Regisztráció Blogot indítok
Adatok
milan92

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csíkszereda–DAB 5-2  Leo Gudas: – Egy kis lépést tettünk az elődöntő felé, de mindig az utolsó a legnehezebb. A mai napon úgy gondolom, hogy hasonló szellemben játszottunk, mint a két idegenbeli meccsen. Nagyon jó védekező játékot mutattunk, kevés hibát vétettünk, kimondottan a harmadik…..
MAC Budapest–DVTK Jegesmedvék 3-1..
milan92 2018.01.29 22:58:08
@hokiszurker01: Mert a MAC nyert :P
DAB–DVTK Jegesmedvék 4-2 Jason Morgan: – Duschek ezúttal is stabilizálta a védelmünket, de egyébként is az volt az alap, hogy biztos védekezésből támadjunk. Sikerült igazi csapatként gondolkodnunk, védekeznünk és támadnunk, mindenki hozta a tőle elvárható legjobb játékát. Mikael Tisell: –…..
milan92 2017.12.28 22:03:55
@CsakÚjváros: Mi is arra jutottunk hogy min 1500, szinte a Volán meccseket idéző nézőszám volt. Csak a dob hiányzott.
Becze Tihamér visszatér a DAB-hoz..
milan92 2017.12.07 18:58:41
@freddyD: Nem tudom mi történt Újvárosban, mindig azt mondták hogy nem lesz pénz, aztán mostmár elég jó nevek vannak. Jött egy Hári,Mestyán,Becze,Turcotte az elmúlt hetekben, és visszatért Hüffner. Egy jó sort sikerült összehozni. A kapusok szerintem ahogy jöttek úgy távoztak is. De kíváncsi vagyok honnan akaszt le értelmes magyar pótlást az UTE. Vagy lehet hogy Szilassy így akarja csökkenteni magán a nyomást, mostmár nem lehet ráfogni hogy ilyen minőségi keretből csak ennyit tud kihozni, mert már nem is olyan mély ez a keret :D
SC Csíkszereda–DAB 4-6 Leo Gudas: – Tudtuk, hogy egy remek támadó erővel rendelkező csapatról van szó, amely képes meccsek alatt több alkalommal is létszámfölényes helyzetet kialakítani. Ennek ellenére a második harmadban nagyon rossz felfogásban játszottunk, ami a meccsbe került. Ha ettől…..
Progym: jól át kell gondolni a Erste Ligában való indulást Such György ... a ligában szereplő együttesek is megbánták, hogy olyan gárdákat vettek be, mint tavaly Belgrád, vagy idén a Vienna Capitals II., amelyek nem képviselnek megfelelő színvonalat. ...jó lenne elgondolkodni azon, hogy…..
DAB–Brassó 4-3 Jason Morgan: – Jó felfogásban játszottunk a mérkőzés nagy részében, és megdolgoztunk a kétgólos előnyért, mégis majdnem kicsúszott a kezünkből a győzelem. A vendégek hatvanöt másodperc alatt tudtak egyenlíteni, a győzelmünk a Nageler, Turcotte, Izacki sornak köszönhető.…..
milan92 2017.11.27 05:40:29
@KCs: Pont ez jutott eszembe, hogy teljesen megkérdőjelezhető hogy a cikkíró látta e a meccset. Kíváncsi voltam mit fognak írni a végjátékról, de semmit, kb a blog lassan csak a címek olvasására jó, kommentek meg már nincsenek :/
DAB–UTE 3-1 Jason Morgan (vezetőedző, DAB): ”Az első harmadban nem voltam elégedett a fizikai játékkal, de ahogy haladt a mérkőzés, egyre jobbak lettünk. Az összteljesítménnyel elégedett vagyok, Duschek produkciója pedig megsüvegelendő – kihúzott minket a csávából, amikor védelmi hibákat…..
A Volán meghosszabbítaná a HCB rossz sorozatát..
milan92 2017.09.24 21:21:02
@DominiKing: A magyar válogatott tagjai önerőből is tudnának elit bajnokságban játszani, ha oda valók lennének! Szerintem a magyar hoki érdeke egy erős magyar bázisú liga. Nem kell nekünk A csoport, semmi keresnivalónk nincs ott.
milan92 2017.09.24 21:41:57
@DominiKing: A jégkorongunk sehol nincs még a liftező országokéhoz képest sem. Ladányiék Palkovicsék csodát műveltek, ez tény, de nem az A csoport kel lhogy legyen a rövid/középtávú cél. A hoki mélységét kéne építeni, jelenleg a másodosztály sem létezik, a németeknél svédeknél stb, egy harmadosztályú csapat simán beférne a bajnokságunkba. A másik hogy van Budapest meg még 3 város ahol van felnőtt csapat az egész országban. Ezt nem lehet összeegyeztetni az A csoporttal. A Volán óriásit tett a magyar hoki fejlődéséért amikor az egész magyar hoki romokban volt, Dunaferr meg FTC mind bedőltek. Azóta szerintem már inkább árt mint használ.
FTC–Vienna Capitals II 6-0 Greg Lindqvist: – A mérkőzés nagy részében irányítottuk a játékot, de megint sok volt az eladott korong, sok helyzetet engedélyeztünk az ellenfélnek. A rajtunkkal elégedett vagyok, a két meccsen megszerzett hat pont abszolút rendben van, ugyanakkor sokkal…..
Eddig elégedettek a farmcsapattal Bécsben..
milan92 2017.08.20 20:10:19
@DominiKing: Neked adok igazat, nem ezt ígérték. Olyan csapatra amit kizárólag 16-20 éves játékosok alkotnak, senki nem kíváncsi egy profi felnőtt bajnokságban. Még ha jobbak is lesznek mint anno az UTE volt.
Nem igaz hogy nem képesek legalább 1 sornyi felnőtt játékost összehozni.
Justin Cseter Újpesten..
milan92 2017.08.06 22:27:54