Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aligcuki

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Isten látja lelkemet, nem úgy ültem le a képernyő elé múlt péntek este kilenckor, hogy most egy kurva szar műsot fogok látni, amit majd rommá cinkelek, és jól megmondom, hogy milyen ótvarosan izzadságszagú az egész, de amikor megláttam a megasztárosokat, tudtam, hogy a Tv2-től…..
A Tv2 nagyon jól tudja, mit kell tennie, ha az RTL-en Fábry rugdalja a közönség közé a "humor bon-bonokat". Be kell rakni az Álomhotel újabb hányingerkeltő darabját, és reménykedni, hátha valaki odakapcsol. A Fábry után az RTL agyas műsora, a Házon kívül foglalkozik a…..
aligcuki 2007.02.22 18:29:12
comment:com Kedd 20:35 2007.02.22 15:48:00
Nincs is profibb dolog, mint bevezetni és felépíteni egy brandet, hozzászoktatni a totyakos, lassú felfogású nézőt, hogy mindig ugyanabban az időben nyúljon a tévékapcsolóért, sőt ugyanakkor a nyálelválasztása is meginduljon. A Kedd 21-ről van szó, az MTV…..
Lehet, hogy inkább a cukiság blogba kellett volna beküldeni, de röhögni itt is szeretnek az olvasók. Vizsla ifjonc ismerkedik a cicával, valahol angol nyelvterületen. UPDATE: láthatóan mindenkinek tetszik a házikedvenc randevú, hasonló témában iszonyú jó képekért ide tessék…..