Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hirtelen

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mi az igazán fontos a nőnek? Anyukám azt tanította, hogy aki engem nem bántott, azt nekem sem szabad bántani. (Ebből már egyedül raktam össze azt, hogy aki viszont igen, azt üssem, ahol érem.)Már gyerekkoromban sem tudtam megenni a húst. Talán a nagyinál kezdődött,…..
hirtelen 2010.06.17 13:33:46
A kommentem törlése olyan jellemző Rád, az egész mentalitásodra: ami nem illeszkedik a gondolatmenetedbe, azt törlöd. Nem is hallom, hopp, töröltem is! Attól persze még van, ezt próbálom most kicsit jobban kifejteni.

Mi ez a csacsiság, hogy a ronda nők és ronda férfiak lelke találjon egymásra. Ki kihez képest ronda? (Egyik előző bejegyzésedben azt fejtegetted, hogy az a típus, aki bejön, az rosszabb külsővel is jobb, mint aki nem jön be, de szebb. Valami ilyesmi volt.) Akkor most hogy van ez? Nem csak a kiúttalanságra gondolok, hogy BÁRMILYEN krémet kensz magadra, bizony öregszel. Nincs mese. És nem megoldás olyan vastagszájú nyomorultra operáltatni magunkat, mint az Geronazzo Mária, vagy ki. Vagy a Medveczky Ilona. Az eredmény max gusztustalanság.

Mielőtt még félreértjük egymást megint: én NEM azt mondom, hogy a "szexuális vonzalom" nem számít. Nagyon számít. Az én mostani párkapcsolatomban is meghatározó volt-lett, amikor először ágyba bújtunk, kiderült, hogy ilyen jó egymásra találás (nekem) alig kétszer-háromszor adatott meg az életben. Azt mondta a párom egyszer, hogy olyanok vagyunk, mint a kéz és a kesztyű. Szóval Drága Egyetlen Tanácsadó: én imádom a pinát.

Ezzel szemben mindössze arra akartam felhívni a Tanácsadó figyelmét, hogy pinán és faszon, pasizáson és bulin, édi és trendi dolgokon, azon a szemléleten túl, amelyik mindenben csak a HÚSt látja, még van élet. Az élet ennél sokkal több.

Remélem, Neked is. Nem írok több kommentet, lehet ezt is törölni. Na pá!