Regisztráció Blogot indítok
Adatok
edudv1

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Édes jó, Istenem, ha a görög éjjeliőrnek előre megmutatják azokat a, hogy is mondjam, hogy ne bántsak meg senkit hirtelen, nőszerű lényeket, akik rá várnak a Szerelem a legfölsőbb szinteken (sic) című műsorban, akkor kétszer is meggondolta volna azt a határozott főbólintást.…..
A Kizashi szó jelentése: előjel, nyitány. Persze autók neveiből nem kell messzemenő következtetéseket levonni, egy fecske (Swift) például szárnyalhat magasan, de keresheti táplálékát néhány centivel a föld felett is, ha lóg az eső lába.Vitaindító cikkünk blogposztja...
Az elmúlt bő két évtized másról sem szólt (na jó, kis túlzással)  mint a digitális média megállíthatatlan terjeszkedéséről. De ne higgye senki, hogy ez a terjeszkedés akár elvi akár gyakorlati határai közelében járna, sőt.  Építészek, várostervezők,…..
A sorozatjunkie-n tette ki human insect kolléga ezt a képet, amin a network tévében (és részben a fizetős kábelcsatornákon) nem használható szavak listáját tartalmazza. Ha ezeket akarod kimondani, sípolnak izomból. ..
edudv1 2010.11.16 14:54:22
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
edudv1 2010.05.19 22:47:24
Belsőség Vorsprung durch Fahren 2009.10.24 14:48:00
Nem a legfrissebb fotók, de a kérdés adja magát. Melyik gyártó sértődjön meg? Skizo?Katt. Galéria nyílik...
Belsőség Szerda esti sikoly 2009.01.21 18:19:00
Tavaly júniusban nyúltak egy nagyon picit hozzá a 997-eshez, éppen csak finomítottak a formán, a lemezek alatt viszont annál többet dolgoztak a Porsche mérnökei. Közvetlen befecskendezést kaptak az átalakított bokszermotorok és végre megérkezett a duplakuplungos PDK-váltó is.…..
  Kiszivárgott egy prospektus a Mercedes új E-osztályáról, pedig csak Genfben lesz a hivatalos bemutató. Ön mit gondol erről a formáról? Vélemények az azonos című hírünkről...
A kislányok körében évtizedek óta arat a Barbie-mánia, de a legtöbben hamar kinövik, így mégis viszonylag kevés az utakon a rózsaszín autó. Ugyanakkor előfordul néha, hogy valaki soha nem jut túl ezen a korszakán, és ha az illető közben gazdag botrányhős- és örökösnő,…..
edudv1 2008.12.22 16:36:13
Belsőség Luxus és szarrágás 2008.10.22 01:31:00
  Miért nem létezik luxusautó, amiben legalább nagyjából minden benne van? Vélemények az azonos című cikkünkről...