Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toblerone

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aláírta egy éves szerződését, további egy éves hosszabbítási opcióval a HSC Csíkszereda régi-új szlovák játékosa Jozef Hruby. Elköszönt viszont a cseh Vaclav Novak, akit a klub vezetősége visszavár, amennyiben nem talál magának csapatot. Augusztusban a HSC Csíkszereda…..
Szurkolói közösségünk május 3-án lehetőséget kapott a klub vezetésétől, hogy találkozó keretében előadja a mögöttünk lévő jégkorong idény lelátói helyzetértékelését, elmondja javaslatait illetve tájékozódjon a klub mindennapjairól a beavatottak szemszögéből. A…..
Nem bízták a véletlenre a csíki fiatalok a gyergyóiak ellen vívott döntő második mérkőzésének végkimenetelét, hisz már az elején elhúztak öt góllal, a vége 8-1 lett, a két nyert meccsig tartó sorozatot ezzel megnyerte Geréb István gárdája. A Karcfalván lejátszott első…..
Izgalmakkal és fordulatokkal teli mérkőzés után megszerezte a HSC Csíkszereda a 15., zsinórban pedig a hetedik román bajnoki címét. A döntő ötödik mérkőzésén a csíki fiúk háromgólos hátrányból fordítottak. Közel telt ház és remek hangulat fogadta a HSC Csíkszereda és…..
toblerone 2013.04.08 14:10:45
@poraszabolcs: Ami a civilizalt szurkolast illeti brassonal,szerintem talalo az a mondas:a szalkat a maseban eszreveszi de a gerendat a sajatjaban azt nem.
A cikk vegen a kerdesre(uj leigazolasok) vajon mi a valasz?
Zsinórban hetedik, összességében 15. román bajnoki címét zsebelheti be a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata szombaton, miután csütörtök este háromgólos győzelmet aratott Brassóban. Egy győzelemre van a HSC a bajnoki címtől. Háromgólos győzelmet aratott csütörtök este a HSC…..
A szerda esti HSC Csíkszereda – Brassói Corona mérkőzés után a mesterhármast elérő Molnár Zsolt adott egy rövid interjút. – Kívülről nagyon sima volt a meccs. Belülről, hogy tűnt? – Az az igazság, hogy két mérkőzést is nagyon rosszul kezdtünk. Az első 0–2-ről és…..
A szekelyhon.ro alapján: A Román Jégkorong-szövetség fegyelmi bizottsága (fb) még a döntő második mérkőzése, a hétfő (április 1.) esti összecsapás előtt összeült és megtárgyalta az esetet, és a döntést szóban közölte a két érintett klub vezetőségével, illetve a…..
Kétgólos győzelmet aratott a Brassói Corona a román jégkorong-bajnokság döntőjének második mérkőzésén a HSC Csíkszeredával szemben. A csíki csapat egy harmadot hokizott, de ez ezúttal kevés volt.  Hazai környezetben egyenlített a Brassói Corona a HSC Csíkszereda ellen a…..
Harmadik mérkőzésén is győzelmet aratott a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a MOL Liga elődöntőjében és bejutott az idei kiírás fináléjába. A döntőbeli ellenfél kiléte még nem ismert, de ahhoz a Dunaújváros került közelebb, miután szerda este visszavette pályaelőnyét a…..
toblerone 2013.03.08 09:10:13
@Szekler: Koszonom,osszejott :)
Ugyan nem jégkorong a téma, de nem mehetünk el szó nélkül városunk szülöttének a Brassóban megrendezett Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon nyújtott szenzációs teljesítménye mellett: miután a nyitónapon 6. lett a short-track 1500 méteres távján, tegnap ezüstérmet…..
Szerda éjjel elutazott már a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a pénteki mérkőzés helyszínére, azaz Érsekújvárra. Az újonnan kinevezett edző, Gál Sándor elmondása szerint minél több pontot szeretnének megszerezni.  Nagyon fontos két mérkőzés elé néz a HSC Csíkszereda…..
Hosszas huzavona után új légiós érkezik Csíkszeredába. Több sikertelen tárgyalás után a csíki csapat vezetősége illetve támogatói megállapodásra jutottak a 33 esztendős cseh Jan Fadrnyval. A cseh játékos center poszton bevethető (1,84 méter magas, 89 kilós), a cseh harmadik…..
A ma esti meccs előzetese IDE kattintva olvasható...
toblerone 2013.01.28 07:21:26
@SportClub: Szerintem te nem voltal a meccsen...mert volt ilyen sor.18,22,91 csatartrioval,egy ujabb Lahtinen "titkosfegyver"
Méltatlanul kevés szót ejtettünk a napokban Brassóban zajló világbajnokságról, ahol a magyar és a romániai válogatott egyaránt érdekeltek, a magyarok a feljutásban, a házigazdák dobogós helyezésben reménykedve várták a rajtot. Mellettük Japán, Hollandia, Litvánia és…..
toblerone 2012.12.11 00:07:43
@icsaba: igy volt ahogy sejtetted,ugylatszik 15 perc nem eleg az edzoknek felkesziteni a csapatot a kovetkezo harmadra,elvegra van beloluk boven(marmint edzokbol),a teves cserere pedig szinten ki kell terni mert 2 x tortent meg,hogy akkor csereltek amikor a korong a sajat cserepadnal volt,igy konnyu volt befujni a tul sok jatekos a jegen szabalysertest....a harmad eleji osszevisszasag szinte elvitte a meccset,ugyhogy oszinten beismerhetjuk ,hogy a vegere nyereseget szenvedtunk.
