Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Komikaze

15 bejegyzést írt és 163 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cseh neonáci olyan, mint a magyar vagy a szlovák. És ahogy nézem a fotókat és a videofelvételeket egyre inkább úgy tűnik, hogy a roma kisebbséggel folytatott együttélés nyilvánvaló problémája csak a felszín, itt egy morcos, elégedetlen és elszegényedő tömeg általános…..
Megjelent egy remekmű: Szepesi Nikolett Én, a szexmániás című könyve! Összegezve ezt a tökéletesen felépített marketinggépezetet, és levonva a tanulságokat megállapíthatom, hogy a mi drága Nikink eladta a lelkét az ördögnek. Kinyitotta Pandora szelencéjét, ennek…..
     Svájc két aranyérmet szerzett az olimpián. Atlantában volt négy aranyuk, általában egy vagy két aranyérmük szokott lenni a nyári olimpiákon, a téli olimpiákon persze jobban szerepelnek. Az nem kétséges, hogy a magyar sport erősebb mint a svájci (eltekintve Federertől,…..
Tisztelt Olvasó! Történetem kacifántos régóta szeretnék elhelyezkedni,de sajnos a magyar munkaerőpiacon óriási a diszkrimináció.Nem vagyok válogatós szórólap csomagolás bármi megalázó,ha talpon akarok maradni.Kisebbségnek néznek a nevem miatt, hol a korom a gond,hogy…..
10. helyezés: Előnytelen külső Az állatvilágban általában a hím kelt a külsejével feltűnést. A hímek páváskodnak, a kakasok színes, tarka tollakat viselnek, vagy bonyolult násztáncot járnak. Nálunk ezt a nő teszi, ami jól mutatja, ki a „hím” a szó szociális…..
Csak kicsit módosítani kell rajta. Egészen pontosan kétkulcsossá kell tenni! Kell egy értékhatár, amely alatt nulla, vagy nagyon alacsony legyen a kulcs, afelett meg mehet az 1%. Ez az értékhatár lehetne mondjuk 200ezer forint. Ha valaki egy tranzakcióban ennél több pénzt utal, vagy…..
Nos, lezajlottak a 2012. március 15-i ünnepségek, nagygyűlések és tüntetések. Elhangzottak a vezérszónokok beszédei. Beszédet mondott ma Orbán Viktor, és tulajdonképpen valamennyi ellenzéki csoportosulás, amely alternatívát kínálhat ma Magyarországnak. Persze gondolom…..
Immár néhány napja tart az LMP aláírásgyűjtése a lángoló tekintetű Vágó Gábor vezényletével. Egy hónap alatt mindösszesen 330.000 aláírást szeretnének összeszedni a 4+1 népszavazási kérdésüket támogatandó. Mihez is adjuk nevünket, címünket, aláírásunkat…..
Komikaze 2012.03.08 13:10:59
@kb. kognitív disszonancia:
A munkanélküliek meg jól tudják, hogy nem volt azért olyan sürgős az álláskeresés, ha a járadék ketyegett. (Hányszor halottam az "egyelőre nem sietek, kipihenem az elmúlt x évet" szöveget....)

mostanában hallottad ezt a szöveget? és te voltál már munkanélküli?
Komikaze 2012.03.08 13:43:20
@kb. kognitív disszonancia: igen, bennem még maradt némi naiv emberbarátiság. alapvetően nem abból indulok ki, hogy minden ember ingyenélő, még ha meglehetősen sok is van belőlük, ezért nem feltétlenül a nem ingyenélőknek kellene szívniuk. szerencsére megmondóemberből és közgazdászból is van ebben az országban elég, úgyhogy alapvetően bizakodó vagyok. nekem semmi bajom egyébként a 3 hónap álláskeresési támogatással, amennyiben megvan a reális esélye az elhelyezkedésnek.
Manapság talán ódivatú ötlet a virágok szimbolikájáról írni, hiszen napjainkban a virágkötészetet és a virágváráslást sem kötik olyan szigorú szabályok, mint néhány évtizede. Ugyanakkor nőnap tájékán talán hasznos lehet, ha felelevenítünk néhány klasszikus alapelvet, hiszen mindig jó, ha ismerjük a…..
Komikaze 2012.03.07 13:23:38
@Lotyóbridzsida: nem veled értek egyet. pedig nő vagyok :)

