Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tuna_

36 bejegyzést írt és 144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már a múltkor megígértem, álljon itt a többi fotó a szomszéd lányról! Persze nem ő a szomszédom, még csak közel se lakik. Azzal a béna történettel se jövök, hogy mikor betoppantam, éppen rámozdult a barátja, és megkértek, hogy fotózzak. :) A képek számozása…..
tuna_ 2015.04.22 21:21:23
Szerintem ez a lány van a videón, csak szemüveges:
www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=61712091
Láthatóan fáj neki az anál, szóval én inkább nem csinálnám neki, de még mindig tudnám igencsak értékelni minden más képességét. :)
Pontosan tudom, már láttalak, láttam a fényképeidet, én készítettem. Gyönyörű vagy, mint mindig, s én nem tudom levenni rólad a szemem. Mióta múltkor elmentél, a szemed tüzére visszarévedek. Mi volt benne, ami azelőtt nem, mi ez a kacérság, ami most is bennem lüktet,…..
A blog olvasóit nem kell győzködnöm arról, hogy a punci jó. Ez vitán felül áll. Mindenki találhat benne élvezetet. :) Ki mondta, hogy az animgifek olyan 90-es évek? Na de miről is akartam írni? Nem sokról, csak képgyűjtemény lesz úgyis. A múltkor már volt arról szó,…..
Megnéztem egy filmet, és eszembe juttatott valamit. Mindegyik nőre emlékszem, akivel voltam. Nem csak a nevükre, hanem arra, hogy milyenek voltak. Na nem mindenre, lehet hogy csak valami jellegzetességre, ízre, formára, érzésre, kinél mire. Ami eszembe jutott: mindegyik kölönböző…..
Volt már itt egy álomleíró poszt, úgyhogy ez most a kettes számot kapja. Készülődtünk valahová. Te épp felöltöztél, de nem tudtad, hogy melyik bugyidat vedd fel. Hát mit számít az, ki fogja látni? A hálószobában az ágy szélén ültél, én az ajtóban álltam, és…..
Valahogy mindig szeretek a látszólag kétpólusú vitákban valami egyéb álláspontot találni magamnak. Biztos különbözőnek akarok tűnni. Néhányszor már belefutottam a neten a borotvált vs. szőrös punci okoskodásokba, de sehol se jutottak sokkal tovább a higiénikus, természetes,…..
Nincs sok kérésem. Persze csak most. És ki tudja, hogy mi lenne, ha itt is lennél, hogy megtedd nekem. Na de nem vagy. Arra kérnélek, hogy vetkőzz le, én is levetkőzök. Csókolózunk egy kicsit, de aztán rögtön térj is rá a lényegre. Guggolj vagy térdelj le elém, és kezdj el…..
Az első rész. A karjaid a fejed fölött teszed egymásra, a fejed a franciaágy belseje felé fordítod, és lehunyod a szemed. Vagy nem tudom, az arcod árnyékban van, lehet, hogy figyelsz, ahogy az ágyon melléd térdelek. Leveszem a masszázsolajat a radiátorról, öntök a kezembe…..
Körbenéztem régi, elmentett linkek között. Elsőre erre klikkeltem, és meg is maradtam nála. Pár szépséget megmutatok: (forrás és több kép lent) Hú, ez az arc tetszik nekem. Nagyon szépen van fotózva, de van is benne valami, nem tudom mi. Oké, térdzokni és fenék. Még…..
Én adok. Ez egy irány. Ekvivalens azzal, hogy te kapsz. Van ugye a másik irány, és van még egy reláció, amivel szintén el lehet játszani ezt a két irányt. Mi az a másik? Megfejtéseket várok! Tehát összesen négy lehetőség van. Én vagyok a kezdeményező, és szerintem ebben…..
Most, hogy elkövettem egy új posztot, rendbeszedtem kicsit a blogot. A facebook-like gomb rohadt lassú, azt még lehet, hogy leveszem, úgyse vállalta fel még eddig senki, hogy lájkol. :) Lecseréltem az email kapcsolatot is jobb oldalt, lehet, hogy eddig csak az tartotta vissza a…..
