Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spettacolo

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nem left-es de ezzel ellentett fejes egyszer meglebegtette; ezeknek leken egyet. De nem kent le, ellenben veresek rekesztettek be e szervezetet. Egyletnek ez persze nem tetszett, eszeveszetten ellenkeznek. Weekenden rengetegen egy helyre sereglettek, s rend emberekkel megverekedtek. Engels ex…..
Eszperente Melegek meneteltek 2009.07.05 19:39:15
Melegek menete szelt keresztbe egy helyet. Nem keleten e helyt leledzett nyeregben termett nemzet fejedelme esztendejeket. Negyven esztendeje szerveztek meg meleg szervezetet. Jelenleg rengetegen meneteltek ezekkel, s celebek nem kevesen. Melegek lehessenek jegyesek, feleket lex-szel…..
Eszperente Segge dresszt repesztett 2009.07.03 07:16:00
Nem kelhetett versenyre egy gyengenem, mert dressze felfeslett, s feneke fedetlen lett, ezt persze nem engedhette meg. Levekben kellene sebesen repesszen, ehelyett kerek segge repesztett dresszt, mert szerfelett feszes leendett. Erre szeme lett nedves, nem teste, melynek rendes helye medence. Egy…..
Spettacolo 2009.07.04 20:32:48
@Leonard Zelig: Dereng: Phelps egy ezreddel sebesebben tette meg e menetet. Szerb fellebbezett, beterjesztett egy keresetet: egy szerkezet nem ketyegett rendesen. Versenyszervezet esetet elemezte, de nem tehetett egyebet, bejelentette: Ez lehetetlen, ezen szerkezetek rendszeresen meg lettek szerelve, egy sem megy sebesebben, szerb ne ellenkezzen. Kereset el lett meszelve, s e peches szerb nem egyes, de kettes lett e versenyben. Phelps ezzel lett veretlen.
Belsőség Napóleon után szabadon 2009.03.08 00:45:00
A dél francia Alpok útjai világviszonylatban is a legjobb, legélvezetesebb szerpentinek. A Monte Carlo rali legendás gyorsaságijai, a „100 méter egyenes, a vége balra visszafordít, majd 100 méter egyenes, a vége jobbra visszafordít" típusú hágók, amelyek kacskaringós…..
Spettacolo 2009.03.08 21:05:34
@Mongoose: Egy másik apró tipp: Ha egy bicikli jön szembe annak nem nagyon látod a fénycsóváját, akármilyen lámpa is van rajta, meg a hangját se hallod.
Persze nem a szigeten fogok körözgetni. A hétvégi Ferrara maratonon feszegetem határaimat. Először 2004. októberében vettem részt a közel 4 órás beavatási szertartáson. Az a verseny érzésre nagyon kellemes volt, lassan, de különösebb holtpont, állítólagos fal és lábamra…..