Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xtronet

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra itt vagyunk, kellett egy pár nap pihenés nekünk is a Bora-Borán, addig is folyamatosan nyomon követtük a magyar és amerikai belpolitika minden érdekességét. Mai bejegyzésünkben támpontot szeretnénk adni a hűséges Fidesz-szavazóknak, hogy a még egészen pici gyermekeiket is a párt és Orbán Viktor…..
xtronet 2017.02.06 18:49:44
Ez már így megy emberöltők óta, teljesen mindegy milyen párt van hatalmon. Egy kicsit átszerkesztettem. Bocsi ! / 1984 /

Első parancs: életedben a legfontosabb a Párt, azon kívül nincsen semmi, amire figyelned kellene, vagy akárcsak tisztelned. Igen drága fiam, még Istent sem kell tisztelned. Igen, jól hallottad, még Isten sem. Számunka Isten csak addig kell, amíg őt felhasználva minden másképpen hívőt ócsárolhatunk és acsarkodhatunk ellene, egyébként pont lesz*arjuk, hogy a Biblia milyen felebaráti szeretetről és megértésről szól. Sőt, legtöbben még életünkben nem olvastuk az Írást, legfeljebb a Gyermekbiblia első két oldalát, mert azt még képesek voltunk megérteni. Ne törődj azzal, hogy urunk és parancsolónk egyszer liberális, másszor konzervatív, harmadszor meg kommunista, hidd el, ez a mi közös érdekünk. Az értékek számunkra csak addig hasznosak, amíg azokon keresni tudunk – politikai vagy gazdasági értelemben. Azon se fájjon a fejed, hogy egyszer hazazavarjuk a ruszkikat, máskor pedig a hátsójukat nyaljuk fényesre, most épp ez a vezér parancsa. Egyszóval, amit a Párt kinyilatkoztat, az úgy van és pont. Nincs ellenvetés, nincs ellenkezés és főleg nincs kritikai gondolkodás, tudod, H. Árpád nem engedi.

Második parancs: soha nincs ellenvetés sem apád, sem anyád, sem a feljebbvalóid és persze sem a Párt parancsai ellen. Értsd meg kérlek, hogy a Pártban nem előnyös, ha önálló gondolataid, netán véleményed van, mert tudod az úgy van, hogy a vezetőség nem szereti, ha bárki okosabbnak tűnik náluk, márpedig ez korántsem nehéz, ezt nekem elhiheted. Nézd meg bármelyik felszólaló képviselőt, nem is kell más bizonyíték. Fontos az is, hogy ha bármilyen építő gondolatod megfogalmazódik, akkor tégy úgy, mintha az nem is a tiéd, hanem egyenesen valamelyik fensőbb vezetőé lenne és te csak abban segítetted őt, hogy a saját gondolatai felszínre bukkanhassanak.

Harmadik parancs: ezt az alapelvet jól jegyezd meg. Ha a politikai életben szeretnél valamit elérni, akkor csak 1 dologra kell figyelned. Lehetsz bármilyen okos, jó kiállású, a Pártunkban csak akkor juthatsz előre, ha a felfelé nyalsz, lefelé taposol elvet követed. Legyen igaz ez akármelyik emberi kapcsolatodra is: a kisemberrel sose foglalkozz, csak akkor, ha Facebook fotó készül, inkább a nagyvállalkozó oligarchák köreit keresd és oda próbálj bekerülni.

Negyedik parancs: a határon túli magyarsággal valójában nem kell foglalkoznod, mert csak addig érdekesek, amíg a Párt hazai és határon túli politikai céljait vele el tudjuk érni. Tudod, románok, szerbek, szlovákok azok, nem is igazi magyarok. Hiszen, ha valóban fontos lenne Erdély vagy a Vajdaság a Pártunknak, akkor talán rendesen foglalkoznának az ottani emberekkel, nem csak a számukra kedves politikusokat tömnék pénzzel, némi seggny*alásért cserébe. Persze, ha bármikor meghallod a témát, akkor teli torokból nyomasd te is a mainstream dumát a határon túli magyarság és Trianon fontosságáról, nagy bajod nem lehet belőle.

Ötödik parancs: meg kell azt értened, hogy ha bárki is a Párt ellen szól, akkor neked mint hithű párttagnak, kutya kötelességed minden erőddel és hangoddal megvédened a legfontosabb értékeinket. Ha az olimpia megrendezése ellen ágálnak az imperialisták azzal a címszóval, hogy túl drága és el fogják lopni a fele pénzt, akkor üvöltsd azt, hogy bezzeg a Gyurcsány alatt az elmúlt hat év előtti elmúlt nyolc évben ennél ezer milliószor többet loptak az elvtársak. Ha a sokadik tehetségtelen senkit nevezik ki lóigazgatónak, akkor írd tele a Facebook-os üzenőfalukat azzal, hogy bezzeg arról nem is írnak, hogy a lóigazgató egyenesen Árpád vezértől származtatja magát, vagy legalábbis majdnem. Egyszóval: szállj szembe a liberál-bolsevik-imperalista-sorosista-gyurcsányista (a szóösszetételt illetően szárnyalhat a képzeleted!) bagázzsal egyszer és mindenkorra.

Hatodik parancs: azt is tudnod kell, hogy számunkra hithű Párttagoknak csak a hazai az egyetlen elfogadható. Ja, hogy épp most a legnagyobb német sportszermárka melegítője és cipője van rajtam? Vagy hogy a helyi közért helyett a német diszkontba megyünk bevásárolni? Nem ez a fontos, egyedül az számít, hogy a Facebook-ra folyamatosan posztoljuk a népviseletis felöltőnket és Bocskainkat és csak az Erdélyben nagyüzemben főzött, egyébként fogyaszthatatlan sört igyuk – a Facebook-on. Ne félj, itthon megmarad a Soproni.

Nos drága gyermekem, remélem megjegyezted mind a hat parancsot és életedet csak erre fogod építeni.

De apa, nincs kivétel?

Hát, tanulj jól és németül, mehetsz te is külföldre dolgozni!!!”
Új sztárunk az a távközlési szolgáltató, amelyiknél - bár elvileg természetesen lehetséges - a gyakorlatban képteleség bármit is online elintézni. Alant olvasható Kocsír Tamás, az új Kohlhaas Mihály levelezése a céggel, amelyik még egy poltikai pártnál is lazábban tojik az…..