Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fanatikus Oltás - http://www.dunaferrkikoto.com

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint ahogy a címben jeleztem, ez az írás most inkább az alapanyagról szól. Történt még decemberben, hogy Csite blogján megláttam, hogy van még neki a tavalyi termésű Amandine krumplijából. Félretéve anyósom borítékolható rosszallását (Van nekem is, mér' nem abból viszel?…..
Fanatikus Oltás - http://www.dunaferrkikoto.com 2010.01.27 20:55:02
Új nap a Végzeten. Riley a saját vizeletüket ivó kínai bányászok esetével szórakoztatja Greert, aki őrségen áll a víztartály előtt. Pfuj. Igen, értjük, kevés a víz, de most kellett ezt? Greer is inkább úgy csinál, mintha nem hallotta volna, ami szokásos viselkedését…..
Fanatikus Oltás - http://www.dunaferrkikoto.com 2009.11.14 11:59:42
A nagy tolakodás és könyöklés miatt a Védelmi Bizottság ABC-sorrend szerinti felsorolást rendelt el. (Itt pedig megtalálható egy korábbi, hasonló lista.)CiánWágner György. Távközlési szakember, telefon, mobil, digitális elosztóközpont, szóval csupa olyan dolog tartozik hozzá,…..
Fanatikus Oltás - http://www.dunaferrkikoto.com 2009.08.12 09:21:03
@bz249: Ahogy Szondi Sándor került Szomodi Nándor után... SÜN!
Picsázás, orális szex, alkoholistázás, drogozás, fogyatékos iskolatárs: nem lennék az OTP Bank lakossági kapcsolattartójának a helyében. A Homár természetesen a megalázott fogyasztók zászlaját lobogtatja, de néha mi is elképedünk, hogy milyen félelmetes verbális…..
Egyszerű kis hagymaügyi posztunk komoly kommenthullámokat kavart, annyira, hogy a levélíró Karcsi ekéző levelet írt, meg elküldte a fenti fotót is. Imádjuk, amikor a szenvedély veszi át a terepet, íme az érintett válasza: látom, a kommentelők között több az eke, mint amennyi a…..
Fanatikus Oltás - http://www.dunaferrkikoto.com 2009.08.11 19:33:36
Egy 11 hónapos kisfiú szülei mit is tehetnének, ha egy injekció utáni éjszakán a gyerek vigasztalhatatlanul zokogni kezd. Az aggodalomtól megőrülés után az ügyelet felhívása gergőbáéknak is logikus lépésnek tűnt, ám segítséget nem, csak lebaszást kaptak a rémült szülők…..
"Éppen a körmeimet lakkoztam, amikor - az egyébként Manhattan márkájú - lakk címkéjére tévedt a szemem, és hát nem kicsit röhögtem fel. :D A kép magáért beszél, no comment." - írta Szudo. Hát nem is csodálkozom a röhögésen, a nyelvtanári vénával megáldott…..
"A múltkori bejegyzést (a parlament előtti susnyást a lépcsőn) olvasta valaki a illetékesek közül, mert ma reggel fél 10 tájban vagy 20 jómunkásember (motoros fűkaszával is! :-O) heverészve várta a parancsot a parlament előtt a Duna-parton, hogy megkezdhessék a lépcsők…..
Szívügyünk a főváros közterületeinek tisztasága (pl.), ezért nagyon fájt az, amit silver küldött nekünk. A sziklakertté avanzsálódott dunai lépcsőkön 5 évvel ezelőtt ültünk utoljára, úgyhogy megdöbbentett ez a változás. Mindenkit óvunk attól, hogy oda járjon…..
Fanatikus Oltás - http://www.dunaferrkikoto.com 2009.06.12 13:21:01
Konzumpornó-sorozatunkban most a régi áron kínált, ócska sajtért való tülekedés képeit kínáljuk kedves olvasóinknak, készítette István. A Penny Market akciójáról itt olvashatnak többet, a felvételt megnézve semmiféle választási eredményen nem csodálkozhatunk.…..
Bár a hazai blogokon tavaly ősszel jelentek meg az első beszámolók egy suttyomban piacra dobott új soproni sörről, a Homár szomszéd kisboltjába csak mostanában költözött be a Hülye Nevek 2007/2008-as Ligájának jeles versenyzője, a Fekete Démon. Igazából beszívva sem tűnhet…..
Fanatikus Oltás - http://www.dunaferrkikoto.com 2008.10.23 11:39:07