Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erhí mergen

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 40 feletti internetes társkeresés nehéz "műfaj" a férfiak számára, mert kialakult jellemű, meggyökeresedett szokásokkal bíró, ezernyi kötöttséggel rendelkező (és ezért nehezen alkalmazkodó) hölgyekkel kell(ene) összehangolódnunk egy olyan közegben, mely feltöltött képekkel és kétdimenziós…..
Erhí mergen 2022.05.30 20:47:44
Jeez, végig se bírtam olvasni.
Már a legelső sorokból lerít, hogy egy elbaxott nő okoskodása az egész.
Árulkodó jel volt, hogy kibaxottul nincs benne empátia a férfiak iránt, másrészt nem képes egyetlen problémakört sem nem a nő szemszögéből nézni(nem hogy madártávlatból).

Nagyon emlékeztet arra, amikor 20 éve nyomatták a magazinok, hogy ha nincs otthon szex, talán többet kéne besegíteni mosogatni a férfinak, mert akkor "talán" lesz.
És nem röhögték el magukat, amikor ezt kinyomtatták... :)
Mert ugye az udvarias, segítőkész jófiúkat szoktátok lecuppantani a backstage-ben? :P

Az a baj a nőkkel, hogy legbelül úgy gondoldolják, hogy a férfiak szimplán "rosszul működő nők", akiket helyre lehet rázni a rendes női mércének megfelelő állapotba, csak ne álljon ellen. Aztán amikor véletlenül sikerrel járnak és jól működő nőt faragtak belőle, jönnek fel blogolni és kommentelni arról, hogy mennyire puncik lettek a férfiak...

Eszembe jut még egy dolog, csak hogy konstruktívabbank tűnjek, az is kb. 20 éve volt valamelyik férfimagazinban. Egy interjú egy elképesztő bombázóval, akit megkérdeztek, hogy hát mégis, hogyan lehet ilyen nőt megkapni, mit kell tennie egy férfinek ehhez?
A csaj válasza pedig az volt, hogy "kérdezd meg ugyanezt édesanyádtól... majd tedd pontosan az ellenkezőjét annak, amit válaszol".

NB: Egy stabil kapcsolat létrehozásának záloga, hogy az ismerkedés kezdeti szakaszán a csaj jobban akarja a dolgot, mint a férfi. Ha ez megvan, lesz elég szex a férfinek és cserébe belemegy a nők által vágyott, párkapcsolati hullámvasutazásba. Ez annyit tesz uraim, hogy ha egy csaj elsőre nem esik szét előttetek/nem pirul/nem harapdálja a száját/nem látni rajta, hogy nem leszopni akar, hanem inkább egyből felfalni, azzal nem érdemes kezdeni, max ha a 22. nő utáni, de a 24. nő előtti csajt keresed. Ha viszont tényleg komolyat akarsz - olyat, akivel ha netán szét is mentek, végig pontosan tudod, hogy végül úgyis egymás ölében köttök majd ki - akkor biza a szájharapdálósok közül kell kiválasztani a legkevésbé taszítót.
A nők erre fújjolni fognak, de ne hallgassatok rájuk. Ők szimplán kémiának nevezik ugyanezt.
Szívesen!
De mi is a baj a megcsalással? Csak annyi, hogyha az a valaki, akit szeretsz, mással is átéli azt, amit eddig csak veled, és onnantól nem kapcsolat a kapcsolat, nem elmélyült, nem bensőséges, puszta szórakozássá válik.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű…..
Erhí mergen 2022.04.01 21:45:31
@antisocialnetwork: Úh, baszki, mert az a poszter választása, hogy beszopódik egy régi sérelmébe. Ilyen az ízlése, mi?
Kicsit több empátiát, ha kérhetném.
Amikor Posztolónk felhozza a gyerektémát párjának, az egy majddal intézi el a kérdést, pedig minden adott volna hozzá most is. Mitől fél egy férfi általában ilyenkor?   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó…..
Erhí mergen 2022.03.20 11:32:50
@kenyércsücsök: Lehet, hogy a szaporodóösztön az alap, de a kérdés az, hogy egy hamarosan lejáró szavatosságú nőnek ki és mikor akar gyereket csinálni(arról nem is beszélve, hogy az országban rövidebb-hosszabb látogatást tevő, egyetemista négerek egész garmadája tökéletesen teljesíti a szaporodóösztön-követelményt, azzal együtt is, hogy utána szó nélkül lelépett a félcsoki gyerekkel hagyott szerelmes magyar nőtől.).
Ebben pedig igenis szerepet játszik a tény, hogy még nem szeretjük azt a gyereket, aki nem létezik.
Másrészt fontosabbnak tartom az utolsó felütésemet: "inkább azon kéne elgondolkodnia, hogy melyik elhízott, ostoba ábrázatú férfi az, aki talán tőle gyereket is akarna..."

