Regisztráció Blogot indítok
Adatok
'GRenTar

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
2010.07.25 VasárnapEgy kellemes, átfilmezett délután után, úgy 23:10 körül, meditációhoz készülődtem. Gyújtottam egy gyertyát, (ami később tökéletes ötletnek bizonyult, hisz segített értelmezni mi mikor történik) és bekapcsoltam az aznapra betervezett Kristálycsend…..
Neal Donald Walsch - Beszélgetések Istennel (részlet) Azért van némi elképzelésem... És másoknak is volna. Egy biztos: nem kívánom az itt és a többi könyvemben kapott információ forrásának feltüntetni magam. Nem érzem magam olyan értékesnek, hogy ennek az igazságnak a…..
2009 jan. 25.   21:15 Újabb próba.   21:15-kor, egy átpihent vasárnap délután után, úgy gondoltam teszek egy próbát ismét a meditációval. Sem alkohol, sem más tudatmódosító szer befolyása alatt nem voltam és úgy éreztem elég pihent vagyok ahhoz, hogy ne aludjak…..
  2009 jan. 21. 22:15   Lefekszem az ágyba, és a megszokott meditációs zenémmel próbálok lenyugodni. Szokás szerint semmi sem történik, már olyan, amit szeretnék. Légzésemre koncentrálva elmélyülök, testem ellazul. Légzésemmel együtt figyelek a zenére, próbálok vele…..