Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miertne

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kőhalmi Zoltán humorista szerint amikor gyerekkorában este a Linda ment a tévében másnap az iskolában mindenki karatézott, és bár őt tanárgyerekként minden nap megverték, legalább aznap látványosabban. Aki nem látta a Lindát, annak egy mondatban így foglalta össze: Linda egy harcművész rendőrlány,…..
Nem is volt vészes. Összesen alig 2000 kilométert motoroztunk, de rengeteg olyan kis zergebaszta vicinálison is jártunk, hogy gyakorlatilag reggeltől estig motoron ültünk. Ennél jobb orvosság kilométerhiány ellen nincs. Csak aztán a vége felé már nagyon éreztem a térdem. Szombat…..
Ismét egy sietős kisáruszállító lelki világába pillanthattok bele Gábor segítségével. Biztos jó környezetben nevelkedett emberünk, mert kitartóan és nagyon ügyesen fejezte ki gondolatait nemzetközileg is érthető módon. Szerintetek mennyire volt jogos a felháborodása? A…..
miertne 2009.05.08 13:03:36
@bikila: "Ezzel rövdebb lenne a sor is - nem érne mondjuk a Parlamentig - így aki pl. a Margit-híd fele menne, hamarabb fel tudna menni a rakpartról."

Ahhoz, hogy ne legyen hosszu a sor az is eleg lenne, hogy elore mesz es megvarod azt aki mogul kimentel es visszasorolsz moge. Igy csak magyarazkodas.
Futóblog Kutyuskák megint 2009.05.08 09:50:00
Winklair posztjában megtanultam, hogyan kell okosan és helyesen cselekedni egy hátán ágaskodó szőrű harcias eb gyorsuló közeledésnek láttán. Azt hiszem múlt hét csütörtökön ezt a tanulmányt egy pillanat alatt elfelejtettem. Ösztöneim erősebbek voltak és nem guggoltam le a…..
Oké, tudtuk, hogy a bankok csak a pénzünkre utaznak, de hogy ennyire hülyék legyenek, az mindig meglepetést tud okozni. Viszi is a levélírónk a zsetont azonnal egy versenytárshoz, aztán még egyhez, aztán még egyhez... Lássuk a mai történetet! (Továbbra is várjuk a…..
miertne 2009.03.25 14:22:11
@sls:

A Cib-nel tenyleg a regi is meg az uj ugyfel is megkapja ugyanazt a kamatot. Csak eppen az messze van, attol amit mashol lehet kapni uj ugyfelkent.

10% < 13%