Regisztráció Blogot indítok
Adatok
luis garcia

0 bejegyzést írt és 194 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Írtam az NST-re 470 posztot, de egyiket sem volt olyan nehéz pixelbe ontani, mint ezt a mostanit. És nem csak azért, mert ez az utolsó, hanem azért, mert annyi mindent kellene ebbe a bejegyzésbe sűríteni, hogy ha nem szelektálnék, hosszabb lenne, mint a Szabó család és a Dallas…..
luis garcia 2010.08.17 20:43:57
Vállalva, hogy az NST makulátlan mundérjára a cégre szabott közbeszerzési pályázatok setét árnya vetül, tovább keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo (2#), rowi (2#), sporttárs, hrvth,…..
luis garcia 2010.07.07 15:27:19
Rúgassunk végre egy gólt Messivel vs. rúgassunk még gólt Blancoval..
Nem sok királyabb dolog létezik a labdarúgásban egy angol-német egymásnak feszülésnél. Az angolokat utálja mindenki, aki hiszi, hogy tényleg a rúgd és fuss a legmélyebb meglátásuk erről a játékról, a németeket meg csak simán utálja mindenki, és elképzelni sem akarjuk, mit…..
luis garcia 2010.06.27 16:39:41
Három nap után leszakadt rólam az ing-zakó szett, jól is esett kicsit úgy délidőben rásüppedni az meccsekre, annak tudatában különösen, hogy megjöttek a gólok, betöltötték őket a rendszerbe. Fel se tűnt, hogy már húsz meccsen vagyunk túl, a színvonalban bekövetkező…..
Komment ide!..
luis garcia 2010.06.14 17:23:20
francia-urun akárhogy is nézem, uruguay volt a kiscsapat, és az egy pontra mentek a csoport legerősebb csapata ellen.

a szerbia ghána meg szerintem igen jó kis meccs volt.

@popp: így van. én pl már egy szerbia-ghána, vagy dél afrika-mexikó meccstől is teljesen pörgök, annyira ritkán játszanak egymás ellen, és annyira más focikultúrák találkoznak. +ott a rengeteg viszonylag ismeretlen játékos, akik közül párról mindig kiderül hogy igen jó kis focista.

Szal nekem már ettől is (feláll) jó egy vb.
Már a második napon két komoly meccsnek örvendhetünk, kiderül, hogy Maradona zsenije egyszerű jobbágyok számára nem értelmezhető, vagy tényleg megsütötte a kubai nap. A sléger persze az esti Anglia-USA, mégis könnyen előfordulhat, hogy a reggeli kávéjukat is nitroglicerinnel…..
Tizenkilencedszer szólal meg a világ legnagyobb sporteseményét elindító sípszó ma délután négykor. Az eddigi 18-ról már bőven kibeszéltük magunkat, elemeztük a csoportokat, összeállítottunk néhány válogatást az eddigi világbajnokság legnagyobbjairól, mindezt egy okból:…..
A világ egyik legnagyobb klubjának döntőfóbiáját akár viccesre is vehetnénk, ha 25 évvel ezelőtt nem minden idők legtragikusabb fináléjában fordult volna meg a jobbára azóta is tartó tendencia. Egy BEK-győzelem, ami semmit nem ér, egy kupa, amihez 39 halálos áldozat vére…..
luis garcia 2010.05.30 13:31:03
@_alerob: azért a korabeli viszonyokat ismerve kimondottan nagy hiba volt egymás mellé tenni őket.

@vadkutya: mondhatjuk úgy, ha valaki nem ért teljesen egyet veled, az gyilkos angol állat?
luis garcia 2010.05.30 13:34:51
@vadkutya: lehet elutasítani az erőszakot, csak homokba ne dugjátok azért ennyire a fejeteket.
luis garcia 2010.05.30 13:37:24
@vadkutya: tőlem hagyhatod komment nélkül, úgy sem hiszem hogy az, aki nem lát különbséget egy kommentelő és egy angol huligán között, érdemben reagálhatna rá :)
Nagy és merész vállalkozásba fogtam: Top10 összeállítást készítettem az elmúlt évszázad legjobb labdarúgóiból. Arra voltam kíváncsi, hogy hány csapat erejéig állnánk a versenyt a világválogatottal. Legnagyobb örömömre és kellemes meglepetésre azt látjuk, hogy mind a…..
luis garcia 2010.05.14 16:10:39
Következik a skót bajnokság tizedik fordulója, melyet az első négy helyezett négy ponton belülről kezd. A Celtic időközben visszavette a vezetést, a Rangers rangadóra készül, a kommentelők pedig az egyenlítésre. A sötétben elbotlottunk a szobánk padlóján tekergő…..
A Burnley - Sunderland csúcsrangadóval indul a hatodik karika a PL-ben. A szombati játszadozások után azonban tényleg pikáns meccsek várhatóak. A manchesteri derbi mindent visz, de a Chelsea - Tottenham sem fog unalomba fulladni. Mi most ezekre a meccsekre még sem fogunk mondatokat…..
Nem csak egy Diego Maradona van, aki gólt szerzett futball-világbajnokságon. Ifjabb Diego Maradona egy bekólázva töltött nápolyi pásztoróra végterméke, nem is használja apuci nevét, Diego Sinagra néven találjuk meg a futballalmanachokban, bár a keresztnevet azért megtartotta a…..
luis garcia 2009.08.02 17:45:30
Ajánlottunk már a figyelmetekbe mindenféle online játékokat, volt szó álomcsapat-menedzselésről, lőhettetek büntetőket, szabadrúgást, kapcsit, most egy olyan játék következik, amihez nemhogy világhálóra, de a világon semmire nincs szükség. Nevezhetjük ország-városnak is…..
luis garcia 2009.08.01 11:48:46
@crouchy: itt van ugye ez a jó kis egyesület, ami lám még a manure elleni meccsre is igényelt jegyet.

