Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrisvagyok

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Daft Punk - Random Access Memories(Daft Life/Columbia)  A Daft Punk kihátrált, köszönik szépen, egy ideig nem kérnek újra belőle. Egy nagyívű hátraarccal magára hagyták a szörnyet, amelynek felhízlalásában a Homework óta tevékenyen részt vettek. Ha valaki a három hónappal…..
Andrisvagyok 2013.05.20 23:09:21
@Práter Eleonóra: 4:30-tól hallgasd és meg fogod találni, szerintem arra gondolt a szerző :)

Amúgy szerintem jó album lett, kicsit szokatlan mondjuk, de tetszik!
Hát nem csinálom le a bokámat a hírtől, de úgy tűnik, a hamarosan érkező Snow Leopard operációs rendszerben már nem csak egy lebutított médialejátszó, hanem a teljes Quicktime Pro be lesz csomagolva, Quicktime X néven. Eddig ugyanis 30 dollárt kellett leszurkolni annak, aki a Pro…..
Számtalan gyermek és szülő sok-sok energiája ráment már ennek a feladatra. Mindhiába. Legyél te az első, akinek sikerül. Ha megvan a megoldás, akkor ne ide írjátok be (a többiek hadd gondolkodjanak rajta), hanem küldjétek el nekem a mrboyler@freemail.hu címre, viszont ha…..
Hát, ezt most csak azért írom le, hogy máskor ha valami vizsga előtt szarul állok, visszatérjen a reménységem, hogy annyira azért mégsem... Most ugyanis csütörtökig meg kéne írnom egy 7-8 oldalas beadandót (persze csak idegen nyelvű szakirodalom alapján), és felkészülni a…..
Sose hittem volna. Egyrészt jobban szeretek kézzel írni, tulajdonképpen erős a gyanúm hogy ez már-már grafománia ebben az esetben, és akkor mégis miért? Lehet hogy egyszerűen most vagyok annyira kialvatlan (reggeli édes vizsga), hogy az agyam törölje az elveit, és leüljön…..
Vagy az iPhone 3.0. Vagy tudja a fene, mindenesetre a Szilícium-völgy egyik legrosszabbul őrzött titka az, hogy az Apple a mobilnál nagyobb de a MacBooknál kisebb, és képességeit tekintve is a két kategória közé beékelődő gépen dolgozik. Egy érintésérzékeny kijelzővel…..