Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borrrzalllom

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnaptól az ország több nagyvárosában a szállópor koncentráció miatt „rendszámrendelet” van életben. Nem bonyolult dolog ez, páros napokon a páros, páratlanokon pedig a páratlan rendszámú autók közlekedhetnek. Könnyű erre azt mondani, hogy rendben helyes,…..
Az igencsak előkészítetlenül bevezetett szmogriadó számos kérdést felvet. Mi történik mostazokkal, akik például páros rendszámú autóval vidékről jönnek haza, mondjuk egy csecsemővel, és Budapest egyik belső kerületében laknak?Tisztelt Zugügyvéd ! Ezt is megértük,…..
Mandiner blog Mi folyik Csepelen? 2009.01.08 16:31:00
 Tegnap éjjel, a csepeli kettős gyilkosság után sok minden felvetődött, mint lehetséges indíték. Volt szó iskolai verekedést követő fenyegetőzés beteljesítéséről, kábítószer-ügyről, s mivel az egyik áldozat, Takács József az MSZP kerületi frakcióvezető-helyettese…..
FASZKIVAN! blog Tisztelt ház 2009.01.08 15:54:00
Banánhéj, üres üveg, keresztrejtvény és csokipapír mindenhol. Ez akár lehetne egy tinidiszkó utáni pillanat kép is. Pedig nem. Ezek maradnak képviselőink után a parlamentben. Bunkó paraszt népség, kéremszépen!  A kommentezést rátok bízom ezúttal...  ..
 Az alábbi közleményt kaptam az ORFK Szóvivői Irodájától a tegnapi blogbejegyzésre válaszul: "Országos rendőrfőkapitány úr nevében a leghatározottabban cáfoljuk a cikkben megjelent információkat. A vacsorát főkapitány úr közvetlen kollégái társaságában…..
borrrzalllom 2008.12.17 23:15:40
Az ujjtörő V. László őrnagy rebiszes alegysége hajtotta ki és verte véresre a Blaha Söröző vendégeit 2006. október 23-án. A verés közben egy embert közvetlen közelről hátba lőttek  gumilövedékkel. A bíróság egy vadászpuskást felmentett csütörtökön.>>>…..
Ez a rövid dokumentumfilm az újpesti Kálmán József utca hazaszerető polgárainak szemszögén keresztül mutatja be az 56-os forradalom eseményeit. A filmben több személyes sorsot is megismerhetünk, és láthatjuk, hogy a szabadság eszménye mily nagy mértékben tudta összekovácsolni a…..
borrrzalllom 2008.10.27 20:40:49
comment:com Zuhan a Tv2 2008.10.22 16:19:00
A Tv2 a Celeb vagyok, ments ki innen indulása előtt még hitt abban, hogy most aztán megcsinálják. Hogy most már aztán tényleg sikerül. Hogy jók vagyunk, baszod. Várdy Zoltán, a csatorna vezérigazgatója a hozzánk került körlevélben köszönte meg október elején a csatorna…..