Regisztráció Blogot indítok
Adatok
admiral Yamamoto

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Visszaadtam a BMW 320d Efficient Dynamics tesztautót (teszt hétfőn), amivel sikerült 5,6 liter gázolajjal eljárnom városban. Persze még nyáron, amikor még kisebb a forgalom, de a nagy őszi dugókban is el lehet vele járni 6 literrel, arról nincs kétségem. Tízmilliós az alapára, de…..
Itt a nagy egymásnak feszülések közepette (szabadalmi perek, melyik a jobb mobil, ki kitől lopott, ki kit fog lenyomni) álljunk meg egy pillanatra, és forduljunk a művészethez feloldozásért. Igenis létezik harmónia és békés egymás mellett élés a javaul, C#-ul és Objective-C-ül…..
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
 Kristina Norman - MonolithA linken (sajnos nem beágyazható) negyedórás rövidfilm tekinthető meg - egy észt és orosz szülőkkel rendelkező rendezőnő alkotása, a 2007-es észtországi zavargásról szól (amelynek oka a szovjet háborús emlékmű áthelyezése volt, ennek a…..
admiral Yamamoto 2009.12.04 12:23:21
2007.július 16.-ára voltam kiírva, de a városban, ahol élek, 2006. novemberében megszűnt a szülészet, ezért egy másik kórházban kellett megszülnöm második kislányomat. Ami önmagában még nem is volt gond, mert pozitívan álltam a dologhoz, odajártam orvoshoz, persze…..
 Mit adtak nekünk a rómaiak? - ez a kérdés motoszkált a fejünkben, miközben a nyakunkba vettük Kolozsvárt. A legszembetűnőbb, amit adtak: drótokat. Ez valami mániája lehet Decebal és Traianus állítólagos szerelemgyerekeinek, mindenesetre errefelé minden tele van huzalokkal.…..
Úgy tűnik, amikor a Bende Tibby szerez végre szponzort, hogy a feneketlen mélységű, nagy-britanniai autómanufaktúra-szcénát feltérképezzük, valahogy mindig összeomlanak a dolgok. Tavaly azzal kezdődött a dolog, hogy a reptértől harminc kilométerre bezártuk a kulcsot a bérelt…..
1989 június 28-án hangzott el Koszovón az a beszéd, amelyről sok szakértő állítja: az első szikra volt a Balkánon. Sokan és sokat beszélnek a legendás fellépésről, de tudjuk-e, mit mondott Szlobodan Milosevics húsz évvel ezelőtt? Vid napja (Vidovdan) volt, amikor elhangzott…..