Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csibex

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homáron igazán hosszú az árnyéka az Intrum Justitiának, dehát milyen legyen egy követeléskezelő cégnek, ugye. A legismertebb behajtó cég kapcsán a mit, meddig és hogyanról is többször volt már szó, de  minden eset picit más, az ismétléses tanulás pedig igazán fontos módszer az ismeretek…..
csibex 2019.09.11 17:20:56
@HaCS: Itt egy nagyon fontos kérdés miért nem követeli meg a bíróság a szolgáltatótol, hogy bizonyítsa az értesítést . A "jogosult" állítja, hogy tett cselekményt, ugyanakkor az "adós" semmit nem kapott a postán keresztül, sem más úton.
A "jogosult" hivatkozik arra, hogy "nem vette át", az " adós" pedig nem tudja bizonyítani, hogy értesítés híján nem vette át...lehet hogy haragszik rá a postás, de az is lehet, hogy

ki sem vitte, ha ez egy bűnszövetség, ilyen lehet a közös haszon érdekében a közös érdek érvényesítés útja.
A postával a "jogosult" került jogi kapcsolatba a kézbesítési díj megfizetésével,
A címzettek, akikből adós lett, nem tudják azt bizonyítani, ami nem történt meg, főleg, hogy közötte és a posta között nincs semmilyen jogi kapcsolat. Persze az hogy gyakori az ilyen 2lehúzás" csupán a v é l e t l e n műve.
"neked adom a lányom kezét, meg a fele királyságom" - Orbán Viktor Ángyán József újra borít. Egy előadáson, ahol a földpályázatokról beszélt, egyenesen a miniszterelnök szűk családi köréről állított dolgokat. Nézzük sorjában, mi történt.Fejér megyében három nagyobb…..
Dr. Tóth Zoltán József jogász, politológus, egyetemi tanár Életrajz Szül. 1967. Jogász (1992), politológus (1994). 1997-ben jogi szakvizsgát tesz, 2006-ban szerzi meg tudományos fokozatát (PhD). 1993 és 1997 között a Határon Túli Magyarok Hivatalának munkatársa, 1998…..
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
Varánusz Morvai Dávid csillaga 2010.04.15 08:00:00
Szivárvány óvoda, faszpumpás álmok,pártomra nézek és zsidókat látok?Őrült rémálom ez? Vagy valóság?Német lapnak füllentett hiábavalóság?Mondd! Kérlek mondd, hogy álmodom!A zsidók nem törhetnek át barikádokon!Nem mondhattam ilyet a düh hevében,hisz itthon másról szól…..
csibex 2010.04.15 20:09:49
@kisa: Magyarbűnözés ?
Mi alapján határozod meg az identítást és a bűnt?
Szerinted miért kényszerül adót csalni a magyar (vannak még itt kisebbségek úgy 12en és a be nem azonosított zsidóság a 13.-ik)?

Legyünk PC.-k és mondjuk úgy, hogy a politikusbűnözés áll a bűnözések mögött.

Senkitől nem várható el, hogy éhen haljon, főleg amellett hogy reggeltől estig dolgozik.

Az viszoont minden közösség igazgatásától (törvényhozóitól) elvárható, hogy

törvényeivel ne törjön a közösség békéjére,

ne törjön a közösség tagjainak létalapjaira.

Amely vezetés ezt teszi, annak identítása minden bizonnyal ellentétes a sértett közösségével(közösségek által alkotott nemzetével)
csibex 2010.04.15 20:16:33
@tlvajferi:
Ha ilyen biztos vagy, nyilván vannak pontos információid.
Megneveznéd pontosabban őket ?
csibex 2010.04.15 20:28:33
Az alábbi életrajz részletből nyilvánvaló, hogy Morvai Krisztina nem lehet zsidó származású, hiszen nagypapája görög katolikus egyházfi volt.

magazin.story.hu/cikk.php?act=kifejt&cid=2185

" Dédapja egy iskolát vezetett, nagypapája pedig görög katolikus pap volt. Pap, aki - bár ezt az egyháza lehetővé teszi - nem akart megnősülni. Csakhogy a sors közbeszólt. A debreceni Nagyerdőben sétálgatva találkozott egy ragyogó szépségű, tizenhét éves lánnyal, akibe annak rendje és módja szerint beleszeretett. A családi legendák szerint a fiatalember nem akarta elhinni, hogy az égő pír a lányka arcán igazi, ezért javasolta, hogy egy szökőkútban mindketten mossák meg az arcukat. Az arcpír kiállta a próbát, a hideg víztől még élénkebbé vált. Ez a kislány lett Morvai Krisztina nagymamája, aki még harminc sem volt, amikor a háború után négy gyerekével özvegyen maradt..."
A listaállítási joggal a pártok gyakorlatilag megkapják a képviselők feletti rendelkezés jogát is, így aztán a parlamentben már nem a választók, hanem a pártok képviselői ülnek. Ezzel a bűvészmutatvánnyal fosztják meg az embereket az önrendelkezés jogától. A választók…..
csibex 2009.07.18 08:43:23
@Gyirán István:

