Főzelék szerű valami, amit lehet hosszabb vagy rövidebb lére ereszteni. Köretnek is jó, bár én többnyire főételnek eszem. Nem túl macerás elkészíteni, laktató, ízletes, vega, így fogyókúrához is optimális.40 dkg vörös lencsét megmosok, aztán annyi vízzel…..
en es a sziget 4. a kisertes 2009.05.11 12:27:53
Nagyon biztonsagos a sziget. en igy kepzelem.   A legsotetebb sikatorban sem utnek le soha, soot ha lathatoan nem tudod, hogy merre a kifele a labirintusbol, akkor szamithatsz ra, hogy barmelyik kicsikem akivel osszeakadsz kikiser onnan az elso foutcara mosolyogva, s addig is cseveg veled,…..
Igazabol Che nevezte el oket a kicsikeimnek. Chenek tobbszor megengedtem mar hogy idelatogasson. Kb.tizennegyszer. Egy nap meg a kezdetek kezdeten megesett velunk egy teljesen alapjelenet.   Alapjelenet: Che: Can I have a pineapple juice – Z.te mit kersz? - and a mango lassi, pls.…..
en es a sziget 2. 2009.04.24 11:09:00
Kicsikeimnek van vallasuk is, Szorgalmasan gyakoroljak, mar amennyiben ez igy ertelmezheto, ugyanis kicsikeimnek oan vallasuk van ami egy eletforma s a gyakorlasa a vallasnak mint oan szuksegszeru es megkerdojelezhetetlen. Igy a vallas `nemgyakorlasa` ugye egyenlo a `nemkicsikem`mel. Nincs…..
en es a sziget 1. 2009.04.24 10:22:00
En lakom egy szigeten. en Z. Ez egy kepzeletbeli sziget. Mondjuk a tropusokon. Mondjuk egy olyannak tuno kis folddarab a nagy oceanban amit valoszinuleg a Joisten felhotlen jokedveben teremthetett, Van mamaya, babaya, papaya, palmafa, rizsfoldterasz, dzsungel, sziklashegy, vulkan, nem vulkan,…..
"Hát igen jól látszik, hogy a tehetségnek nincsen értéke Magyarországon, hogy nem a tehetséges érvényesül, főleg hogyha nincs mögötte valami nevesebb stúdió, műhely vagy producer, csak a kapcsolatok számítanak. Egy kis szűk, beszűkült látáskörű szakma dönti el mi a…..