Készül egy történet, félig már megvan. Ha holnapig nem tudom befejezni, akkor folytatásossá teszem, és kirakom az első részét. Azt hiszem kissé mocskos lesz, na de kinek van ez ellenére? Tegyék fel a kezüket a prűd feministák, és húzzanak a sunyiba! :)..
Na olyan nekem sose volt. Tinédzserkoromban mindig inkább elintéztem napközben, így éjjel már nem okozott gondot. Szexuális álmom is nagyon ritkán volt, szerintem egy kezemen meg tudnám számolni. De mától ehhez még egy ujjamra szükségem van... Előrevetítem, hogy ez nem egy izgató…..
– Mi az, mit akarsz? – Pisilnem kell. – Nem tud várni? Vagy azt akarod, hogy nézzem? Vagy én pisiltesselek? Esetleg engem akarsz lepisilni? – Hm, melyiket is... – A férjed mit szól ehhez?– Ne ez izgasson, hanem a mellem! Vedd már a szádba! Amíg…..
Én is anélkül vagyok, ami az itteni posztolást illeti. Ezt tükrözi a következő képválogatás is: A forrás a look. look. volt..
Snexi nevű olvasónk kissé idegesen jelezte, hogy ugyan ő már többször felhívta a Tv2 figyelmét arra a tényre, hogy szar térképet használnak, de nem foglalkoznak vele - hátha majd így. Lehet ábrándozni a hazánkról leválasztott területek visszacsatolásáról akár naphosszat, ez…..
     Itt a nyár, irány a strand! Értékeink megóvása érdekében ajánlatos kabint bérelni. Ja és mert hatalmasakat lehet a kabinban baszni! A strandon a jónép csorgatja majd a nyálát a gyönyörű csajunkra, mi begerjedünk más fürdőruhás lányok láttán.…..
Vagy hogy is mondjam, mi az a szó, ami a legjobban kifejezi ezt? Lehetne még tűz, esetleg fantázia. Ezt keresem a nőkben. Tudatosan, és biztos tudattalanul is. Tesztelem őket. Mert ez szerintem nem olyan tulajdonság, ami látszik, inkább a megnyilvánulásokból jön le. Nagyon…..
Beléptél a zuhanyzóba. Alig jöttem ki, és kezdtem el törölközni, te törölközőbe csavarva, szégyellősen váltottál engem. Behúztad a függönyt, és elkezdett csobogni a víz. Nem mondom, hogy sokat kellett gondolkodnom, igazából csak kis hatásszünetet hagytam, és beléptem…..
Felemelő érzés szimbiózisban létezni valakivel.De az már kissé erős, hogy pontosan egyszerre lesztek betegek, ugyanazzal a tünettel (persze, ez nyilván a fokmérője annak is, hogy mennyi időt töltötök együtt :-)).És az is hátborzongató ahogy a hangulatod kihatással van a…..
Írogatok mostanában történeteket, de visszaolvasva elég bénák. Inkább megkímélem ezektől az olvasóközönséget. De addig sem maradunk poszt nélkül. Találtam ezt az oldalt: http://theassesthatexciteme.tumblr.com Néhány számomra is izgató képet kiválogattam: Hát…..
tuna_ 2009.10.02 22:32:14
@Dr. Jula Watson: Én belül folyós csokifelfújtra gondoltam, de ha zöld tea és sütemény, akkor: www.nordljus.co.uk/en/two-desserts-from-indulge
tuna_ 2009.10.04 22:02:17
@Dr. Jula Watson: Ez nem ínyencség, ez falánkság! :)
Bejöttem dolgozni a kihalt irodába. Jó lenne hatékonynak lenni, viszont nagyon kanos vagyok. Úgy indult már a nap is, hogy egy volt szeretővel szeretkezésről álmodtam, abból felébredtem, bejöttem dolgozni, erre ilyen linkeket küld egy kedves ismerős nekem: (na jó, nem ilyen…..