Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bradfield

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Tűzszínű pizsama 2007.03.14 06:30:00
Fölkúrtam a fejlécbe az árpádsávot, hujhuj. Nesztek. Gondolom, majd jön valami übermagyar, és elmeséli, miért nem való nekem. Addig is megpróbálom kitalálni. Nem fogok a nyilaskereszttel szarozni, jóhiszemű leszek. Nem azért lengetik, megmondták, és ezek becsületes…..
w A peches szfinx 2007.03.09 04:00:00
Három kérdést engedett át az Alkotmánybíróság a Fidesz népszavazási kezdeményezéséből. A kormánybuktatásnak kapáltak. De összehozhatunk pár milliárdért egy nagyon keveseket érintő, érvénytelen referendumot. Hogy legyen-e a gazdáknak elővásárlási joguk a földre, nos,…..
bradfield 2007.03.09 10:22:35
Azért a tandíjkérdésben hozott határozat indoklása még meglódíthatja vektor fantáziáját (www.mkab.hu/hu/frisshat.htm). Itt elsült az AB agya, amikor azt mondja, hogy csak a kormányprogram egészéről nem lehet népszavazni, annak részeiről azonban igen (ajánlom figyelmetekbe a párhuzamos indoklásokat is). A kínálkozó megoldás: részekre bontva kell leszavazni a kormányprogramot. Kérek valami jutalmat, ha ebből koncepció lesz. Aztán kezdődne ezen az alapon is egy kurva jó játék: A nép leszavazza a tandíjat, a kormány meg azt mondja, hogy rendben, nincs tandíj, annyival csökkentem az államilag fin. helyek számát, mint ahányan előreláthatólag mentesültek volna a díjfizetés alól. Jönnek a kemény felvételik :)
w Malacka az űrben 2007.03.08 06:00:00
Hétvégén MDF-kongresszus és tisztújítás, vagyis Dávid Ibolyát újraválasztják. Az elnökasszony erről azt mondta a tévében, hogy ha több jelölt van, az tiszta idegesség, megviseli a pártot, fölösleges stressz, úgyhogy ő üdvözli, ha nincs más jelentkező. Divergencia Új…..
w Hol volt, hol nem volt 2007.03.05 08:00:00
A Magyar Nemzet, mint tudjuk, egy ezer lóerős fospumpa, amely még olyan csimbóktól sem akad el, mint Horváth Zsolt. Rettenetes hírszerkesztést és az idiotizmusig párthű publicisztikákat buzog fel minden áldott nap. De a fosban mégis találni olykor gyöngyöt. Ha az allegóriát…..
w Szerény javaslat 2007.02.27 08:00:00
Mint tudjuk, a világ legnyomorultabb helye Közép-Afrika. Nincs mit enni, sőt inni se, viszont nagyon süt a nap, rengeteg igen fájdalmas betegség terjed, és nemhogy kórház, de fájdalomcsillapító sincs. Vannak viszont lovas és terepjárós milíciák, amelyek – államrend híján…..
w Honfoglalás 2007.02.22 08:30:00
Tipikusan olyan téma, amiről holnap hajnalig lehetne írni, de hát egy cikkbe ennyi fér. Itten még hozzáfűzném azt, hogy persze ha azt a stratégiát választjuk, hogy áthúzzuk ide a határon túli magyarokat, azzal egyben elismerjük végleg, hogy a területekről lemondunk. Ezt azonban…..
w Heads Up! 2007.02.12 06:00:00
Hányásába fúlt nemzet vagyunk. A magyar állampolgár eleve elég tudatlan. A tömegek pletykalapokból és a kereskedelmi tévék álhíradóiból tájékozódnak, de külföldi híreket a magát műveltnek tartó közép- és felső osztály se szívesen fogyaszt – már azon kívül,…..
w A fejedelem 2007.02.08 06:00:00
A számítógépes játék elsősorban szórakozás, de néha lehet tanulságos. Nem a pisztollyal rohangálós fajta – illetve az másképp -, hanem a stratégia. Főleg ha azt próbálja ábrázolni, hogyan működik az emberi történelem. Hátrányuk, hogy iszonyú időrablók, mert a jó…..
w Utáljátok ellenségeiteket! 2007.02.05 07:00:00
Helyiérdekű, de azért elég hangos ribilliót okozott az ausztrál baptista egyház húzása: templomaik előtt szép nagy, terepszínű táblákat helyeztek el azzal a felirattal, hogy Jézus szereti Oszamát. Lett belőle menten uproar, azaz felhördülés, megszólalt a miniszterelnök is, a…..