Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mokuss

0 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Barátaink!Először is szeretném megköszönni mindazt a sok bíztatást amittőletek kaptunk kapunk. Tudom hogy mostanában nem születtek új posztok, nem jelentkezett senki és eltüntünk mindnyájan. De Ti mégis kitartottatok mellettünk, ezért nagyon hálásak is vagyunk. Sikerült…..
mokuss 2009.01.02 14:01:22
Agyhugykő Requiem 2008.12.17 19:15:54
Drága Barátaim, Felebarátaim és még azok is akiket utálunk!Hatalmas tragédia történt. Mindig fájó elveszíteni valakit, aki szívünkhöz közel áll. Most porcelán ravatalon fekszik egy kedves gyermek, egy szeretnivaló jószág. Édes, szeretett Leokádiánk ma elhalálozott.…..
mokuss 2008.12.17 20:13:46
Ha ezt tudom, akkor magammal viszem a rendszeresített agyhugykőtlenítő kétkezes benzinmotoros vállról indítható szívlapátom (ultra edition). Adódott, hogy kedvesemmel töltöttem egy csodálatos hétvégét, csak a végébe fostak bele. Drága fémparipaidomárjaink fostak bele a…..
Agyhugykő Rövidhírek 2008.12.10 09:10:58
Ausztráliában egy nőnek öltözött bankrablót kaptak el nem sokkal a siekres rablás után. Nem fogjátok kitalálni mivel bukott le... Nem vágta le a szakállát. Végülis tényleg nem gyanús hoyg egy ndk úszóválogatott méretű mélyhangú nő jön be a bankba rabolni úgy megkötöz 3…..
Agyhugykő Fogorvosnál jártam 2008.12.10 08:02:04
Elkövettem azt a hibát hogy hagytam édesapámnak hogy elvigyen két hete fogorvoshoz. Azóta non-stop fúrnak faragnak a számban. De nem érdekel mert előtte elkábítanak. Közben csukva van a szemem, utána meg folyik a nyálam. Soha nem szerettem fogorvoshoz járni ennyire. Tegnap is úgy…..
Sokan ajánlottak már jószándékkal sokfélét, még azt is hogy ájjak fejen és akkor majd megijesztenek és elmúlik... Mondtam hogy köszönöm inkább ezt kihagyom. Majd kihordom lábon mint egyesek az agyhalált. Aztán beláttam hogy ez így nem lesz jó. Ma éppen készültem…..
Agyhugykő Jártamban keltemben 2008.12.09 12:26:00
Mivel a "munkám" illetve az az izé amit csinálok sok gyaloglással jár ezért sok érdekeset látok a városban. No de tényleg. Nekiindultam rendes napi sétámnak, el a városházára, az első megütközésem az volt amikor a kabinetirodában városunk egyik számomra ismeretlen…..
Agyhugykő A WC histórai 2008.12.09 08:55:00
Nem Walter Closet-ről lesz szó, sőt nem is Worl Conflictokról, hanem a hetek óta tartó wc mizériáról ami itt folyik csepp kis irodánkban. Arról már nem átallottam egyszer írni hogy milyen fülig szaros a wc. Gyakorlatilag aki bemegy bármihez ér barna lesz mint Kolompár Gazsi, meg a…..
Ma öcsém megkért, hogy ugyan kísérjem már el az Árkádba cipőt venni. Jó az mert legalább a héten kidugom az orrom a friss levegőre amig kisétálunk ott meg úgy sem bírunk eltölteni harminc percnél többet, úgyhogy belevágtunk. Kb három olyan üzlet van, ahol értelmesebb…..
Mit csináljunk egy első randin?- Thai-Box full contact (Suluj)- Köss a pöcsödre zászlót és lengesd. (Bazsiahegyrol) A párom imádja a fogaimat nézegetni? Teljesen beindul tőle. Gondolom ez nem egyedi eset, másoknak is vannak ilyen hóbortjai?- Persze én speciel a lányok…..
Agyhugykő Celebhatározó 2008.12.03 12:03:00
Ki kicsoda a celebvilágban?Ezen posztunk célja hogy akiről csak tudjuk megmagyarázzuk kicsoda, természetesen a szövevényes magyar celebvilágon belül. A teljesség igénye nélkül, nem betűrendben:Gáspár "Győzike" Győző:Salgótarjáni kisebbségi fiatalember, akinek nagyon…..