Kedves István. A kezdeményezésed -szerintem - azon esetben hoz áttörést, ha párosul mellé egy médiatörvény, ami részben a közszolgálati, részben a helyi szolgáltatókat kötelezi MINDEN program és minden jelölt azonos , de elegendő felületet biztosító idejű bemutatására.
Mert ugye nem csak a föld, de a tudat is azé, aki megműveli.
De, a viccet félretéve, a választási szabadság csak úgy érvényesül, ha a választó minden lehetséges megoldásról tudomást szerez...
Akkor lesz siker élménye, ha megtapasztalja, hogy megalapozott választásával KÉPES tenni érdekeiért.
A tanult tehetetlenség másik szlogenje, amit úgy foga
A mási -szerintem - megoldást hozó átmeneti intézkedés, ha a jelöltek a választók részére polgári szerződési ajánlatot tesznek, amiben a legfontosabb értékrendre, programok végrehajtására kötelezettséget, Ellenkező esetre önkéntes lemondást vállalnak.
Ez a jelenlegi Alk. problémáját hidalja át és szerintem fontos szempont lenne a választók előtt is, ha döntéshelyzetbe kerülnek.
csibex 2009.07.18 09:08:24
@Gyirán István:

Kedves István !
Aláírási kezdeményezésedet nagyon jónak tartom, ha mellé két fontos dolgot sikerül keresztül vinni….kérdés : milyen módon lehetséges ?
A pénz a közösség elszámoló eszköze. A közösség érdekét szolgáló ügyekben a szolgáltatás, - mint a képviselet kiválasztása, közadatok nyilvánosságra hozása - olyan közérdek, ami nem kell, hogy pénzfüggő legyen. Kötelezni kell tehát a helyi és az országos médiát - a választók alkotmányos joga biztosításához – hogy társadalmi teherként kötelesek legyenek a helyi illetve országos területeken induló valamennyi aspiráns számára azonos és elegendő felületet biztosítani.
A másik – ami már a Magyarok Szövetségénél elkezdődött – polgári szerződéssel kell az aspiránsnak garantálni, hogy nem képvisel más érdeket és értékrendet, mint a választáskor ígért. Ilyen ajánlat egyébként fontos szempont a választók bizalma szempontjából is.
Üdv. Völgyi Imre
A minap a helyi Ocsmány áruházban  jártam, a nyelvújító magyar ezt nevezi madaras teszkónak. Muszáj volt, de tényleg. A fiúgyermek megint aznap délután árulta el, hogy ideje indulni a szülinapi buliszezon aktuális rendezvényére, vagyis Abdulnál van jelenésünk ünneplés…..
csibex 2009.05.29 22:56:37
@futballistafeleség:

Kedves Futballistafeleség !
Sajnos csak most bukkantam a válaszodra.
Folyamatosan vannak sárga tanyasi csirke állományaim, amiket 10 hetes korukig tápon nevelek. Ekkor kezdem a feldolgozását(ilyenkor gyönge rántanivalók ( 1.2-1.5 Kg)), majd a későbbiekben a takarmányozásukat is átállítom természetes terményekre. 3-4 héten belül átáll a húsuk is, és amit így már 14 hetes koruk után dolgozok fel, azok, bár zsírosabbak, de az ízük igazán finom.
A Master Good tanyasi csirkéjét ( Cora forgalmazza) csak tápon nevelik, így annak minősége hasonló, mint az általam forgalmazott fiatalabb állományokéi, de tudtommal legfeljebb csak kistermelőktől lehet olyant vásárolni,mint az én idősebb állományaim, amik természetes terményre átállítása már 3 héttel feldolgozás előtt megtörtént. Ilyen minőség folyamatos biztosítása a célom, de a kiszámíthatatlan piaci fogyasztás miatt van, amikor csak a gyengéket tudom adni időlegesen.
B.pesti forgalmazót továbbra is keresek. Jászberényben viszont szeretettel várok minden kedves vásárlót igényelt mennyiségtől függetlenül kiszolgálok mindenkit.
( Hatvanban 2 üzlet is forgalmazza)
Üdvözlettel, jó egészséget kívánva:
email: csibex@index.hu