Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tudokmindent

8 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerűen túl jó arcok vagyunk itt a szerkesztőségben. Nem bírjuk tovább elviselni magunkat...
Namármost. Tudni kell azt, hogy mi itt a szerkesztőségben az empátia nagy tudású bajnokai vagyunk, a tolerancia amolyan felkent papjai. Ezért tehát megértjük azokat az embereket, akik szeretik a bohócokat.Ez nem igaz, egyátalán nem értjük meg. Mér kéne viccesnek tartanunk, ha egy…..
léggitár 2007 legjobb albuma 2008.10.29 15:45:00
A Wilhelm ScreamCareer Suicide2007Nitro A wilhelm scream azon kevés dolgok egyike, amit a világ technikailag fejlett részein mindenki hallott már legalább egyszer, vagy legalábbis azok, akik láttak legalább egy olyan filmet, ahol az egyik statiszta látványos erőszakos halált szenved. A…..
tudokmindent 2008.10.29 21:12:41
Hányas lába volt Adolf Hitlernek, kérdezi meg magától minden halandó legalább hetente egyszer fogmosás közben. Negyvenhetes? Huszonhármas? Harminkilences?Nos, az emberek körében tapasztalható tanácstalanság oly mértékben felbőszítette eme blog íróját, hogy kénytelen volt…..
Azt is az ördög...
Nyílván mindenki ismer olyan embert, aki véresre kaparva a falat, habzó szájjal üvöltötte világgá a társadalom eme égető, megoldásra váró kérdését: ki találta fel a guminőket?A tudokmindent stábja évekig tartó, fáradtságot nem ismerő nyomozással végére járt a…..
Nagyon szomorú hiányossága a blog.hu-nak hogy nincs olyan oldal, ahol az emberek feltehetik a kérdéseiket, amelyeket szégyellnek megkérdezni a háziorvosuktól, gyógyszerészüktől, vagy csak az ágyban, a takaró alá bújva merik elsuttogni, hátha épp arra jár a Zsákos Ember és…..