Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferragamo

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rounders, És megint dühbe jövünk és Maverick. Ki volt vajon ZsugaBubus, vagy Charlie Firpo, Melyik kaja a jobb, a hagymás bab vagy a krumplis hal? A vadnyugaton hogy indult el egy nagy pókerparti, amelynek a végén aztán meglepetés várta a játékosokat? Hogyan kell megbabonázni a…..
Fritz Helder & The Phantoms - Lagerfeld Lady (Dragonette Remix!) [mp3] a torontói zene és divatvilág legjava egyesül ebben a remixben a Dragonette keverte újra a Fritz Helder & The Phantom Lagerfeld Lady-jét a dolog meglehetősen viccesre sikeredettnos, erre nem goldoltunk…..
Ferragamo 2009.06.30 07:44:38
AudioPorn Central Jamaikai lányok 2009.06.12 01:36:00
Terry Lynn - Jamaican Girls (clean edit) [mp3] Terry Lynn Johan Hugo (Radioclit/The Very Best) produceri közreműködésével készítette ezt a számot, a hamarosan megjelenő It Was Written című digitális EP-re. Az öt számos miniválogatást a Red Stripe sörmárka támogatja, és a…..
Ferragamo 2009.06.12 20:02:54
Pedig tényleg egy remek kis poszttal szerettük volna indítani ezt a hetet, de sajnos máshogy alakultak az események... Az utolsó 3 nap krónikája röviden, és nem teljes körűen: Péntek: 30-35 fős "csoport" akart meglincselni egy 70 éves bácsit péntek délben…..
Ferragamo 2009.02.09 09:47:25
@belzebubó: Hihetetlen! Ezek tényleg bármit megtehetnek.
Vastagbőr Az egyetlen 2009.01.23 12:11:00
mszp.hu, nyitóoldal, no komment ..
Ferragamo 2009.01.23 12:54:58
@korrekt bundáskenyér: Ez szép volt, jár a pont! :)
Autófília WD40 nap 2008.12.19 08:00:00
Kérdezem kollégámat: - Te, Tamás, WD40 mire jó? - Mindenre. - Naa, de azért csak van valami fő irányzat, amire kitalálták. - Mindenre. - De ne hülyéskedj, csavarlazító, kontaktspray vagy mi? - Mindenre. Nekem egyszer volt egy gépem, ami nem működött, zsebkendőre fújtam WD40-et,…..
hogyvolt Forma 1 - Szingapúr 2008.09.30 18:30:00
Azt kell mondjam: volt itt minden kérem szépen mint a bucsuba’, amolyan zizi-lufi-körhinta jelleggel, csak nehogy nyugodtan emészthesse meg az ember a vasárnapi ebéd gyanánt elfogyasztott rántotthús-buri püri kombót. Eljött a várvavárt, nagy elánnal beharangozott ÉJSZAKAI…..
Tegnap írtunk a TV2-SONY paktumról, és Barb kolleganő kielemezte a TV2 atombiztos szerdai lineupját is (House-SzülFel), ami persze csak addig ütős, míg a feleségek pár rész után el nem mennek pihenni, hiszen elfogynak a negyedik évados epizódok, a sztrájk most kezd begyűrűzni…..
Sok szeretettel és hálával üdvözlünk mindenkit az Index életmód- (és életstílus) blogjának, a Futóblognak indulása alkalmából! (tada.wav)A blog célja, hogy bemutassuk, három teljességgel alkalmatlan médiamajom is képes arra, hogy erőt vegyen a mindennapos tehetetlenségén,…..
A Television Critics Association (tévékritikusok gittegylete) szervezésében minden évben sor kerül két hírverő sajtóeseményre (ha éppen nincs sztrájk), ami kb. úgy néz ki, hogy a szervezet tagjai egy Los Angeles-i szállodában összegyűlnek, amolyan konferencia jelleggel, a…..
Barátaim! A Köztársaság végveszélyben van.A néhány száz, de természetesen(?) az összes többi meleget, sőt a romákat, zsidókat is képviselő felvonulót és az őket védő rendőröket megtámadó néhány száz, még a Bombagyár szerint is idióta fanatikus homofóbról kiderült,…..
Az összes médiumból (mostanában megint médiának mondják, mindegy) Demsa szökéséről ömlenek a hírek, meg a fejére kitűzött vérdíjról. Az a fickó is ezt hallgatja autójában épp, akinek nemsokára nagyon rossz lesz, de ő ezt még nem tudja, sőt, azt hiszi, nemsokára nagyon jó…..
Új MÁV blog Bezzeg a DB 2008.05.15 12:02:00
Dávid beszámolója a DB-ről. (nem adatbázis, hanem a német vasút). Egyszer majd nekünk is legy ilyen ugye? Kedves MAV-blog!   Levelem ha akarod kiteszed a blogra, ha nem nem - nem konkret elmenyemet szeretnem veletek megosztani, inkabb sirankozas ez amolyan "igy is mukodhetne a…..
Ma nyilvánosságra kerültek az állami vezetők javadalmazására vonatkozó adatok, mely kiterjed az állami vezető illetményére, a részére kifizetett jutalomra, céljuttatásra, vagy projekt-prémiumra, az országgyűlési képviselői megbízással rendelkező állami vezető képviselői…..
Egy szláv és egy spanyol származású angolul üvöltözik egymással, mert a spanyol nem engedi, hogy a szláv a raktár területére öntse a szemeteskocsija tartalmát, menjen a szláv, beszéljen a főnökével. A főnök persze Tony S., a raktár területe meg Philhez tartozik, nem csoda,…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
Kérem szépen, ha minden igaz, az AXN április egytől a jóárasított drótos tévé alapcsomagjában szerepel majd, így semmi akadálya annak, hogy a Lost történetét szinkronosan követő nézők is bekapcsolódjanak a sorozat negyedik évadába - mégpedig rekordsebességgel, hiszen az AXN…..
A mai nappal egy nem rendszeresen jelentkező hogyvolt indul: egy-egy általunk szánalmasnak ítélt tv- műsor összefoglalója. Nem titkolt célunk az ilyen műsorok osztása mellet egy kis közösség-építés is itt, a hogyvolt blogon. Mindenkinek jó szórakozást és savazást! Mai hogyvolt:…..
hogyvolt 24 2x24 - 07:00- 08:00 2008.03.10 07:44:00
7 óra. Hát, kérem szépen, itt a finálé. Jack Bauernek igen sűrű napja volt. „Busy day”, ahogy azt a művelt román mondja, de nem csak Jacknek volt szar napja. Mindjárt ott van elsőszülött kicsi lánya, Kimba, aki annyit kapott tőlem az évad alatt, hogy tovább már nem ér…..