Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fasd

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hozzávalók: Egy egész, 1,5 -2 kg súlyú , nyúzott, fiatal nyúl , 20 dkg gersli, fél fej /1kg/ fejes káposzta, az íz kedvéért 20-25 dkg savanyú káposzta, 1 nagy fej vöröshagyma ,  egész fekete bors, babérlevél, 3 közepes gerezd fokhagyma egészben, borsikafű , legjobb frissen…..
fasd 2024.02.25 16:27:09
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
fasd 2017.04.05 20:21:27
@deneskata: Bizony, bizony! Ilyenek lettünk!
fasd 2017.04.05 20:19:20
@room_101: Igen, igen. Az a sz..., amikor értem jön. Amikor másokat visz el, azt le sem ...
Az MDP Titkársága 1949 novemberében hozta létre a katonai sportegyesületek központi irányítását végző Honvéd Sportközpontot. Röviddel később, 1949 decemberében a Kispesti AC egyfajta „kirakat”-honvédcsapattá válva felvette a Budapesti Honvéd nevet. Az 1950-es években azután tömegesen alakultak meg a…..
         Magyarországon egy morális pánik alakult ki, amelynek része, hogy a mára teljesen megbolondult X.Y lepatkányozta azokat, akik Kiss Lászlót támadták, hogy Z.W gyakorlatilag lekurvázta az ügy azóta elhunyt sértettjét, ahogy az is, hogy Kisst Jack the Ripper és Ilse Koch szerelemgyerekeként…..
Nem tudom, hogy olvasta-e valaki a Ford Taunus cikket még tavaly a TC-n. Amikor készült, a fotózás után elég soká' ottmaradtam dumálgatni a kocsi tulajdonosával, Borsi Mikivel. Szó esett akkor egy 170-es Mercedesről is, ami valahol a közelükben, egy garázs mélyén porosodott…..
A hőségben a fagyi, a jégkrém, a jégkása, a szívószállal komótosan fogyasztott jégbe hűtött italok a nyár legjobb pillanatai közé tartoznak. Előfordulhat azonban, hogy ezek a jeges élvezetek váratlanul fellépő, rövid ideig tartó, de heves fejfájást okoznak. A jelenséget a Nemzetközi Fejfájás…..
fasd 2016.02.28 21:12:07
Honnan jön ez a hihetetlen mennyiségű, tömegű, alaktalan masszányi ostoba? Azok, akik pontosan "emlékeznek", milyen rettenetes üldöztetésben volt részük a "komenizmusban", akik kicsiny bibliával a hónuk alatt igyekeztek szaporán vasárnap állítólag a templomba, s akiknek az…..
fasd 2015.06.05 10:19:46
@csak egy néző: Tévedsz. Sokan visszaállítanák a berlini falat. Az átlag német szerint minden baj forrása az egyesítés és az ostik.
Merkelt a köznép csak simán egy hülye DDR-es picsának hívja.
Lassan a testtel. Van ott is probléma bőven. Ott kellene élned.
Jobbegyenes Gecizmus 2015.02.07 15:17:29
Hát, régen röhögtem annyit közéleti ügyön, mint a tegnapi Simicska-ámokfutáson. Ha január elején tippelni kellett volna, hogy ki lesz az év legviccesebb csávója, kevesen szavaztak volna A Fidesz egykori házi-oligarchájára. A hárskúti Ford Fairlane huszonnégy óra alatt több…..
fasd 2015.02.08 21:06:59
@Furusina: Ezt a rövid tőmondatot nem lehet egykönnyen lesöpörni az asztalról és nyelvbotlásnak beállítani.
Érti a címzett, érti a címzett sleppje és a vidéki kistermelő is.
Emlékeznek még? Volt néhány éve egy Bakács Tibor nevű humorista, már-már olyan celebféleség, egészen az egyik kereskedelmi tévé tehetségkutatójának zsűritagságáig vitte. Gyakran szerepelt a televíziókban, tényleg jópofákat mondott. Aztán jött a hír: téli szalámit akart…..
  Érdemes-e egy stróman ellen tüntetni? El lehet-e érni bármit is akkor, amikor az igazi felelősök unottan a kiskaput támasztják, miközben lekezelően nyilatkoznak az elégedetlenkedő tüntetőkről? Mi történik akkor, ha sikerül lemondatni az adóhivatal elnökét? A választ…..
Éles hangú beszédet mondott Barabás Richárd az Együtt-PM ünnepi megemlékezésén. Barabás szerint a baloldal megalkuvó és hazug politikusai elbuktak, soha nem lesznek képesek leváltani Orbán Viktor rendszerét. Szerinte a baloldal üresen kong ma, nem jelent semmit, egy korszak…..
fasd 2014.10.25 20:35:45
@toportyánzsóti: Jól látod.
Hajónapló Szerda. 2014.09.10 12:10:06
Természetesen megint esik az eső. Ez jó a krókuszoknak. Nekem kevésbé, többek közt ezért kellett tegnap sovány malac vágtában befejeznem a tűzifa behordást. Merthogy a meteorológia mára már megjósolta az esőt és igazuk is lett. Kedden hozták a második adagot. Sajnos a kapu…..
Furdancs Blog Görbül a faanyag? 2020.08.14 05:00:00
Aki dolgozott már fával, tapasztalhatta, hogy a faanyagok túlnyomó többsége még „holtában” vagyis feldolgozott állapotban is „élő” anyagként viselkedik. A környezet változásaira, a hőmérséklet és főképp a levegő nedvességtartalmának emelkedésére/csökkenésére vagy épp a direkt napsütés hatására…..
fasd 2013.11.12 18:56:55
@KovA: Én azt is olvastam valahol, nagyon régen, hogy egyenesen lezárják a deszka, vagy lap két végét (kátránnyal, bitumennel) hogy onnan abszolúte ne tudjon tovább száradni, repedni, csak oldalirányból "nyitott" a fa.

Hogy neked még nem is vetemedik a fa, az lehet, hogy pontosan az olajos lezárásnak köszönhető.
Ezt én is kipróbálom.
Éppen egy elektromos hangszert készítek egy darab fából, és ennek a szárítása történik tavaszig a lakásban.
Mennyi ideig kell szárítani, hogy utána már biztosan ne vetemedjen?
Totálisan le lesz zárva, hermetikusan el lesz zárva a levegőtől, mindenhol le lesz festve.
Egy családját és beosztottjait rendszeresen megalázó vezető. Egy csalfa férj, aki felesége és gyermekei életét is alárendeli saját politikai karrierjének. Egyházi vezető és politikus, aki finoman szólva is nagyvonalúan bánik a közpénzekkel. Ilyen kép rajzolódik ki abból a…..