Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roope_Renegade

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
frissítés: magyar idő szerint 13:25-kor visszatért a Gmail. frissítés#2: a leállás lehetséges oka, hogy a Gmailben frissült az Offline funkció. Eddig 0.1-es verziószámmal volt elérhető ez a kiegészítés. A lehalás után viszont már 0.2-es verzió látható. Bár mások…..
Az állami támogatások folyósításának határidő kezeléséről sok horror történet kering, szintúgy az e miatt bedőlt projectekről. A rendszert direkt úgy konstruálták meg, hogy a Hivatalt ne lehessen ezért felelősségre vonni. Tisztelt Zugügyvéd! Nagyon szeretném tudni,…..
Sajnos nem az ötösön vagy a hatoson, hanem kihúzták az emailcímemet a londoni City Lottón. Erről levelet kaptam, rögtön kettőt is és a nyeremény nem kevesebb, mint 500,000.- angol font, azaz 166 millió forint. Azt hiszem, elrollerezek Kalkuttába, és útközben mindenhol azt hirdetem,…..
Sokkoló lakáshirdetéssel már találkoztunk, félelmetessel még nem. Ennek is eljött az idej! Sadia kolléga akadt rá albikeresés közben. Mint írta: ezt magyarázd meg nekem, mi van a képen? A Sátán? Döbbenten állok a jelenség előtt. Csak erős idegzetűek kattintsanak a tovább…..
Szomorú történet, rengeteg felkiáltójellel, kommentben lehet segíteni.    A kép innen   Kedves szakítósok!!   Végső elkeseredésemben írok a blogra, teljesen magam alatt vagyok!!Végetért a kemény 1 évig és majdnem 1 hónapig tartó kapcsolatom amire teljesen…..
Az egész magyar sajtó tele van az MTI fordításával, miszerint különösen agresszív hererákot okoz a füvezés: Észak-Amerikában és Európában az ötvenes évek óta 3-6 százalékkal csökkent a hererákos megbetegedések gyakorisága. Mivel ugyanebben az időszakban a…..