Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moda

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion Mi kell az országnak? 2012.04.11 12:04:00
Eszem ágában sincs politizálni, mindössze a divat megközelítéséből szemlélve a dolgokat összegyűjtöttem azokat az üzleteket, amiket szívesen látnék Budapesten is. Elérhető árú termékeket forgalmazó üzleteket válogattam, amelyekben az egyszerű halandók is tudnak…..
Róma legdrágább lakása 2028 éves Az első csók egy buja kertben Róma közepén, amit három nap és három éjjel díszítettek fel a pápa látogatására, társasjátékozni Augustus császár egykori kőszínházában, bújócskázni ókori római szobrok mögött. Úgy tartják, a…..
ANNENN Életre kelt pólók 2011.06.02 09:10:00
Egyedi, mókás ötletekből sosem elég. A képeken látható póló plusz lánc ötlete egy berlini márka, a Luft und Liebe fejéből pattant ki. Imádom és kérem természetesen mindkettőt! ;) További klassz pólókért tőlük katt IDE! Nektek hogy tetszenek?Fotók:Therandomnoise..
Moda 2011.09.01 22:53:46
A limezöld csiszolt üvegdíszítés és az aranyozott ananászcsat nálam kiveri a biztosítékot. Számora giccses hatású és a kivitelezése sem tűnik kiváló minőségűnek, de persze lehet, hogy velem van a baj és ez a Kate Spade 'Lemondrop' ékszertáska nektek a nyaralásokat, a…..
Reggel végigszaladtam a tumblren, és két érdekes dolgot is találtam: az egyiken Danny DeVito lányokat kér meg arra, hogy mutogassák nekik a cicijüket (klasszik WTF kategória), a másik pedig az örök lázadó Vivienne Westwood meztelenül. A divattervezőnő imád polgárukkasztani, és…..
OurFashion Új trend: a kis fehér 2010.07.29 18:00:00
Végre, végre! Úgy untam már a kis feketét és úgy imádom a fehér színt, úgyhogy nekem való ez az új trend a kis fehér. Ez kell nyáron nekünk nem a százszor elcsépelt kis fekete koktélruha.Szavazzatok kis fehér vagy kisfekete?Cameron Diaz Bottega Venetában és Amanda Brooks…..
Moda 2010.07.30 09:20:18
OurFashion Fiúk tavasza 2010.07.07 18:51:07
Az ellenkező nemnek sokkal nehezebb dolga van az öltözködés terén, nem csak itthon, máshol is. El kellene végre felejteni a gyémánt fülvevalót meg a strasszos halálfejes-rózsás pólókat, és nem lenne baj ha a kreativitás sem állna meg a Conversenél. Nem kell egy az egyben…..
Marc Jacobs sosem unatkozik, most éppen legújabb férfi illatát a BANG-et próbálja népszerűsíteni meztelen testével. A meztelen képen szinte már meg sem lepődünk, miután pózolt már Louis Vuitton táskákkal is így a tervező. De a mostani fotón egy arany takarón feszít…..
A rózsaszín latex, lila tollas fejdísszel, türkiz rojtos patával - nem, ez nem az 'Én kicsi pónim' egyik új karakterének a leírása, hanem egy férfi viseli mindezt egy divatfotó-sorozaton. A képeket (és persze a stylingot is) az Exterface Studio kreatív csoportja készítette,…..