Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jack Bauer

0 bejegyzést írt és 167 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szex és New York híveinek ismerős a jelenet. Az Igazi énem című epizódban Samantha Jones úgy dönt, hogy készíttet magáról egy meztelen fotót. Hogy amikor öreg lesz, akkor is emlékezhessen arra, hogy milyen pompás teste volt egykor.  Az okostelefon megjelenése előtt ehhez még szükség volt egy…..
Megacápa visszatért! Miután legyűrte az óriáspolipot és az óriáskrokodilt, illusztris karrierjének legnagyobb monstrumával, egy emberek gyártotta mechnaikus gigacápával találja szemben magát. Az ilyesmit csak vízalatti üvöltésekkel lehet lereagálni. ..
Itt az ideje, hogy együnk végre egy kis édességet :) Ezt a receptet nagyjából 20 éve kaptuk a család egyik barátjától. Akkor még ugye híre-hamva sem volt itthon a mascarponénak... És bevallom, én azóta is így csinálom a tiramisut. Rengeteg, ennél sokkal rosszabbat ettem már…..
Tegnap sikerült elkeverednem egy olyan Tescóba, amiben önkiszolgáló kasszák is vannak. Természetesen kipróbáltam az egyiket, nagyon ötletes találmány. Ennek ellenére mégsem támogatom a bevezetését. Hogy miért nem? Mert nem szeretem, ha hülyének néznek és mert az…..
Jack Bauer 2013.11.12 06:53:50
@rabelais: Haver, neked komoly problémáid vannak! Feltűnt, hogy minden második hozzászólásodban lehülyézel valakit, ezért visszaolvastam a kommentjeidet más blogokon is. Ott is ez a tendencia. No most, ha valaki saját magát csak úgy tudja pozícionálni, hogy a másikat hülyének nevezi/tartja, ott valami nem kerek. Szerintem keress fel egy klinikai szakpszichológust. Baszki, még egy ilyen egyszerű témánál, mint az automata kassza sem vagy képes civilizált emberként viselkedni, és mindenkit minősítgetsz, aki neked nem tetszőket írogat - súlyos.
Hosszú kínlódás után véget ért a Tv2 idei évre szánt nagy durranása, az Összeesküvők, amiben egy rakás, elsőre ránézésre igencsak egyformának tűnő nő, pár faszi és az anyjuk költözött össze abban a villában, amiben Benkő Dániel is az igaz szerelmet kereste, de…..
Ahogy azt a tegnapi hogyvolt kommentjében megállapították, valóban egyre laposabb a Barátok közt, most például elég nehezemre esik elmondani a sztorit, mert kicsit úgy érzem magam, amikor egy totál érdektelen történetet kell meghallgatnom, vagyis pontosan tudom, milyen lesz olvasni,…..
Jack Bauer 2011.10.25 15:57:31
@villanella: "ilyennek gondolják a magyar valóságot, biztos. ami egyébként részben igaz is"

Hogyan kérem? :) A barátokköztiben soha egyetlen másodperc realitást sem sikerült még felfedeznem. Egyetlen szó, egyetlen mozdulat sem hatott még valóságosnak. Ettől függetlenül nálunk is szokott menni, de hogy a valósággal nem keresünk kapcsolatot, az tuti. A superman reálisabb, mint ez.

A bojleres rész, meg kifejezetten felidegesített. Nyilván, ha a szerelő fordítva (ezt sem tudom értelmezni egyébként) kötötte be a bojlert, akkor az egész ház, sőt, az egész városrész áram nélkül marad. Baz.
Jack Bauer 2011.10.25 16:43:29
@villanella: "súlytotta" Lyaly! :)))
„Elnézést kérve kikerültem és elindultam gyalog. Az Astoriáig a sarkamban volt és lenyomott egy monológot az élményvadász ringyókról. A metrónál lekopott” - Levélírónk erősen bízott a vakrandiban, nem is sejtve, hogy egy perverz horrorvígjáték lesz belőle. A…..
Jack Bauer 2011.03.17 11:04:05
@godlikezaza: "Nekem is volt már hasonló félig vakrandim. Képen láttam a csajt, de élőben más volt. "