Folytatom kedvenceink szezonbeli teljesítményének felelevenítését a 14. fordulóval, ami MOL Ligás szereplésünk legsúlyosabb vereségét hozta, 14-1-re kaptunk ki Miskolcon. A meccs kapcsán már elmélkedtem egy sort a lehetséges okokról, így rögtön jöhet is a következő pofon,…..
Hajrá Sport Club Ez fájt... 2012.11.25 20:01:50
Sporttörténelmi tettek Karcfalván, de annyira azért nem örülök ezeknek: a MOL Liga története során először kaptunk ki az Újpesttől, és a sorozat fennállása óta először fordul elő, hogy egy szezonon belül az összes résztvevőtől elszenvedünk legalább egy vereséget. Pedig a…..
toblerone 2012.11.25 21:37:23
@Jégkorong: dehogynem lehetett ez mese,brasso is ezt csinalta,szerintem ez a hatarozat arra vonatkozik,hogy ugyanaz a jatekos nem lehet a nagycsapat(HSC) es a juniorcsapat(CSS-HSC) tagja(a fellebbezesi-letiltasi historia).
toblerone 2012.11.25 22:04:00
@Jégkorong: epp oda akarok kijukadni,hogy igen is a fiatalok is szohoz jutnanak ilyen esetben amikor a suru program a letiltasok es a serulesek kozbejonnek.Ezekkel a dolgokkal a bajnoksag elejen lehetett szamolni.
Kedvenceink pénteken egy csúnya ütközések és ökölpárbajok között kitört hokimeccsen fontos győzelmet arattak a brassói gárda ellen, ezért azonban nagy árat kellett fizetniük: néhány fordulóra elveszítették Tranca Danit, akit a Cenk alattiak finn hátvédje tarolt le…..
toblerone 2012.11.25 20:06:14
@....s estifény: s ne felejtsuk el a "remek hatvedmunkat" amit egyes alapjatekosok nyujtottak ezen a meccsen.
Hajrá Sport Club HSC-Brassó 2012.11.23 12:09:10
Erdélyi rangadó a MOL Ligában, éllovasok csatája a román bajnokságban - ma sem lesz izgalommentes este a Vákár Lajos Műjégpályán. A Brassó az Újpest elleni vereség miatt van világvége-hangulatban, a HSC nagycsapata a fiataloktól kapott fricskát a héten, a mindkét sorozatba…..
Hajrá Sport Club Ki érti ezt? 2012.10.31 21:22:35
  A nem éppen a régi időket felidéző kőkemény katonacsapattal szálltak szembe ma este a fiúk annak reményében, hogy legalább itthon győztest mérkőzést nézhetünk végig, ami morálisan is hozzájárulna csapatunk felemelkedéséhez.   Jól kezdjük a találkozót, egy…..
toblerone 2012.11.01 09:11:41
Mi is kell egy sikeres hokicsapathoz?
Hogy jol mukodjenek a dolgok sok minden kell kellokeppen passzoljon,de en harom dolgot tartok igazan fontosnak: Elsosorban penz(szponzorok,szurkolok,tamogatok),masodsorban egy csapat,harmadsorban egy kemenykezu,kovetkezetes celtudatos vezeto(lasd Ocskay Gabor).Mondhatjuk nalunk az elso ketto megvan(habar kezdek ketelkedi abban,hogy tenyleg csapatnak lehet-e nevezni azt a jatekos allomanyt ami nalunk van)
- a harmadik dolog,a vezeto hianya vezetett a jelenlegi helyzethez.Ocskay mikor latta,hogy gyengelkedik a csapat eloszor figyelmeztetett(nem megvagta a fizeteseket) majd,mivel az igenyelt javulas nem kovetkezett be(belatta,hogy nem veszitheti el a szurkolok,szponzorok bizalmat)meghozta az ot igazolo helyes dontest,valtoztatott.Ezzel ellentetben nalunk mi tortenik,egyre roszabbul mennek a dolgok,hogy kik iranyitjak a csapatot az rejtely,de hogy sokan beleszolnak(olyanok is akik nem kellene)az koztudott.Mi szurkolok latjuk,hogy nem mennek jo iranyba a dolgok,nincs csapatszellem,az edzo lehet hogy tapasztalt jo edzo de nem tudja kezeben tartani a dolgokat,fura donteseket hoz( Goga 2 harmadon at center volt),nem all ki a csapat mellett(a hosszu buszozas).A szezon eleji fiatalitasi szandek a multe,egyre tobb fiatal
hagy(ta)ja el a csapatot(utolag Balint Attila hallatszik,hogy kilepett).Remenykedunk mindannyian,hogy kozelebbrol jo iranyba kezdenek a dolgok valtozni minden tekintetben,de sajnos nem latom az alagut vegen a fenyt.
Hajrá Sport Club A szív diadala 2012.10.14 23:19:10
Ma este a listavezető látogatott el a Vákár Lajosra. Nem volt sok okunk a bizakodásra, hisz az utóbbi időben minden oldalról csak nyúznak és faragnak minket. Ennek tetejébe ma a 300 spártai harcoshoz hasonlóan kellett szembenézzünk a többszörös túlerőben lévő…..
toblerone 2012.10.15 10:11:59
Azért nem maradt minden következmény nélkül az átigazolások körüli hercehurca: a versenybíróság három mérkőzés végeredményét változtatta meg, a Miskolc elleni büntetőkkel elveszített meccset, a Fradi elleni 4-5-öt és a Brassó elleni 2-0-át veszítettük el a zöld…..
toblerone 2012.10.09 14:39:27
A story folytatodik :)

