Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsötem

3 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lázadó Ifjúság Spazzys 2011.08.16 13:12:00
 Nos, elég régen nem volt új bejegyzés. De megérte várni, mert ma (is) egy igazán méltatlanul kevéssé ismert zenekart fogok bemutatni egyenesen Ausztráliából azon belül is Melbourne -ből. Túl sok információ róluk sincsen, amit össze tudtam szedni az linkek formájában…..
Egy hónap kellett hozzá, hogy az NGM naiv, háromlépcsős dohánydrágító javaslata hamvába haljon.Kedvenc alkotmánybíró-jelöltünk, Balsai édes óvatlansággal (vagy magabiztos nemtörődömséggel?) kikotyogta, hogy egészséges, és bizony rendszeres edzésben lévő gyanakvásunk most…..
Azt már az elején szögezzük le, hogy egy tizenötös lista édeskevés azon magyar zenekarok, dj-k és egyéb előadók felsorolására, akiknek munkásságát haladéktalanul megengedhetetlennek nyilváníttatnánk, esetleg száműznénk az ország zenei piacának kínálatáról…..
Lázadó Ifjúság Klamydia 2011.06.11 10:51:00
Mindig is szerettem az olyan zenekarokat, akik a saját anyanyelvükön írnak dalokat, és fejezik ki tetszésüket vagy nem tetszésüket a világ dolgaival és kormányaival kapcsolatban. Manapság ritka ez egy zenekartól, mert még hazai pályán is hajlamosak az eladhatóság miatt angolul…..
Vannak akik kifejezetten félnek a bohócoktól, és nem találnak semmi humorosat a kinézetükben még cirkuszi körülmények között sem. Valószínűleg ezt a fajta félelmet a postban emlegetett Francia zenekar sem fogja eloszlatni. De mindenképpen érdemes egy kicsit odafigyelni rájuk,…..
hogyvolt Alekosz - 1x16 2011.05.26 16:15:00
Hát kérem, a Görög Hős csavart egyet az eseményeken, és visszahívta Olgát a Villába. Egyelőre csak ennyit árulok el, hogy ki maradt, ki ment, majd csak a végén derül ki, és tisztában vagyok vele, hogy kora délután nem szokás vodkázni, de teszek rá, emelem poharam magamra!…..
hogyvolt Alekosz - 1x02 2011.05.12 15:17:00
Tudtam, éreztem, hogy a Szerelem a legfölsőbb szinteken jutalomjáték lesz, de azt én sem gondoltam volna, sírvaröhögős, farkasvonyításos, taknyam-nyálam egybefolyós órákat töltök a tévé és a monitor előtt, hát kincseim, a kommentek sem kutyafaszák, ha értitek, hogy mondom.…..
Őrült történet a szerelmi sokszög közepéből, ahol a nő könnyedén botlik Józsiból Zoliba. Kedves szakítósblog! Én is régóta olvasom a blogot és nagyon tetszik, én a véleményetekre lennék kíváncsi tanácstalan vagyok mit tegyek.Szívesen veszem a kommenteket! Én Kriszti 16…..
Hamarosan új funkcióval bővül az iWiW. (Az átállás miatt lehetnek fennakadások a kiszolgálásban.) Az "Évről évre" névre keresztelt social timeline lényege, hogy összeszedhetjük életünk történetét, ismeretségeinkből. Kivel jártunk közös suliba, kivel mikor…..
Jancsi először csak hetente háromszor piált. Majd ütött, ráadásul tök haosnló csajokra mozdul rá. Izgalmas 11 éves szakítós sztorim. 1998-ban, 23 évesen egy új munkahelyen kezdtem el dolgozni. Jancsi gyakorlatilag már az első nap kiszúrt magának és vicceskedve vacsorázni…..
Legalábbis a PETA (nemzetközi állatvédő szervezet) szerint, akik mindezt egy reklámfilmbe foglalták, majd kicsengettek hárommillió dollárt az NBC-nek, hogy azok mutassák be a szpotot a vasárnapi amerikaifutball-döntő alatt. A tévénél megnézték a filmecskét, majd úgy döntöttek,…..
Zsötem 2009.01.28 14:41:14
Egy ifjú kisgyermek panaszait hallgathatjuk meg, mert ez inkább egy kezdő írő vallomásos próbálkozása, mint egy őszinte szakítós történet, de döntsetek ti. Ember nem ismerkedik így, hogy holnap a Lánchíd oroszlánjánál.Egy olyan történetet szeretnék Nektek elmesélni, amit…..
Zsötem 2009.01.28 11:55:08
@dex.ion: Ugye-ugye? :D Bár az is lehet, hogy Ferinek van izlése és magyar nőt vitt el magával. Nem akart egy szép nagy Viking asszonyt magának :D (Németországban dolgozom, és félelmes némberek vannak itt, ilyen szempontből egyetértek Ferivel. De lehet (biztos), hogy "L" már messze jár. ;)
Zsötem 2009.01.28 12:02:10
@dex.ion: Norvégia is csak Germán beltenyészet, talán "L" hoz bele egy kis vérfrissítést :D
Nehogy valaki tiltakozzon, hogy ez nem vicces. Naná, hogy nem. Még áttételesen, duplacsavarral sem "viccnek", hanem inkább ijesztő kórképnek szánom, hogy a Napi Borzasztó Szóvicc olvasása/írása milyen rombolást képes véghezvinni a mindennapokban. Veszélyben társadalmunk…..
A Budapesten elrendelt abszurd szmogriadó rövid huszonnégy órás fennállása alatt közfelháborodás és közröhej tárgya lett. A bevezetett korlátozás nem csupán életidegen, de teljességgel betarthatatlan is. Még jó, hogy megszegése nem is büntethető.Reggeli félálmomban…..