Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsolta77

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Hétfő hajnalban felszállt a fehér füst a Gizella utcából. Pontosabban nem füst volt az, hanem pára, a frissen gőzölgő szar párája, de hát nekünk ez jutott. S már egész megszoktuk. Igazi déjà vu élményben lehetett részünk: már nem is tudjuk, hányadszor fordult elő az…..
zsolta77 2009.03.30 13:53:08
@heima: T.Heima:
Nem tudom feltünt-e már neked,hogy amióta ez a kormány ügyködik,vele libajnai cselló is,csak drasztikusan csökken a munkahelyek száma és nő a munkanélkülieké értelemszerűen...az egyik ilyen ominózus és "mélyen őszinte" bejelentés éppen libajnaitól származott nem oly régen...
Nos és ahhelyett,hogy mint más európai országban a hitelből nem segélyeztek,hanem az ország mehlévő gazdasági szereplőit és ezzel együtt a munkahelyeket próbálták megmenteni,addig nálunk módszeres és szándékos ellenirányú lépések tömegét tette meg a szoccci kormány...vajon miért? Kédezzük meg talán libajnait? SZERINTEM RÖVIDESEN "MÓDJA" LESZ VÁLASZOLNI...
w Felülnézet 2008.10.22 07:30:00
"Tessék megnézni, hol tart ma Magyarország és hol tart Szlovákia. Mi ma nyugodt felülnézetből tekintünk magyarországi barátainkra, mert mindaz, amit gazdasági, szociális és pénzügyi téren elkúrható volt, azt el is kúrták úgy, ahogy az csak keveseknek sikerült"…..
comment:com Zuhan a Tv2 2008.10.22 16:19:00
A Tv2 a Celeb vagyok, ments ki innen indulása előtt még hitt abban, hogy most aztán megcsinálják. Hogy most már aztán tényleg sikerül. Hogy jók vagyunk, baszod. Várdy Zoltán, a csatorna vezérigazgatója a hozzánk került körlevélben köszönte meg október elején a csatorna…..