Corona Brasov castiga la “masa verde” ultimul meci din Liga Mol, disputat la Miercurea Ciuc!

Comisia de disciplina a Ligii Mol a decis, la ultima sedinta, ca meciurile din Liga Mol, HSC Miercurea Ciuc – Miskolci (3:4 pe teren), HSC Miercurea Ciuc – Ferencvaros (4:5 pe teren) si HSC Miercurea Ciuc – ASC Corona Brasov (2:0 pe teren) sa fie omologate cu scorul de 0:5, in defavoarea echipei din Mierc
urea Ciuc.

Decizia vine ca urmare a unei contestatii depuse de conducerea clubului Corona la finalul meciului de la Miercurea Ciuc din data de 25 septembrie. HSC Miercurea Ciuc a folosit in acel meci si 4 jucatori (Kosa, Biro, Balint si Peter Levente) care fusesera transferati, cu cateva zile in urma, la formatia CSS Miercurea Ciuc, a nu se confunda cele 2 cluburi, deoarece sunt inscrise in Campionat cu 2 identitati sportive diferite. Biroul Federal al Federatiei Romane de Hochei pe Gheata, a aprobat pe data de 10 septembrie, inscrierea in campionat a formatiei CSS Miercurea Ciuc, dar cu respectarea unor conditii (vezi imagine).

“Desi am intampinat dificultati inclusiv in a depune o contestatie, suntem bucurosi ca Liga Mol a facut dreptate. Nu contestam valoarea jucatorilor formatiei din Miercurea Ciuc, dar trebuie sa existe o lege pentru toata lumea. Nu stim cat de mult vor conta aceste puncte in clasamentul final, dar cand o echipa nu respecta regulile jocului, este normal sa fie sanctionata.” – Emilian Cernica - vice presedinte ASC Corona Brasov.

Initial, Federatia Romana de Hochei pe Gheata a suspendat pe termen nelimitat 8 jucatori din Miercurea Ciuc, care au fost transferati de la HSC la CSS. Acestia nu au jucat pentru HSC Miercurea Ciuc in meciul disputat de ciucani, vinerea trecuta, la Ujpest. Dar cum in Romania se poate intampla orice, in orice moment, sambata dimineata, secretarul general al FRHG, trimite catre Liga Mol, solicitarea ca, cei 4 jucatori, sa primeasca, din nou drept de joc pentru HSC, deoarece au fost din nou transferati de la CSS la HSc, peste noapte, lucru pe care Brasovul doreste, din nou, sa-l conteste.

“Vom contesta, din nou, dreptul de joc ai celor 4 jucatori, deoarece, pe langa faptul ca acordurile de transfer nu au semnatura si numar de inregistrare de la Federatie si, de asemenea, nu s-a facut dovada platii sumelor de transfer, asa cum a decis Biroul Federal in 10 septembrie.” – Emilian Cernica - vice presedinte ASC Corona Brasov.