Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tonhalas rizs

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Praxis!   Örülök, hogy megtaláltam az önök oldalát. Édesanyámat még októberben az ügyeleti orvos hasi görcsökkel, felfújódássál a Dél-Pesti Jahn Ferenc Kórházba irányította.Már a felvételnél gond volt: 2 órás várakozás után 5 perc alatt haza akarták…..
tonhalas rizs 2012.01.11 17:03:35
@macska69: Már többször kellett mennem szakorvosi kivizsgálásra Angliában, a beutalóra mindig ráírják, hogy maximum egy hozzátartozó kísérheti a beteget!
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a…..
Praxis Majdnem megverték az orvost 2011.06.17 14:15:00
Sziasztok!   Volt már több negatív, de persze rengeteg jó élményem is az orvosokkal és úgy unblock az egészségüggyel kapcsolatban. Most mégsem a saját "sirámaimat" szeretném elmesélni, vagyis nem közvetlenül engem érintett mindaz, aminek szem és fültanúja voltam…..
Tisztelt MT!   Egy raktárban dolgozok immár 3 esztendeje, sajnos az utolsó egy évben rengeteg problémával kellett szembesülnöm munkahelyemen.A cég nagyrészt belterjes, rajtam kívül még egy alkalmazott van, aki nem tartozik a családhoz, sajnos pont kettőnket pécéztek ki…..
tonhalas rizs 2011.06.17 17:17:34
Sziasztok!  A szuperinfóban mindig van "Otthon végezhető munka" és most kíváncsi voltam egyre hogy még mindig ugyanaz a kamu dolog megy-e mint régebben.Sajnos még mindig ugyanaz az átverés kering, pedig sok munkát lehetne otthonról végezni a szélessávú net…..
Szia! A mi történetünk (sokakkal ellentétben) teljesen pozitív.A 'szenvedő' alany a nagybátyám, 70 éves, nőtlen, gyermektelen, az az igazi vérparaszt típus, származásra és értelmi színvonalra egyaránt. Látszott rajta, hogy valami baja van, mert normál esetben 95 kiló körül…..
Tisztelt Praxis blog! Az édesanyám magas vérnyomás betegségben szenved,túl van egy agyvérzésen és bár rendszeresen szedi az orvos által felírt gyógyszerét és méri a vérnyomását, múlt hétvégén nagyon rosszul lett, mert volt némi családi zűr, nagyon felidegesítette magát.…..
tonhalas rizs 2011.06.15 16:57:22
Irkutszk: Koszi
@Szabo T: Koszonom kerdesed, EKG eredmenyem negativ lett. Penteken megyek vissza a dokihoz a hormonvizsgalat eredmenyeiert (ejszakai izzadas es hasonlok...), akkor megkerdezem, hogy beutalna-e szivultrahangra. Egyebkent par napja jobban vagyok,le is kopogom.
Tisztelt Praxis blog! Március közepén elveszítettem édesanyámat, aki 74 éves lett volna a nyáron. Semmiféle ismert betegsége nem volt, leszámítva a kissé magas vérnyomását, amelyre gyógyszert is szedett. Fiatalos, mindig jó kedvű és életvidám teremtés volt, amit nem…..
tonhalas rizs 2011.06.08 19:37:30
@Szabo T: koszonom. Mondtam a nonek,de nem mondott ra semmit... Holnap visszamegyek mindenkepp es csinaltatok EKG-t. Egyebkent ha rosszabbodik a m. prolapsus, annak mi lehet a kovetkezmenye?
tonhalas rizs 2011.06.08 21:57:49
@Szabo T: nagyon szepen koszonom a magyarazatot, majd keresek kepet is hozza, erdekel a dolog. Mindenesetre holnap irany az orvos, addig el nem megyek a rendelobol, mig nem csinalnak EKG-t, valamint megkerdezem, be tudnanak-e echocardiographia-ra utalni.
Tisztelt Praxis! Az én kisfiam 2 éves. Fél éve jár bölcsődébe és sajnos nagyon beteges. Rendszerint felső légúti betegségei vannak.Általában a saját házi gyermekorvoshoz viszem, aki egy nagyon rendes, lelkiismeretes Doktornő.Legutóbb viszont a bölcsődéből telefonáltak, hogy…..
Sziasztok!   Felháborodásomnak szeretnék hangot adni. Szeretném azonban leszögezni, hogy a saját orvosommal, illetve a legtöbb orvossal én elégedett vagyok, ez volt az első igazán negatív tapasztalatom, amiből nem szűrtem le következtetéseket kollektíve az orvosokra nézve.…..
Tisztelt blog! Úgy látom a hozzászólásokból, hogy az általam átélt rémálom már untat néhány kommentezőt. Nem kívánom nekik, hogy szintén hasonló megaláztatásban kelljen részt venniük, de biztos vagyok benne, hogy akkor ők is másként állnának az ilyen történetekhez. Ha…..
tonhalas rizs 2011.04.01 14:30:18