Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szplaki

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gaborchi Pofára esés 2011.01.03 16:52:53
 Aki lányok után szaladgál, vállalja a következményeit...Az imént futottam egy kellemes szigetkört - Margitsziget -, havas volt meg jeges, és bár voltak csinos lányok, a lenge öltözet ugye nem nagyon volt jellemző. Viszont eszembe jutott egy nyári kaland.Akkor volt, amikor…..
Gaborchi Ma nem 2010.12.04 21:34:29
 Ma úgy alakult, hogy nem volt türelmem írni. Sokminden az eszemben volt, Dry Tortugas, vagy épp a mai dobogókői sízés. Vagy a csörgőkígyó a Zionban, a Bryce Canyon csodái napkeltében, a Skociján-barlang, vagy épp táborozásunk a Baradlában. Legyetek türelemmel, szép lassan…..
 Santa Marta egy kikötőváros Kolumbiában, és ennél többet akkor sem tudnék mondani róla, ha faggatnának, részint mert az események 15 évvel ezelőtt zajlottak, részint mert a "Félelem bére" szereplőihez hasonló menekülési késztetésünk nem tette lehetővé az…..
   Ragyog a napfény Helsinki Vantaa repülőtér betonja felett. Nem most érkezem, most indulok. Még északabbra, a Lappföldre.  Hajóval jöttem, Lengyelország felől, és pár nap intenzív bulizás után úgy érzem, Helsinkin kívül másra is kíváncsi vagyok…..
szplaki 2009.02.23 18:53:28