Regisztráció Blogot indítok
Adatok
twa_reakcio

8 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Rohadtnarancs.hu 2009.09.22 15:01:00
  Tegnap este a domain.hu-n belekukkantottam azokba a domainekbe, amelyek ún. várólistán vannak. Egy Dr. Molnár István nevű - az MSZP-től feltehetőleg nem túl távol álló - úriember (lehet, hogy ő az ott az aláírók között?? - köszönet Syr Wullamnak) a következő…..
twa_reakcio 2009.09.22 15:40:16
én azt mondom, ma formát bontok és és normál háesz üzemmódban dinamikus posztot nyomok, melyből az lesz a dinamikus, hogy máris publikálom, aztán, ahogy van időm, fejlesztem mintegy, szal folyamatosan bővül, mert kurvasokmindent szeretnék neki egyrészt mondani, másrészt tegnap…..
Non est volentis Magyar messiások 2009.03.10 00:00:00
Sósabbak itt a könnyekS a fájdalmak is mások.Ezerszer MessiásokA magyar Messiások.Ezerszer is meghalnakS üdve nincs a keresztnek,Mert semmit se tehettek,Óh, semmit se tehettek. //Ady Endre: A magyar Messiások//    ..
w Get a life 2009.02.24 05:20:00
„Meg kell tanulnunk vágyakozni az után, ami a miénk.”   – Simone Weil, idézi Schäffer Erzsébet, Nők Lapja Tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim, patrióták. Szokásos közönségértékelésünkhöz érkeztünk, egy jó kövér visszakommentet írok ide,…..
twa_reakcio 2009.02.28 17:16:01
@Tóta W. Árpád:

Azt egyébként viccen kívül nem értem, Gy.F. hogy találta ki annak idején, hogy neki a _szocialista_ pártban lenne a helye. Bármennyire is a patásördög populista népszavaztatott gonosz vigyorral, ezzel megakadályozva 7 éven keresztül folyamatosan a kormányzást, az azért világos, hogy Gy. F. beszédére, programjára az MSZP, mint párt soha nem volt vevő...

Én egyébként pont ezt próbálom megértetni néhány lelkes ballerrel, hogy korlátoltság ezt az egész 7 évet egy egyszeri népszavazásra kenni, amikor az mszp-s politikusoknak semmi kedvük nem volt semmiféle reformhoz. Tulajdonképpen az emiatti düh volt a őszödi beszéd hajtómotorja...
COMING - ÚT HOPE 2009.02.15 10:14:00
az van, hogy már megint átírta az élet az eredeti elképzeléseimet erről a post-ról. pedig az utolsó ötletemen jókat röhögtem, miközben összeraktam a fejemben. az lett volna, hogy miután a bíróság elutasította az indítványomat, most a köztársaság elnökéhez fordulok egy…..
twa_reakcio 2009.02.23 19:13:15
@lapi:

Hát erre még háborúban sincs mentség. Most ha jól tudom béke van...
    Nagy napra virradt ma Magyarország. Pirosbetűs ünnep lesz ezentúl. Megszületett ugyanis az 1000-ik kormányprogram.  Új idők új dalaival érkezett hőn szeretett miniszterelnökünk, aki az utóbbi 20 év legnagyobb politikusa (by Lapi :)) én pedig könnyes szemmel…..
...a politikusoknak sem!Én már csütörtökön aláírtam azt a bizonyos Seres Mária-féle népszavazási kezdeményezést, amely szerint az országgyűlési képviselőknek ezentúl számlával, bizonylattal kellene igazolniuk a költségtérítés jogosságát. TWÁ már egyszer írt…..
Fideszfigyelő Programra várva 2009.01.18 17:07:00
 Programalkotó vitasorozatot indított a Fidesz. Erre szükség is lenne, mert a jámbor polgár nem tudhatja az irányt. A Fidesz politikusai elítélnek minden megszorító intézkedést, ellenben szakértőjük (jegybank-elnökük), Járai a héten is szigorú megszorításokat, mondhatni…..
twa_reakcio 2009.01.18 22:54:00
twa_reakcio 2009.01.18 23:12:21
@mrs. white:

Ha megfigyeled Tótawét, és a többieket, akkor az a fő érv, hogy lett volna itt nagyon jó kis reform, ha az Orbán szét nem népszavaztatja a populista fejével.

Ezzel csak egy probléma van:
a népszavazás egyszeri (amúgy szerintem is hibás) lépés volt, ami 50-60 milliárd forintos következménnyel járt. Járaitól Bokrosig mindenki 800-1000 milliárd forintos, vagy még nagyobb kiadáscsökkentésről papol, ehhez képest ez az összeg kb az 5%-os hibahatár.

Másrészt akárhogy is nézzük, 6,5 éve vannak kormányon, ebben benne volt 2 év Medgyessy, a 10%-os hiánnyal, benne volt Gyurcsány a "2 év évig nem csinálok semmit, nehogy elbukjam a választást"-stratégiával, és benne van ez a mostani 1,5 év. Ezt az egészet erre a fing népszavazásra kenni szerintem minimum korlátoltságra vall.

A reformok azért buktak el, mert az MSZP (értsd: a nemtudomhány párttag) nem is akart soha komoly szerkezeti reformokat csinálni (az SZDSZ, meg talán Gy F igen). Úgy nem lehet megoldani a gazdasági problémákat, hogy a nyugdíjasok szent tehenek. Én még azt is elhiszem, hogy Gy. F. tényleg akart volna tényleg hasznos átalakításokat végigvinni, de nem bírta keresztül vinni az akaratát a Párton...
twa_reakcio 2009.01.18 23:39:17
@zsotti:
"10-13 milliárdot számolt veres jani."
Akkor meg pláne. :)
A portfolio.hu-n olvasható a fenti címmel egy elemzés, ami akárhogy is nézem: lehangoló.http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=10740A lényeget idézem:"Tegnap frissítette az Eurostat az uniós országok egy főre jutó GDP-adatait, amiből kiderül: a magyar gazdaság…..
Ma van a 23 millió román munkavállaló napja.Négy éve hatalmas veszély fenyegette Magyarországot, amit szerencsére a demokrata és hazafi államférfi, Gyurcsány Ferenc sikeresen elhárított. Hálás szívvel gondolnak rá a határon innen és túl, hisz' oly nagy szolgálatot tett ezzel…..
Non est volentis Mi ez? 2008.11.22 11:04:00
Játék és muzsika 10 percben. Tényleg nem tudom... :)   A helyes megfejtő egy virtuális túrórudit kap... :D  twareakcio.blog.hu/media/image/proba.mp3twareakcio.blog.hu/media/image/proba2.mp3u.i.: Amint megvan a megoldás, törlöm ezt az írást, ugyanis nincs túl sok köze se…..
Azt megszokhattuk már, hogy az Index publicistája, Tóta W. Árpád szókomondó, provokatív cikkeket ír, hiszen leginkább ezért szereti/utálja őt az olvasóközönsége. Ezért pörög a látogatottság-számláló és ezért kapja a tepertős pogit. Ez eddig rendben is van. Abban sincs…..