Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doctor

54 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már a bejáratnál lebukott az a 23 éves fiatalember, aki 1 gramm marihuánát szándékozott bevinni a SZIN-re 2013. augusztus 20-án az esti órákban. A Szegedi Ifjúsági Napok biztonsági szolgálatának munkatársai jelezték a helyszínen szolgálatot teljesítő rendőröknek,…..
Nem tudom, hányan olvastátok ezt a cikket és láttátok már ezt a videót; én négyszer is megnéztem és még mindig nem hiszek a fülemnek/szememnek. Kérdések tucatjai tolulnak fel bennem, de végül korrekt módon visszafojtottam őket, mert nem szeretnék egykori fészkembe piszkítani.…..
A szerkesztőségben úgy gondoltuk, hogy lassan itt az ideje a szomszéd blogok - a Lemil és a Töriblog - mintájára egy blogtalálkozó, avagy blogbuli megszervezésének. Ezért a KatPol fennállásának 3. évfordulója alkalmából egy könnyed összejövetelre invitáljuk…..
Igazából én elismerem ezt a gyereket. Olyan szinten vezette meg kicsiny országunk szinvonalas médiaseregét, hogy azt tanítani kellene. Egy mondás jut eszembe, amiben a szarról, meg egy bizonyos palánkról van szó, de hagyjuk is ezt most és lássuk, hogy miről is hadobálok én.…..
Nos, ismét egy gyöngyszem... A kardcsattogás igaz egy kocsmai játégképre emlékeztetett, de utána fel kellett tennem a kérdést: tényleg ez a legnagyobb bajom vele? Etől függetlenül zseniális. ..
Szoktátok betegen azt álmodni, hogy társaságban vagytok, orrot kell fújnotok, és csak jön, csak jön, csak jön, és már öt perce jön, és csak jön, csak jön, csak jön?..
Tényleg nem tudom. Ugyanakkor a szoba látható szegmenséből ítélve (no meg még valamiből, nem tudom észreveszitek-e) , arra a következtetésre jutok, hogy az úr szereti a farkasokat. ..
Jómagam is nagy sajnálattal vettem tudomásul, hogy a vizsgaidőszak végetért. Mély megrendüléssel gondolok arra, hogy nem kell többet a vizsgák miatt stresszelnem, hajnalokig tanulnom. Tudom, ugyanakkor, hogy gyászomban Ti, kedves lógós politológusok is osztoztok és ez ad erőt, hogy…..
Üdvözlet a kollégáknak a ködös Albionból!Számomra már befejeződött a vizsgaidőszak,viszont tudom, hogy otthon még javában a közepén tartotok.Épp ezért szeretnélek titeket egy kicsit bíztatni eme lírikus melódiával ami egy kicsit pont passzol is a drága szakunkhoz.Nameg nem…..
Midőn ez a poszt élesedik, már amennyiben lesz türelmem időzíteni, kísérleti nyúl-pályafutásom révbe ér és idén első körösként a Nemzetközi Jog hóhérának szemébe nézek. Tízkor. Azaz remélem, hogy akkor. Hogy valami szépet is linkeljek, visszatérő révedezésem kínálom…..
Oszt gyün ami gyün' Szolgálati 2009.05.04 22:15:42
Senki ne ijedjen meg, ez még mindig a kedvenc PPP blogotok, csak az új designnel kísérletezünk, azért ez a felfordulás...
Doctor 2009.05.10 14:16:00
@tiboru: Sajnálattal hallom... Ezesetben lobbizni fogok, hátha ezúttal a rendszer lesz az, ami meghajlik a logika és praktikum előtt, nem pedig fordítva. Természetesen az is lehet, hogy ez csak nekem zavaró, így beleszokom idővel én is.
Oszt gyün ami gyün' Tehetséges 2009.05.07 14:12:17
Bár nem szokásom ilyen jellegű vidókat felpakolni, de ez a darab felkeltette az érdeklődésemet. Zeneileg hihetetlenül rendben van, az operatőri munkán is látszódik, hogy profi és nem telefonnal vették fel... Amit meg a fiatalember produkál, az hogyismondjamcsak. Valami…..
Szerintem ezután továbbengedték. ..
Az ukrán banda igazán kitett magáért. Roppantmód tetszik. =) Ja igen, ha valaki kíváncsi az eredetire, itt megtalálja. ..
Szivesen írtam volna valami frappánsat, de még mindig könnyezem a nevetéstől. Régen láttam ilyen jó összevágást. Riszpekt és tisztelet érte... ..
Mindig is tetszettek azok a performanszok, amit az egyes találatok után a focisták lezavarnak. Nagy örömmel látom, hogy más is hasonlóképp vélekedik, sőt, még arra is vette a fáradtságot, hogy csokorba szedje őket. Felesleges szaporítani a szót, a videók magukért beszélnek:…..
Doctor 2009.03.31 04:03:52
@Kispista: dehogynem Jet Coaster - Cosa Nostra, de hogy milyen remixben at csak az Ég tudja, valami Captn Funk mix talán.
Akkor legalább valami teljesen haszontalannal üssem el az időt. Ennek keretében akadtam rá a következő szépségre. A stílus elég punk, de hagyjuk meg, jól nyomja a banda. ^^ ..
Doctor 2009.03.25 05:00:02
Na, annyit azért mégis közbeszúrnék, hogy ez zseiális. =) Slagsmålsklubben - Sponsored by destiny from Tomas Nilsson on Vimeo...
Hallgassátok szeretettel a Szögletes Üveggolyó nevű formáció mesterművét Ez egy fa címmel: Mea culpa.....
Vizsgaidőszak után rámjön néha, hogy nem tudok elaludni. Na, ez után nem is merek mostmár... Mázli, hogy Ti csak reggel látjátok leghamarabb. Ugyanakkor maximális riszpekt az öregúrnak! Kőkemény... ..
Oszt gyün ami gyün' Nazitübbies 2009.02.05 15:35:11
Nem igazán tudom, hogy mit kellene most írnom, mert a látványtól még mindig meg vagyok döbbenve, ráadásul próbálok értelmezni olyan dolgokat, hogy Göring miért ázsiai, Hess miért Kétarc Harvey. Ja, a Nazitübbies nevű, dán paródiról beszélek, amit a minap találtam. Talán a…..
Sokkot kaptam. Nagyot. Az is tény mondjuk, hogy könnyesre sírtam magam a nevetéstől. Íme, az agrármetál: ..
Először is leszögezném, hogy Ennio Morricone zenje utánozhatatlan és fennséges. Több, mint amire földi haladó bármikor is képes lesz. Ellenben meg kell jegyezzem, hogy ez a cover engem nagyon meglepett. Ezzel a számmal a Metallica is próbálkozott, de be kell valljam nem zártam a…..