Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kockafej

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ár:    ÁR NÉLKÜLÉvjárat:    2001 / 12Futott km:    30000 kmÜzemanyag:    BenzinHengerűrtartalom:    1298 cm³Teljesítmény:    101 LEFelszereltség: Centrálzár, elektromos ablak, elektromos…..
Kockafej 2009.03.20 19:11:48
Köszönet Süninek, forrás: duen.hu Ár : 580.000fT Adatok : 98-as évjárat, 92.000Km, 3 ajtós, Golden Fish Limited Edition, elektromos ablak, tükör, fényszóró, centrálzár, KLÍMA, első-hátsó toronymerevítő, ENZO sportfutómű, ültetve, keményítve, MAGNAT hangszórók…..
Kockafej 2009.03.20 19:07:15
Forrás: "Cicás napvédők, Uv fény..." topik..
Köszönet Bee(Tm)-nek! Hali! Mellékelném a volt kocsimat,legelső tuningom,szerették is a rendőrök,de megfogadtam soha többet tuning autót! Idedobom nektek,hadd szedjék szét ízekre a blogolók!  :) És igen,buktam rajta vagy 400 eft-ot,de leckének jó volt. Nem is adtam el,tőlem…..
Köszönet Rob-nak! Forrás: hasznaltauto.hu Fiat Tipo 1400 I.E     Ár:    150.000 Ft Évjárat:    1989 / 12 Műszaki vizsga érv.:    2009 / 9 Állapot:    Normál Üzemanyag:    Benzin…..
Hogy hol a válság vége, még nem tudjuk. Sokkal szomorúbb, hogy ez itt még csak az eleje, és már ez is épp elég gáz. Pörög az elbocsátás-számláló, és akit elbocsátottak, többé nem fizet adót, ellenben munkanélküli segélyt kap, de kevesebbet vásárol, kevesebb…..
Alkatrészekkel foglalkozom, nagyjából 14 éve. Ha úgy tetszik, "autósboltos" vagyok. Ráadásul az a fajta, aki szereti, amit csinál, sőt, szereti a vevőit is. Hogy ez vajon ritka, vagy gyakori állatfajta, nem tudom, ritkán vásárolok ugye másnál. Azonban van néhány dolog,…..
Kockafej 2009.02.03 18:19:48
@Ukrán Maty.: Ha a vevő nem tudja, hogy mit szeretne, akkor nekem honnan kellene azt tudnom??????
Mielőtt bejön alkatrészért, nézesse meg egy szerelővel a hiba okát,ha ő nem ért hozzá...
Kockafej 2009.02.03 21:32:16
@Kopi3.14: Hasonló esettel volt dolgom: Telefonált egy ember, hogy dugattyúgyűrűt keres a Peugeotjához. Feltettem neki az ilyenkor szokásos kérdéseket: motorkód, évjárat, hengerűrtartalom... Ezek közül egyedül annyit tudott, hogy 405-ös Peugeot-ja van. Gondoltam akkor szűkítsük a kört: benzines, vagy dízel? Erre nem tudta a választ... Mit szokott tankolni?? - Nekem mindig a kutas tankol... Mi a motorszáma a kocsinak? -Nem találta a forgalmiban a motorszámot (szerinte az nincs a forgalmiban)... Már ott tartottunk,hogy felolvastatom az egész forgalmit, amikor ( az ő szavaival élve): "Találtam egy adatot, ami érdekes lehet önnek!" Mi az?(kérdem én) -Ide van írva, hogy Break!
Mikor mondtam neki, hogy ez csak annyit jelent, hogy kombi, további "segítségként" még megtudtam, hogy a kocsin gyári vonóhorog található, és van rajta tetőcsomagtartó is...
Ekkor azt hittem, hogy a Kész Átverésben vagyok...
Csak annyit tudtam tanácsolni az embernek, hogy hozza be a forgalmit (mivel a kocsi motorja darabokra volt szedve), és ha tud, hozzon mintát a gyűrűkből...
Pár nap múlva az úr megjelent a boltban, csak ekkor hittem el, hogy tényleg vannak ilyen sötét emberek.