Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Victor Hugo

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Aranypart - 1x29/30 2011.10.12 19:12:00
Az utolsó hetébe csavarodott a Viasat3 nagy emberkísérlete, amiből kiderült, hogy ha egy gyomorbajos nőt, egy levitézlett pornóst, egy bőröndbe hányó futballkapust, egy pocakos alfahímet, egy vállalkozó szíjjelvarrt hátú csemetéjét, egy nagyfarkú tirpákot és egy ideggyenge…..
Ez az a sorozat, amitől a legtöbbet várja a netlet (ezért vezeti fel a Vampire Diaries), és amit én is tuti nézni fogok. A történet eddig három inkarációban volt látható: a remek francia eredetit egy középszerű amerikai mozifilm-remake követte, majd jött a Peta Wilson…..
Victor Hugo 2010.05.21 12:55:11
@Lecsóka: +1

Valamint remélem nem fog karatézni, amikor 40 kg-os testsúllyal terítenek le kétszer akkorákat, na az mindennek a legalja.
Vajon mit tehet a szerencsétlen lány aki a Gyakorikérdesek.hu oldalhoz fordult setítségért? 18 éves vagyok és lány... a barátom 20 (2 éve vagyunk együtt) és még a szüleivel él, elég jó a viszonya velük, mivel fiú az anyukája takarít náluk. Az anyukája néha-néha…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
Victor Hugo 2009.02.11 10:14:48
Általános iskolában minden évben többször is, szervezett út keretében, tömött buszokkal hoztak fel minket, gyanútlan kisiskolásokat az Erkelbe, ahol vagy valamilyen 10 éves gyerek számára értelmezhetetlen operát, vagy jobb esetben a János vitézt adták. Útközben az erősen kopaszodó, ám…..
Victor Hugo 2009.02.03 16:50:49
@_yossarian: ez kész, bármit válaszolnék erre már az is csak demagóg lehetne. Akkor mán' definiáld mi a kultúra része, ha már így feldobtad a magas labdát. És az a válasz nem ér, hogy "színházban játsszák"... ;)

Úgy látszik minden szubjektív, csak az hogy fizetnem kell érte az nem. :P
Victor Hugo 2009.02.03 16:53:05
@_yossarian: Amúgy ne is, hagyd, mindegy is.
Azt magyarázza meg vki, hogy ezt miért pont a _nemzetiben_ kell játszani, túl azon hogy robiákát ide tolták be. Más nem zavar az egészben. :)
Victor Hugo 2009.02.04 10:38:20
@cirfi: Nem írok erre semmit, mert kimoderálnák.
Amúgy egyik fiamnak sincs irányultsága, szal a te szempontodból úgy látom buktam a megvilágosodás lehetőségét is, már nem lehetek mire büszke az életben, szipp.

@drumlin: a darab a nemstólbucis leosztásban okés is lehetne. Hogy mit szeretnék a nemzetiben látni? A többi színház repeortoárjának 90%-ka helyénvalóbb lenne ide, mint amiket Alföldi nyomat. Áhh nem lehet politika nélkül véleményezni a Nemzetit, azt meg nem akarom, úgyhogy mind1. Max nem járok Robihoz megtekinteni a megviláglásait... Na bumm, marad aki megy, már csak divatból is.

Jólét.