Regisztráció Blogot indítok
Adatok
efsana

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ádám szerint megkezdték az online visszaváltott megyei matricák feldolgozását, és belátható távolságra került a visszutalás is. Kár, hogy a NÚSZ Zrt. egy csigát és egy lajhárt versenyeztetett a megbízáskor.  Kedves Homár! A Nemzeti Megyei matrica online…..
efsana 2015.03.04 19:01:46
@gabors: Lenin is visszaadta a pöttyöslabdát irodaablaka alatt játszadozó gyerekeknek, mikor berúgták. Pedig közéjük is lövethetett volna.
A Homár szerkesztősége tök homály mező- és erdőgazdálkodási ügyekben, így, ha valaki okos tanáccsal tud szolgálni Pista gazdának a vaddisznókkal és a vadászokkal folytatott kétfrontos csatájában, ne tartsa magában. (Na ugye, hogy nemcsak kuponos van!) Kedves Homár, a…..
Nem nagyon tudom, hogyan vezessem fel K. pulzáló levelét. Talán  elég annyi, hogy esetleg vehetett volna egy jegyet hazafelé. Kedves mindenki, Igyekszem egy kb normálisan megfogalmazott levelet írni az utolsó 12 óra történéseiről. Történt ma reggel, hogy a Bogdáni úti…..
Talán még ki sem heverték a Samsungnál a legújabb zászlóshajónak számító Galaxy S5 okostelefon bemutatója utáni bulit, máris a „konkurencia” miatt aggódhatnak. A notórius mobil-másoló Goophone a bejelentés után nem sokkal ugyanis már piacra is dobta legfrissebb klónját, a…..
Schmitt Pál esetleges távozásával felmerül a kérdés, hogy ki legyen az új köztársasági elnök. Schmitt távozásával jelentős presztízsveszteséget szenved a kormánytöbbség, de ha előre tekintenek, és jól koordinálják a következő elnök megválasztását, a ma fájdalmasnak,…..
efsana 2012.03.29 20:23:18
@tarzus: Dopann doktorijával gond soha nem lesz. A nevét odaírja, ahova mutatjàk neki. Az àllam, àllamfö, és hasonló nehéz szavakat megtanulja helyesen leírni. Ha felkèrik, szerintem feleannyiert is elvàllalja mint palibá...
efsana 2012.03.29 20:30:21
@flippant: 2/3-os vezetönk nem lapít, mercire alkudozik kecskeméten, a család részére. Uj fejlesztésü, tokaji borral müködö, bànya, ès hegyjáró automata váltó fokozattal.
Az igazi überthorror: 4 év alatt nem sikerült megjavítani a gyártási hibás BMW-t. Naiv ügyfél természetesen még 2008-ban perelt, viszont hiába nyerte vissza elméletben azóta másodfokon is az autó árát kamatostul, egyáltalán nem kapta vissza a pénzt. Neki viszont még hátra van…..
efsana 2012.03.24 17:12:48
@TheElf: Sorry, fussunk neki ennek a finanszírozás témának . Ebből elég sok dologra fény derülhet. A számításod- előte bocsájtom- valósághű. DE . A tisztelt ügyfél miért nem fordult a finanszirozohoz, hogy a kedves partnered, ki jutalékot kapott, nekem egy ipari hulladékot nyomott a kezembe? Bokszold le vele, kergessétek egymast.. Lévén szó tuning cégről - hangos bekiabálást kérek attól aki az ellenkezőjét bizonyítani tudja- hazai pénzintézetek egyike sem finanszírozná a járművét. A piacon kereskedelmi vonalon nem volt soha olyan cég, amelynél ne lett volna kizáró pk a nem szériás/ egyedi építésü, átépített gjmü. Ebben az aspektusban nem meglepö, hogy a boldogtalan belépőmodell tulaj nem tépkedi felfelé a bank ajtaját. Okosban megoldott hitelszerződésnél nem szokás. Csalás vádja mellett, jár még hozzá egyörökös KHR tagság
is. Igy azért az eladónak is kényelmesebb, ő mint jogi személy mutogathat bármely volt/ nem létező/ nincs meg munkavállalóra, hogy ő tette, mi csak a jutalékot nyaltuk fel...