"A TV2-vel kötött szerződése miatt nincs ideje pihenni a Megasztár legutóbbi kiesőjének. Tóth Lüszi a hétvégi Lovas Világkupán való szereplése mellett Fenyő Miklós kérésének is eleget tesz, és fellép a zenész koncertjén. Bár Friderikusz a magyar Britney Spearst látja…..
Agyhugykő A magyar férfi pénisze 2008.12.03 08:34:24
"Egy nemrég elvégzett tanulmány során, melyet egy óvszereket forgalmazó cég készített, kiderült a francia férfiak pénisze a leghosszabb, átlagban 14,78 centiméter. A magyaroknak sem kell szégyenkeznie méreteiket nézve, hiszen a 25-ös toplistán a negyedik helyet tudhatják…..
"Nagyon bírja a strapát Európa talán a legkorosabb, legmegbízhatóbb pornósztárja, a 71 éves magyar Magassy György. Ha egy nap ötször kell „csatába menni”, akkor is állja a sarat! A fura kezdet után gyorsan ívelt felfelé Uncle George csillaga. „Kézről kézre…..
Mint már kiderült a blog nem a gasztronómia fellegvára, csak gondoljatok Balázs virslihevítési kalandjaira, vagy bármi másra, ami bonyolultabb egy zsírostenyérnél, bár én sem panaszkodhatok, igaz eddig mindent megettem amit csináltam, max csak többet kellett mellé inni.Azért az…..
Na a hétvégi poroszkálásnak vége szívemcsücskével eltöltöttem egy csodás hétvégét Miskolcon és annyi input ért, hogy egy hétig erről fogok mesélni majdhogynem. Persze csak a publikus dolgokat :-)Mivel romantikus hétvégére készültem ezért a szívlapátot a sarokba…..
A mai adag, nem túl morbid, mondhatnám csak a szokásos... didi csikizéseDidi kedves rettegj, ez szerintem az RP lesz... Aki esetleg nem tudná: Árpy egy olyan ember hogy szilveszterkor a leves fölé hajolt és utána orrszőrlevest ettünk.ufó kalandozókMost nyer értelmet pár Edda szám:…..
mokuss 2008.11.28 18:05:18
mokuss 2008.11.29 10:12:20
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ jeeeeeeeeeee. A csodás férfi melltartó után ami parázs vitákat váltott ki, itt egy mégremekebb remek. Mivel nemtudtuk eldönteni hatalmas nagy rasszistaságunkban hogy közölhetjük e színesben ezért csak feketefehérben kapjátok meg... És hogy mi is ez? Hát…..
A férfimelltartók nyomán...Felvetült az a feltevés, hogy beszűkült látokörű, intoleráns, rasszista-náci, konzervatív pöcsök vagyunk (azért írok többes számban, mert Balázzsal teljes mértékben egyet értek, és nem csak mellette állok ki, de az egész blogéban is), ráadásul…..
Agyhugykő Férfi melltartó 2008.11.27 12:31:17
"Két hét alatt több mint 300 darabot adtak el az eredendően női "felső" alsóneműből. Főként transzvesztiták vevők a melltartókra, amelyek ára bő 6 ezer forintnyi jen. A bolt árul férfi harisnyanadrágokat is, ugyanakkor nők számára szintén tart…..
Büntethető, ha 14 évesen fekszek le a barátommal? - Kérdezd meg anyukádékat, ők tudni fogják a helyes választ... - Ha a párod elmúlt már 3 és a szülei is akarják akkor nem. (Bazsiahegyrol) - Marhára remélem, hogy büntetni is fogják! (Doom) Ha egy olyan lánytól, akit alig…..
Agyhugykő Elzárkózom magamtól 2008.11.26 19:05:05
Teljesen felháborító az a feltevés, hogy bármilyen tudatmódosítószerrel élnék élettársi, vagy házas viszonyban. Ez teljességgel kizárt én bíróm a valóságot. A képzeletbeli barátaim is mind támogatnak bennem sőt bíztatnak is. De Meki bácsi is megmondta: "a drog rossz…..
Tuti világuralomra akarnak törni.Most nézzétek meg őket. Ott lapulnak a fák tetjén, zuzzák a faleveleket, bambán és bárgyún lesnek ki a fejükből és elhitetik mindenkivel, hogy ártatlan és ártalmatlan lények. De ne tévesszen meg senkit a látszat. A média és a tudósok…..
mokuss 2008.11.26 18:30:07