Regisztráció Blogot indítok
Adatok
filippos

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Beharangozó cikkünk: KATT..
filippos 2020.10.28 21:09:45
filippos 2020.10.28 21:10:17
Ma este a Villareal vendége lesz a Barcelona...
Ma este a La Liga első két helyezettje találkozik a Santiago Bernabeu stadionban...
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Eredetileg egész másról szólt volna a mai poszt, de az egyik komment megihletett. Vajon hogyan lehet, hogy egy szoftverfrissítéstől megáll a telefonod? Van-e esélyed kifüggetleníteni a telefont, ha egy használt iPhone-ról kiderül, hogy szolgáltatóhoz kötött? Ilyen és egyéb kérdéseket szedek össze,…..
filippos 2018.12.15 20:13:16
Visszatekintve az elmúlt 27 évemre, roppant hálás vagyok a sorsnak azért, amit adott nekem. 27 éve járom a belföldi és külföldi klubokat, két zenekar kivételével mindenkit láttam, akit valaha akartam, van akit többször is, és van, akit rengetegszer. Ebben szocializálódtam, mindig…..
A leggyakrabban elhangzó érv az Apple ellen Steve Jobs halála óta az lett, hogy már nem innovál, inkább késve vesz át meglévő technológiákat. Ha meg mégis újítani próbál, az félresikerül. Példának hozzák a buta Sirivel érkező HomePod-ot, a túlmelegedő és gyakran használt csatlakozóktól megfosztott…..
Egy kicsit a háttér dolgokról. A 2012-es szinte tökéletere sikerült L'Enfant Sauvage album után kb. két évvel már egyszer bejelentették a francia nagymesterek, hogy nekiálltak az új lemeznek. Aztán az elkészült eredmény nekik sem tetszett, így kidobták a kukába egy részét, és…..
filippos 2016.06.17 20:26:03
Tegnap megvolt a Pixelhősök parti, ahol egyedülálló produkciót láthattak a nézők: egy asztalnál olyan veterán gamer újságírókat, mint CoVboy, Martin és Shy. Volt velük egy kicsit szétesett kerekasztalbeszélgetés is, ebből következik egy részlet. A kérdés az volt,…..
Az eheti retro kicsit rendhagyó lesz, történt ugyanis, hogy megkeresett Sam.Joe, hogy nincs-e kedvem megnézni nála pár ritkaságszámba menő hardvert. Az ő nevével találkozhattatok már itt a kommentekben (illetve ő adta kölcsön a Pac-Man társast is), de aki több évtizede forgat…..
filippos 2010.09.23 20:17:14
@Tesveer: Szia! Ha esetleg eladnád a nem működő SX-64-et, jelezd nekem, megegyezünk...
Üdv.
f.
IDDQD A Ubisoft benézte 2010.03.08 16:10:00
Nem hiszem, hogy sokan egyetértenek majd velem abban, hogy igenis szükség van olyan eszközökre, amik megakadályozzák a játékszoftverek illegális másolását, terjesztését, magyarán lopását. Ne is menjünk bele hát a szokásos vonalon lefutható, parttalan szó-dzsiudzsicuba, hanem…..
Subba Egy boldog gyermekkor 2010.02.25 14:48:00
Kinek hiányozna a szülői szeretet egy ilyen szett mellett?!..
Március 20-án az év egyik legjobban várt koncertje következik, legalábbis ezt az oldalt szerkesztők körében biztos, ugyanis a Gödör Klubban ad koncertet a 3/4 Kyuss, Kyuss Lives! néven. 2008 januárjában a banda talán legnagyobb lemezét mutattuk be, amely most a  közelgő…..
A Black Sabbath kétségtelenül Ozzy Osbourne-nal lett klasszikus, de az elvakult hívők egy csoportja ugyanakkor a 80-as évek elején Ronnie James Dio-val felvett Heaven And Hell című lemezt nevezi etalonnak, sőt még elvetemültebbek nem átallják az 1992-ben szinten vele készített…..