Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Munkaügy

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kézcsókom a kishölgynek, ajánlhatom esetleg a friss somlói galuskánkat? ;-)Nem bírom tovább, ki kell írnom magamból. Kocsmáros Rudi kiskátéja olyan emlékeket lökött a felszínre Tiborotokban, hogy úgy érzi, idekívánkozik - mi több: némi modorosságot is bele tud…..
Munkaügy 2009.01.16 12:05:24
Pjotr Úr kutakodott az archívumban és elküldte ezt a kis szösszenetet. Ez nem hoax. Ez a valóság. Csak így, csatolás nélkül, egyenesen bele az arcunkba.----- Original Message -----From: >             @t.email.huTo:…..
 Adott egy feladat: az egyik legrégebbi partnercégünk újonnan épült telephelyére, záros határidőn belül, fel kell állítani egy 15 fős targoncás - komissiós állományt. A jelentkezőkkel már a telefonban közlöm a roppant egyszerű feltételeket, amit aztán egy csoportos…..
  Lehet bármekkora céged, lehetsz bármekkora mogul, szemfüles, minden hájjal megkent dörzsölt cápa, legalább egyszer az életben összefogsz futni valamelyik multi bolthálózattal. És ha már összefutottatok, legalább egyszer át is fog rázni a palánkon. Ez nem lehetőség,…..
Munkaügy Munkahelyi stressz 2008.10.25 16:45:00
Pjotr Úr, régi kollégám minden héten átküld 2-3 szakmábavágó hülyeséget, természetesen e-mailben, hogy munka közben is tanulmányozhassam őket. Engedjétek meg, hogy átnyújtsak belőlük egy csokorravalót. Ma a munkahelyi stressz van…..
  6 éve dolgozom Projekt Manager-ként egy multinacionális személyzeti szolgáltató cégnél: Munkaerő-kölcsönzés üzletág, fizikai munkaerő kölcsönzés és közvetítés. Körülbelül 200 alkalmazott, 4 nagy megrendelő, havi cirka 32. 000 munkaóra, gyomorfekély, szaporodó…..