Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fanatikus Oltás

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csak az év fesztiválján, de az összes Sziget-szervezésű fesztiválon lehúzzák a külföldi számláról vásárlókat. T. a BalatonSoundra próbált Németországról jegyet venni, és ő is belefutott a misztikus logikájú átváltási módszerrel, azazhogy online csak forintban lehet…..
Fanatikus Oltás 2009.06.10 17:24:02
Tékozló Homár Robotot vegyenek 2009.06.10 10:47:45
Szeretjük a szép gépeket, főleg ha egy kicsit értelmesek is, úgyhogy amióta NAK elküldte ezt a hirdetést az 1,85 misiért azonnal elvihető öreg robotról, azóta csak álmodozunk...
Fanatikus Oltás 2009.06.10 17:12:40
@betépett felhasználó:
Így-e:
printf("Another run (Yeahh, yeahh, yeahh/Fejbebacc)?");
scanf("%s", &szChoice);
if ( stricmp ( szChoice, "Fejbebacc" ) ) break;
} while ( 1 );

Az tieden beszólás kacagtam jókat :D
...a közönség felállva tapsolt (őrjöngött).A zsűri felállva tapsolt.GyönyörűCsodálatosFenomenálisElképesztőBámulatosTöbb jelző nem jut most eszembe, de ezt nem is lehet leírni, ezt látni kell.Ezt hallani kell!Én tegnap óta több, mint tízszer megnéztem. Bizsergett a hátam…..
Sixx ideges és mindjárt kiszakad a feje teteje az idegtől, mert a DigiTV-nél három napig tart valami, aki egy-két klikkel elintézhető lenne. Dühében hétfőn átmegy a T-csoporthoz, ahol majd szívhat tovább ugyanígy, nyilván.DigiTV-előfizetőként, nem túl sikeres emberként…..
Fanatikus Oltás 2009.01.11 14:19:22
@UnitedParcelService:
1. igazad van
2. a digi nekem bejött, eddig két nap nem volt net (egyszer), a tvcsatik néha estefelé nem mennek, csak fekete képernyő az adó helyén, a telefon hol volt, hol nem volt, mint a mesében.
Összességében a három szolgáltatásért együtt fizetek 6200 + telefonálási díj, mert a telo alapban ingyé van náluk és egy ajándék készüléket is hozzámvágtak.
T.P. végignézte, ahogy a Plus pénztárosa a sóskát a spenóttal összekeverő vevőt abuzálta, majd feldúltan megírta a történteket az áruház vezetőségének, végül a levelet szétküldte, ahová csak bírta.Tisztelt Plus Áruházak Vezetősége!A tegnapi napon fél 11 körül…..
Fanatikus Oltás 2009.01.11 14:03:11
@blueberry: nálad a pont, örüjjé :)
Nem tudjuk mi kell ahhoz, hogy tömött szórakozóhelyen töltse valaki a szilvesztert, de ezt sosem értettük. Nem kellett ehhez még Anna sztorija sem a Radio Cafe bulijáról, ahol a végtelen számú eladott jegy miatt tömegnyomor és sorbanállás várta a szórakozni vágyókat, mosdó…..
Schengenné felháborodásának ad hangot, amiért Frankfurtból hazafele több ízben atomjaira szedték a reptéren, mezitlábra vetkőztették, illetve alaposan le is tapizták. Hát vmire mégiscsak jó ez a fenenagy terrorelhárítás.Frankfurtból jönnék haza az éves sales meetingröl…..