Ilyen nekem is volt. De azóta már a feleségem. :)
A köztévé bevállalósabb, mint azt valaha is gondoltam. Miután az m1-en a 24 második évadának ismétlésével tengetik a hétköznap éjszakákat, biztos forrásból megtudtuk, hogy az utolsó óra után egy nappal elkezdik vetíteni a harmadik évadot is. Nincs nyári szünet, nincs egy…..
Webisztán Steve Ballmer Budapesten 2008.05.15 08:58:00
Nos, mint Twitteren régebben már jeleztem, hamarosan körünkben üdvözölhetjük a Microsoft vezérigazgatóját. Steve Ballmer a Fortune és a Forbes magazinból kilép a hús-vér valóságba, és e kicsiny kelet-európai országban teszi tiszteletét. Kábé olyan ez, mintha Steve Jobs…..
Jack Bauer 2008.05.19 13:50:28
live.interware.hu/online/

Itt lehet majd nézni a cuccot.
Nagyon úgy néz ki, hogy jól megszívta az ABC, mert NYPD Blue című zsarus sorozatának egy epizódjában voltak oly bohók, hogy egy meztelen segget mertek mutogatni a Disney tulajdonában lévő, és alapjában véve családbarát csatornán. Az FCC (azaz az ottani ORTT) ugyanis az ilyen…..
Kína gőzerővel készül a nyári olimpiára. Hogy mennyire rászolgált az ázsiai ország kormányzata arra, hogy ők rendezhessék a fair play diadalának számító sporteseményt, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy állami felügyelet alá kívánják vonni a kínai felhasználók számára…..
Kezdjük a C64 Indiana Jonesával, Rick Dangeroussal. Veszélyes Rick a nyolcbites korszak egyik platformsztárja volt köszönhetően a jól megtervezett pályáknak és a cuki grafikának. A flashes verzió kottára követi az eredetit (Ctrl+fel a lövés, Ctrl+le a bomba), sajnos azonban a C64-es…..
Igen, péntek van. Viszont nyár is, ilyenkor valahogy lassabban rezeg az idiotizmus az interneten. Tessék hát ennyivel beérni. - Én- Légi spagesz- Luxurious taxis- Wiw cameltoe- Lányom, ha ha baja esik a Lamborghinimnek, letöröm a derekad...
Hiába a hegyekben álló zseton meg a közös Unió, Metternich vére úgy látszik nem alvadt meg. Az OMV olajcég ugyanis az "Ausztria megint kicsit nagyobb lett" szlogennel tudatta az osztrák fogyasztókkal a multinacionális vállalat magyarországi térnyerését. Nekünk amúgy…..
Subba Jáksó válaszol 2007.05.26 03:13:00
Egy korábbi bejegyzésünkkel kapcsolatban Jáksó László az alábbiakat szeretné a köz tudomására hozni.Sokat gondolkodtam azon, hogy ekkora baromságra válaszoljak-e. Egyszerűen nincs kedvem azt bizonygatni, hogy a jólértesültként belökött "tuti infóból" semmi sem igaz.…..
Rémálom blog találkozásaim 2007.05.07 20:47:00
Nézzétek el nekem, hogy a bloghoz elég ritkán írok új bejegyzést. Van egy olyan érzésem, hogy hosszúra nyúlik a történet, nem akarok senkit fárasztani az új bejegyzéssel, ami esetleg nem szól semmiről. A lánnyal kapcsolatban nincs semmi új dolog, az érzéseinket, gondolatainkat…..
Honnan jövünk? Hová megyünk? Másodfokú egyenlet megoldóképlete? Ha buta vagy, inkább csak a heti iwiw-linkeket kattintgasd!- Főállású picsa- Arctetoválásaim- Kötelező unalmas idézetek- Fluffer wanted- Szomi srác- Parádé 2006- Az SS csillag újra az égen..
Jack Bauer 2007.05.21 09:54:32
"nusildi 2007.05.20. 15:51:14
www.wiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=8064412
pózolás naphosszat a tükör előtt, nézni a felpumpált szájacskát, hidrogénezett hajacskát, szép élet lehet. "

