Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dantseee

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hét folyamán megkönnyebbülve vontam le a következtetést- szerencsére nem mégse minden angol hibbant és igénytelen, csak a skegnessiek. Keddtől péntekig u.i. Kirbyben "nyaraltam", egy jóbarátom él ott a feleségével, és mivel végig szabad voltam, meglátogattam őket.…..
Október 31-e, szép derűs reggelre ébredünk, Csaba vidáman ballag, hogy megkezdje első flooron töltött munkanapját. Shaun ugye előző nap mondta, hogy menjek be reggel 8-ra, a munka csak f9-kor kezdődik, de így körbe tud vezetni, és mindent megmutat. Reggel örömmel fogad, de jó,…..
Nos, a hosszú hallgatás után újra itt vagyok, hogy beszámoljak kicsi életünk eseményektől nem mentes mindennapjairól. Pénteken voltam dokinál, egészen rendes volt, megvizsgált, bár nem értettem mindent, amit mondott, ráadásul orvosi szokás szerint jó sok latin ifejezéssel is…..
Mint azt már a korábbi bejegyzésemben említettem, sajnos egyedül maradtam magyar a fogyatékos angolok között, a múlt hét végén Balázst is kitették, és továbbra sem kapok mást, csak semmitmondó és bizonytalan ígéreteket. Tegnapelőtt megtudtam, hogy interjúztatnak két nőt,…..
Skegnessi magyarok Másodállások 2008.10.17 16:22:00
Most jut csak eszembe, hogy még nem is írtam a mosogatáson kívüli melóimról. Nos hát, az a lényeg, hogy aki Butlinsba jön, az alapvetően már Magyarországon kell, hogy válasszon két lehetőség közül: guest gatering ( ez az éttermi munka, ahová én is tartozom), illetve…..