a tisztelet véleményem szerint nem férfi-nő kérdés. emberek vagyunk, embertársainknak jár tisztelet.
Jezsuita bloggerek mai krisztusok 2012.02.11 20:05:00
Mindig is foglalkoztatott a hősök, archetípusok, Krisztus-figurák társadalmi-történelmi megjelenése. Vagyis hogyan lesz egy paraszt legényből Dózsa György, egy szerelmes fiúból Rómeó, egy törékeny albán nővérből Teréz anya, a Szeretet Misszionáriusa.  Mindezekből engem…..
Nívó Közeleg a fordulat! 2012.02.02 01:51:00
Az elmúlt hetekben szinte minden a kormány és Matolcsy ellen dolgozott. Az adósságválság újabb hullámai nagyon komolyan érintették Magyarországot is, az euró árfolyama történelmi mélypontra süllyedt, ami az államadósságot is újra történelmi rekord közelbe, GDP arányosan…..
FérjBlog Blikk-nő 2011.06.08 07:05:00
Indulás előtt reggelente átfutok pár honlapot, ilyen a Blikk is, ahol rendszeresen szemrevételezzük az aktuális Blikk-nőt. Ilyenek-olyanok, de egyvalami általában közös bennük: meglepetésszerű támadást intéznek férjük/barátjuk/főnökük/családjuk ellen. Jellemző a "nem…..
Komikaze 2012.01.12 07:03:53
@wowerman: meglehet, hogy igazad van, bár a legutóbbi versenyzőre rátaláltam az iwiw-en :)
Kapanyél Az Orczy park 2011.10.18 09:45:00
Az úgy kezdődött, hogy szeptember végén az iskolában „nevelés nélküli munkanap” volt. Jó kis terminus technicus, elvileg annyit tesz, hogy a tanárok nem nevelnek, a szülők nem dolgoznak, mert a gyerekkel valamit csinálni kell, ámde munkanap van. Úgyhogy összekötöttük…..
Geekblog Trónok harca, 1. évad 2011.09.26 08:08:00
Bármennyire is magával ragadó a fantasy világteremtő ereje, ha mechanizmusainak köszönhetően adós marad, hogy is mondjam: pont a Varázslattal. Nem kell a jegybank elnökének lenni annak belátásához, hogy a futószalagon fosott dolgoknak biz nemigen nő az értéke; ha a szilfa sem…..
Sokan keresnek meg azzal a kérdéssel, hol lehet manapság párt találni, és miért nehéz mindez még az internet nyújtotta lehetőségekkel élve is. Az alábbi cikkben összegyűjtöttem az online párkereséssel kapcsolatos leggyakoribb problémákat  és tapasztalatokat. Ha egy ember…..
Komikaze 2011.08.10 12:53:20
@Kőmíves Kelemen: sejtem, hogy mire gondolsz; nekem itt viszont nem az jött le, hogy meg kellene játszanod magad, ha szeretnél találni valakit. vagy hogy képmutatónak kéne lenned. éppen csak hogy oda kell figyelni magadra és a másikra is, nem rögtön elutasítani azt, aki elsőre nem szimpatikus. annyian félreértelmezik az őszinteség és a tudatosság fogalmát. hogy várhatjuk el, hogy fogadjanak el mások, olyannak, amilyen vagyok? belegondolnak az emberek, hogy vajon ők megteszik-e ezt másokkal?

az őszinteség pedig egyáltalán nem mindig, minden helyzetben erény. egy kapcsolatban persze fontos, de az még fontosabb, hogyan tálalod a másiknak a véleményed, és mennyire veszed figyelembe az övét. és itt már máris a tudatosságnál vagyunk :)

persze, könnyebb másokkal "őszinte" lenni, mint önmagunkkal.

nekem ez a bajom a hozzászólásokkal. egy kapcsolatért tényleg tenni kell, bármilyenért, nincs olyan, hogy alanyi jogon jár. mert ilyen/amolyan vagyok.
Komikaze 2011.08.10 13:18:31
@Kőmíves Kelemen: el tudom képzelni az autóhiányos dolgot...:)
hasonlóképpen gondolkozunk, de valahogy a fogalmaink mások...
A HírCsárda és a Tarr Béla Gregorián Dance Group közös filmjét most mindenki megnézheti, teljes hosszúságban. Izgalom, nevetés és sok-sok telefújt papírzsebkendő várható! A filmről röviden: Péter és Júlia már négy éve házasok, és mostanában tervezik megvenni első…..
Komikaze 2011.07.28 20:36:34
  Jó pár hónapja ping-pongoznak a sajtóban a nyolcvanas nemzedék témájával, és minden érintett társaságban előkerült már a vitatéma, a „már megint kirúgtak tőlünk két embert” kezdetű blokkhoz kapcsolódva. A nyolcvanas nemzedék tagjai – meg a kicsit…..
hogyvolt VV4 - 4X15 2010.12.30 11:42:00
Kényszerű visszatérés a gyökerekhez, azaz szálas zöld tea és élesztős arcpakolás, mert kivert a ragya a kesudiótól. A stúdióban Balázs, én vagyok a soros, hihihi, a rövid felvezető szövegben a disznóvágás szó négyszer hangzik el, összefoglalásul pedig a „tehát a…..
FérjBlog porrongy 2010.10.01 09:40:00
átalakult a poronty blog. átköltözött a díványra. ezzel új folyamat vette kezdetét, aminek sokan nagyon nem örülnek, én meg annál jobban. végre értelmes, normális és érdekes cikkek vannak, objektívek is, én kiérzem belőle a jószándékot és az odafordulást. ez annál is…..
FérjBlog ihlet 2010.09.28 09:35:00
szent elhatározással láttam neki ma reggel a munkámnak, amit a Női lapozó cikke egy pillanat alatt tönkretett.mivel általában tartjuk a kapcsolatot drágámmal munka közben is (khm), be is indultunk rögtön a témára. úgyhogy továbbgondoltuk az olvasottakat: "az a férfi, aki…..
Most, hogy írom ezt a pár sort, kicsit úgyérzem nem helyénvaló, hogy ebből poszt szülessen, de megbeszéltük, hogy így lesz. Tudom, hogy ti is izgultok értük, de higyyétek el, nálam jobban úgyse. Tegnap délután beszéltem a palekkal, és azt mondta, hogy valami nem oké.…..
Komikaze 2010.09.10 09:13:13
FérjBlog mindenki lazuljon 2010.07.26 13:24:00
...de legfőképp azok, akik jó eséllyel elindultak a bezombulás velveti útján, mert a hétvégén annyi ilyen és ilyen cikket olvastak a jó újságírók tollából. nekik üzenem, hogy igen, minden férfi buta és lusta és minden nő szép és gondoskodó és még önzetlen…..