"Dave, de nagyon szeri!!!:)" --> Valaki újmagyarul értő elárulhatná nekem, hogy ez mit jelent...
Subba Dicsőségfal: Viva Kristóf 2007.05.09 11:44:04
Mi eddig azt hittük, hogy a Vivánál csak alulszexelt, és ettől túlpörgött arcok lehetnek műsorvezetők, mert különben nem megy elég jól a Club Rotation. Erre meg itt az alábbi kép, rajta a Magyarországon az elsők közt coming outolt Kristóffal, a már általunk is egyszer…..
Jack Bauer 2007.05.09 14:48:59
speirs 2007.05.09. 14:27:30

Akkor te se mondd meg másnak, hogy mit szeressen és mit ne... ;)

Én nem is mondom meg senkinek, leszarom, hogy ki mit és hogyan csinál. Ellenben itt sokan a buzik kiírtásáról sző hagymázas víziókat, ami közel sem tűnik a "laissez faire" elvvel kompatibilisnek... ;)


Imilla 2007.05.09. 14:28:12
Jack, minden oké, de miért nyilvánosan? Miért nem otthon,zárt ajtók mögött?

Miért, Te a pároddal csak a zárt ajtók mögött csókolózol? Pedig az utcai csókolózás - még ellentétes neműek között is - visszataszítónak számított mondjuk 200 éve. A társadalom fejlődik.


Imilla 2007.05.09. 14:29:55
Jut eszembe, ha lányok vannak együtt, az miért "elfogadottabb társadalmilag" mint ha fiúk vannak együtt?

1. Azért, mert a nőknek engedélyezett a társadalomban a gyöngédség. Ők sírhatnak, átölelhetik egymást, stb. Két barátnő simán (jó, persze bizonyos életkor alatt) simán egymás ölébe ül a buszon, férfiaknál ez elképzelhetetlen. Férfiaknál a fizikai kontaktus kizárólag sport vagy verekedés közben jöhet létre.
2. Arról se feledkezzünk meg, hogy két, egymással nyalakodó nő izgató a férfiak számára, ilyenkor eszükbe sem jut a buziság, csak az, hogy esetleg ők is beszállnának harmadiknak.


Igen, ez itt nem Amszterdam, nem is lesz egy darabig. Csak sajnálni tudom azokat az embereket, akik saját maguk állította korlátok között éldegélnek, és közben büszkék arra, hogy ilyenek. Kicsit felszabadultabban kellene gondolkozni, és akkor rájöhetnének sokan arra, hogy sorsukért egyedül maguk a felelősek, nem az utcán smároló homokosok rontják le ezt a világot, hanem mondjuk a Tomcathez hasonló korlátolt seggfejek.
Subba Kopaszoknak: 19 000 Ft 2007.05.08 14:30:00
Különleges hirdetésekben a wiw igazi aranybánya, ez egyenesen az üzenőfalról:STATISZTÁLÁS AMERIKAI NAGYJÁTÉKFILMBEN!2007 Júniusában amerikai holocaust filmet forgatnak, Budapesten és környékén „Good” címmel!A film főszereplője Viggo Mortensen, tudjátok a…..
Subba Pukk 2007.05.08 12:22:00
Minden idők egyik legviccesebb tévés jelenete. Tamás Gáspár Miklós egy robot! Egészen furcsa, vicces hangot ad ki a beszélgetés végén. Pukk...