A nőkkel van egy alapvető probléma a szexuális forradalom óta: a női psziché úgy van felépítve, hogy akivel dugna, azzal járni is akarna, akivel pedig jár, azzal akar természetszerűleg dugni. Tudom, általánosítás, de az esetek 95%-ra igaz.
Namost amióta a nők szabadon qrhatnak teljesen tonnanszámra, mert a világon senki ne merje megszolni őket, azóta egy önigazoló téveszmével élnek együtt: "az, aki most szexis fuckboy, azt egy laza mozdulattal hűséges családapává tudom upgradelni".
Sajnos nem.
Az, akitől nedvesedik a bugyi(és igen, ez kb csak minden 30. férfi... érdekes módon minden nőnek pontosan ugyanaz a 30., tehát nincs egyenletes eloszlás az érdeklődésben) és akik elé húdenagyonkönnyen odatérdelnek akár már 2-3 sablon mondat után is, nos ez messze nem akar gyereket. Én se akarnék a helyükben, hiszen mi a fasxért is mondanék le a változatos phinák lehetőségéről egyetlen, megunható, elhízó, parancsolgató, öregedő, zsémbes, a gyerekért engem büntetlenül hanyagoló, a szexet idővel kiérdemlendő kegyként osztogató nőért, aki végül miután idegileg kizsigerelt, még anyagilag is kifoszt?
Attól lehet ez racionális döntés, aki viszont amúgy nehezen jut nőhöz... lásd még az elhízott, ostoba ábrázatú férfi fogalmánál fentebb.
Erhí mergen 2022.03.20 16:51:56
@Puerto Prince: Én nem mondtam, hogy ilyen gyerekekkel van tele az ország. Hol írtam ilyet, megmutatod?
Egyetlen példát hoztam rá, a jelenségre, amikor is a megcsinált gyerek(a.k.a. szaporodási ösztön eredménye) nem hordozza magával annak felnevelési igényét.
Nekem amúgy 3 ilyen ismerősöm is van. Egy gyerekkori barátom, aki fodrász lett a VII.kerületben, egy általános iskolai osztálytársam, illetve egy volt szomszédom Zuglóban. Mindegyik a táncáslábú afrikai egyetemista fiú + erkölcsös és önbizalommal teli magyar lány konstelláció eredménye, és ahol egyik srác sem ismerte az apját.
De persze ez így anekdotikus érvelés és talán csak annyira elvétve vannak ilyen esetek, hogy az összesen 3 az egész országban. Nem tudom.
Erhí mergen 2022.03.20 23:30:00
@Puerto Prince: "a kommented értelme az, hogy itt egy garmadányi néger egyetemista, várja, hogy megcsinálhassa a válogatós magyar nőket, akik szívesen leszülnek annak tudatában is, hogy utána ott maradnak a csoki gyerekkel."

Ez amúgy így, ebben a formában megállja a helyét. Mind a néger egyetemisták száma(isten látja lelkem, nincs velük semmi bajom), illetve az őket váró, széttett lábú magyar jányok garmadája is.
Amúgy nem a teljes népességen belüli eloszlásuk kéne, hogy legyen a mérce, hanem az arányok. Eléggé felülreprezentáltak az ilyen "light chocolate"-kölkök az átlagos ciszheterofehérnácimagyar által kreált gyerekekhez képest.

De ceterum censeo nem utaltam az itteni egyetemista négerek létszámára.
Arra utaltam, hogy a jelenlevő létszámból igen jelentékeny arány vesz részt ebben a dugom-nem dugom-lelépek játékban, már ami a ciszheterofehérnácimagyar hímivarúakkal való összehasonlítást illeti...