Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cadence.

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó rég nem írtam.. nem láttam értelmét.. vagy csak lusta voltam?Megfogadtam, hogy nem teszem.. de megint csak játszom a szerepem..A saját titkos életem.Közben szakítottam a nagy majdnem szerelmemmel.untam már. gyerekes. nem nőtt fel eléggé hozzám.unalmas. buta. nem, nemtudom miért…..
az arc, aki sok mindenre rájött, most beszél az egyik barátnőmmel.persze én vagyok a téma, mert mimás, nem?eszem megáll.hagyjanak. hagyják már a kis színdarabomat.kapok így is eleget magamtól.ne bántsanak.mert folytatom...
nem akartam semmit írni.mert az üzenet csak ennyi.kifúj.jobb már, de nem sokkal.kiadtam magamból, bár nem lett túl nagy eredmény.ezvan. amúgy. ..
Valahogy nagyon kiakadtam egy barátnőm viselkedésén.De.. talán nem is csak miatta. Hanem úgy minden miatt. Faszom kivan már mindennel.Rohadtul elég volt mindenből és mindenkiből.Valahogy úgy érzem, nem érdemeltem meg ezeket.. de talán mégis? leszarom.annyira mindegy már minden.…..
...és álltunk a folyóparton. Mint utóbb kiderült, az a folyó nem volt más, mint a Rába; tehát jól gondolta a kis útitérkép.Álltunk ölelkeztünk, csókolóztunk, puszikkal bombáztuk egymás nyakát, simogattuk egymást... "szerelmeskedtünk".Direkt idézőjelben..…..
Elszakad az utolsó húr is banyek 2008.11.07 22:05:01
A napokban sajnos, nemtudtam rávenni magam, hogy újra elkezdjek írni.Az "áldozat" blogjait olvasgattam, mármint annak az áldozatnak a blogját, aki kezd ráébredni kibe is szeretett bele a nyáron... milyen arcba... és hogy ki volt az arc alatt.A múltkor. Lapítottam. Lapítottam,…..
Mit is lehet írni a Sötét lovagról azok után, hogy az imdb-n megszavazták a világ legjobb filmjének, Heath Ledger alakításáról ódákat zengnek, és még a legvérszomjasabb kritikusok is oda vannak a legújabb Batman kalandért? Nem könnyű feladat ilyen előzetes vélemények alapján objektíven tekinteni a…..
Vietnám és a hollywoodi gépezet egy filmben. Elsőre elég merésznek tűnhet Ben Stiller elképzelése, miszerint egy készülőben lévő háborús dráma apropóján mutatja be, milyen is a film fővárosa, ahol a tehetetlen rendezőt az egymással versengő, problémás sztárok és menedzsereik, illetve a semmihez nem…..
Cadence. 2008.10.29 19:48:05
Elszakad az utolsó húr is Félek 2008.10.27 12:48:00
Igen, nos kicsit tényleg félek.Ő miatta..Elég messze lakunk egymástól és .. bár pénteken úgy néz ki ismét találkozunk azért eléggé aggódom.Félek, hogy talál egy másik lányt, aki sokkal sokkal szebb nálam.Nem nehéz ilyet találni. Szóval hmm. Eléggé tartok tőle, hogy…..
Hú.A szombat hatására a vasárnap is nagyon jó volt.A WestEndben voltunk az egyik barátnőmmel.Hát nagyon komoly volt. A beszólások, a helyes fiúk éss a rohadtjó cipők.Háthát. Kinéztünk magunknak egy lila magassarkút a NewYorker-ben.Megvesszük. Még a szünetben.Na bumm. Pénteken…..
Találkoztam még a rendes randi előtt egy másik fiúval..Ó nem kell semmi rosszra se gondolni.Szépen kikísért Blaháról a Battyhányira.Megkereste velem a HÉV-et aztán búcsút is intettünk egymásnak.Érdekes volt ezzel a fiúval találkozni.. főleg, hogy ő is beleszeretett még…..
Ma egy igen érdekes találka vár rám.Randim lesz.Szörnyen festek..Mondjuk, mindig szörnyen nézek ki.Fogadni mernék, hogy megint híztam egy csomót és naná, hogy kipattogtam.Jó lenne sötétben találkozni...Mert talán úgy nem lennének annyira szembetűnőek ezek a szarok az…..
Elszakad az utolsó húr is Ma van 2008.10.24 16:43:02
Ma van.A tegnap azonban még mindig a nyakamba liheg.Lelkiismeretlen embernek tartom magam ezek után.Aludtam. Tegnap. Bedobtam magam az ágyba és aludtam.Nem tudtam rávenni magam, hogy arra gondoljak, mit érezhet most az arcot szerető.Üzenetet hagyott.. mikor segítségre volt szükségem, ő…..
Igazából, nem is tudom, hogy kezdődik a jelen.Fogalmam sincs mi itt a jelen és mi volt a múlt.Folyamatosan készítem magam a jelenre és néhol bele is csöppenek..De a múlt nem enged. Visszahátrálok és ugyanott találom magam, ahol voltam.Újra és újra kapaszkodom. Távolodom a…..