Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gordon

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma, április 8-án startol Seattle-ből Mark Knopfler 2010-es turnéja. A Get Lucky turné első felén a zenészek az észak-amerikai kontintenset járják be, majd május 19-én Dublinban kezdik meg az európai etapot. Mark Knopfler július 4-én lép fel Budapesten, a Papp László Budapest…..
Bármilyen hihetetlen, de a kb. 8 hónap múlva megrendezésre kerülő Novarockra immár be is jelentették az első fellépőt, a Rammsteint. Sőt, már a jegyeket is elkezdték árulni, úgyhogy aki nem akar alulmaradni az osztrákok rohamával szemben (a Rammstein és a német nyelvterület…..
A Pownce egyelőre meghívásos alapon működik. A fejlesztők szerint azért, hogy tervezhetőbb legyen a terhelés. De azért tudjuk, hogy a meghívásos rendszer az ilyen szolgáltatásoknál jó marketingeszköz is. Gerjeszti a kíváncsiságot. A Pownce minden egyek meghívott embernek…..
A Homár tökéletesen megérti Tamás problémáját, mert sajnos sok helyen általános nézet, hogy a vendéget az első humáninterakció alkalmával le kell húzni, és ez legtöbbször a ruhatár egy vendéglátóipari egységben. Mi másért vinné be oda a cuccait a vendég, minthogy…..
Gordon 2007.06.28 20:23:27
Khm... VIP szekcióban egy kis beszélgetésre ültünk volna be. Ott meg üvöltő zene (valami tehetségtelen majom jétszott valami idegesítő zenét) és az a kib@szott kék karika. Nevetséges! Minden percben jöttek, hogy a konyak ennyi karika, a sör meg amannyi. Először voltam, de utoljára is! Ekkora egy baromságot!

Üdvözlöm azt a meleg barmot aki rávette a tulajt erre az ostoba karikázásra.

Kívánom neki, hogy húzza oda, ahova való!
Újabb mérföldkőhöz érkezett a forradalmi p2p videószoftver. Feloldották a meghívóküldési korlátot, úgyhogy ezentúl számolatlanul szórhatja mindenki az accountokat. Ha nektek még nincs, és szükségetek van meghívóra, írjatok. Van automatikus meghívókérés is. (thx fraki)…..
Webisztán Itt az új Freemail 2007.04.11 12:53:18
Csak hogy ne a youtube-os posthoz írjátok a freemailes kommentjeiteket. Szóval már egy jó ideje elérhető az új freemail tesztverziója. (Akik jól informáltak, ismerték a nem is olyan titkos url-t.) Na de mostantól már mindenki próbálkozhat a megújult levelezővel. Egyelőre meredek…..
w Fekete zongora 2007.02.02 15:09:00
Ebből lesz egy jogi vita nyilván, oszt jónapot. Az sem lesz érdektelen, csak az nem most van. Nagy-Britanniában egyébként - például - úgy megy ez, hogy nem szabad mindenhol tüntetni, ám amikor a rendőr elvonszolja a grínpíszes hülyegyereket a helyről, ahol nem szabad, konkrét…..