Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joss Beaumont

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A film főszereplője KATA, de úgy néz ki, hogy a diákok is baszhatják. Az "Elkúrtuk!", a "Nemzeti Együttszexelés Rendszere 2.", az "Interfelláció" és a "Drágám a büdzsé kisebb lett" rendezőjének legújabb alkotása a 2013-as költségvetés XXX paródiája. A történet női…..
 Először a Békés Megyei Bíróság minősítette visszamenőleges hatállyal semmisnek a kezelési költség devizában történő megállapítását egy perben, ezt követően pedig, a Szegedi Törvényszék egy takarékszövetkezet egyoldalú szerződésmódosításra lehetőséget adó,…..
Joss Beaumont 2012.01.26 17:28:50
BDBY@BDBY:

Ne reménykedj, lesz ez még rosszabb is...
  Brad Pitt ma ünnepli 48. születésnapját. Emlékeztek rá még a Dallas-ból? Mert ugye ott is előfordult. Boldog szülinapot neki, reméljük, nem viselték meg nagyon a nálunk történt fegyveres összetűzések...Ti melyik filmet kedveltétek tőle? Persze, a Harcosok klubja az…..
Nimmerfrohf videójánál nem lehet tömörebben összefoglalni. A mozdonyvezető szerepében: Matolcsy György.Kicsit bővebben a témáról:A gazdasági szabadságharcnak már a Magyar Hírlap szerint sincs értelmeChikán Attila (Orbán első gazdasági minisztere): Rosszul csinálja a…..
Férfi blog Nem is értem 2011.11.27 16:11:00
Matolcsy legfrissebb szavaiból az derül ki, hogy jogász kormányunk az állam jövő évi költségvetési stabilizálásától reméli a gazdasági felemelkedést. Ennek érdekében folytatja a gazdaság szereplők agyonverését, úgy a vállalkozásokét, mint a fogyasztókét. Tényleg…..
Joss Beaumont 2011.11.27 22:01:46
Kedves Terszim!

Nincs munkahely, vagy gondolom menjen el közmunkára, amit a kedves Fővezír kitalált, hogy így csinál majd 1 millió (bocsánat, már nem tudom mennyire vitték le a rátát) munkahelyet... Nem tudom neked mennyi ismerősöd panaszkodik erre, nekem rengeteg. Keresnének másodállást, de nem találnak, amit a jelenlegi mellett lehetne végezni. Jómagam napi 16 órát dolgozom, szabadnapom talán 1 van egy hónapban, amikor nem kell mennem egyik vagy másik munkába. És lassan ott tartunk, hogy már ebből se tudjuk fizetni a részleteket. Mert ezek odafent (a vezír, és a szépszemű) finganak, vagy böffentenek egyet, és 5-10 ezer forintot kérnek a bankok a következő hónapban a sárga csekken. Nem a munkával van bajom, mert elvégzem. Hanem azzal, hogy hiába dolgozom lassan napi 24 órát, egyre úgy érzem nem jutok előre. 180 Ft-os frankárfolyammal vették át a kormányzást, most hol is tartunk???

El kéne kergetni őket, mert ahogy a "tanácsadók" is mondták az utolsó egyeztetés után, szépszemű nem nagyon van tisztában a helyzettel, nem érti miről szól ez a helyzet. És teljesen mást nyilatkozott az egyeztetés után (a világ spekulál ellenünk, és hasonló dolgok), mint amit tanácsoltak nekik. Ez a két idióta nem hallgat senkire, csak amit ők jónak gondolnak, azt lehet, sőt kell csinálni.

Közben prémium ide (mai hírek), képvásárlás oda (aprópénz, ahogy nyilatkozott a megbízó, közben mondjuk Esztergomban a köztartozást ki lehetett volna fizetni belőle).

A kurva úristenért nem a kiadásokból csökkentenek? Persze nekik fizetés emelés kell, mert az JÁR. Milyen alapon? Miért fizetjük nekik a mobilt, az albérletet, meg az egyéb faszságokat??? Azért kapnak fizetést, hogy abból fizessék ezeket. Mint ahogy minden magyar ember ebből próbál (egyre kevésbé tud) megélni.

Erre valahogy soha senki nem tud válaszolni.
 Árpád apánk ugyan olasz, de lobogó kék szemeivel, amellyel a magyar pusztát szántotta fel beírta magát a filmtörténelembe. Mai sztárunk a 60 darab statisztával (amiből 10 besenyő) hont foglaló Franco Nero, aki máig az egyetlen spagetti zabáló nindzsa. A kis Franco nagy…..
Joss Beaumont 2008.10.25 19:51:34
www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=7410&VID=066-855377967-76610499203930352

Tessék Kuvahara.:) Érdekes film, emlékezetes zenével.

Üdv:

Beaumont