liverpoolhungary.com/index.php/hirek/legfrissebb-hirek/385-anfieldi-premiership-meccsjegyek-igenylese
luis garcia 2009.08.01 11:52:51
@luis garcia: más. ezt a 80 fontot nem tudom honnan vetted, de az kurva kevés lesz. főleg arra a meccsre, ha nincs előre jegyed, ennyiért még a stadionnál sem tudsz venni.

az meg hogy veszélyes a stadion környéke, hát..szerintem meg nem az, persze nyilván jobb ha nem egyedül van az ember.
Futballcsuka-fetisizmusunk és Zidane bálványimádásunk kettős igája alatt totális vereséget szenvedtünk az Adidas legújabb reklámkampánya ellenében. Zidane és Messi főszereplésével készült zseniális trilógiát ajánlunk figyelmetekbe némi Diablo utóérzéssel; beetetésnek mi…..
luis garcia 2009.07.28 10:20:25
@heinrich: én megyek Audi-kupára holnap reggel, majd integetek :)
Tudósok egy maroknyi, megszállott csoportja kipusztultnak hitt, 2001 óta nem látott fajra bukkant, a Talksport pénzéhes producerei pedig azonnal lecsaptak a lehetőségre, és filmet készítettek az angol másodosztályban őshonos ún. Számnélküli-sárkányról. Az alkotás rendkívüli…..
luis garcia 2009.07.09 22:07:51
@drosiii: meg azoké, akik utálták Figot, mikor Madridba ment? egyébként a hsz-ed tökéletesen tükrözi CR7 lelkivilágát, ismered?:)
luis garcia 2009.07.10 21:49:42
@_benito: ki siránkozik? Owen egy kib*szott zsoldos, menjen ahova akar - trófeákat nyerni. eddig ahova igazolt , az a csapat 2 évig nem nyert semmit. remélem a kis angol folytatja majd ezt a tendenciát.
luis garcia 2009.07.11 09:50:42
@neeson: nincsen semmiféle hajcihő, most sem kéne Liverpoolba az Owen. csak szar látni amikor a csapat egykori sajátnevelésű sztárja az ősi riválishoz (és nem az Evertonhoz) igazol, ennyi.
Ezentúl minden héten jelentkezünk egy bónusz poszttal, melynek funkciója abban merül ki, hogy teret adjon a kötetlen beszélgetéseknek, a marhaságok bekommentelésének és megvédje a többi posztot a szélsőséges szétoffolástól. Tehát ki a jobb, Cé vagy Messi? Mi lesz a Real…..
luis garcia 2009.06.24 18:27:23
@mickeyknox: rossz helyen nézed akkor a pornót, bár ízlés dolga ;)
luis garcia 2009.06.24 18:28:13
@Tika_: én a spanyolokat addig nem tudom komolyan venni, amíg ezen a tornán nem találkoznak végre egy igazán erős ellenféllel.
A Patikaszövetség legfrissebb adatai alapján a fejfájás elleni készítmények értékesítése az elmúlt négy napban látványosan megugrott. Mint érettségiztető tanár, felfedhetném a napi átlag 18 felelet magasságában beálló, majd a tanúsítványok kiosztásának emelkedett…..
luis garcia 2009.06.19 12:14:51
www.origo.hu/sport/20090618-az-ot-legidegesitobb-hang-a-sportkozvetitesekben.html

hatalmas cikk a vuvuizéről, sharapováról, palik laciról :)
luis garcia 2009.06.19 15:18:27
@_benito: miért mondod, igaza van.
Tizennyolc év múltán részesül pénzjutalomban Ötzi, a gleccsermúmia megtalálójának családja. Nem kevésbé örvendetes, hogy tizennyolc éves a Tilos Rádió, és ebben az évben is elstartolt a Tilos Maraton. Az NST pedig tizennyolcadik alkalommal is kétségbeesve keresi Susant,…..
Ne szépítsük, 2006 világbajnoka szénné égett az Európa-bajnokságon. Olaszország ugyan csak büntetőkkel esett ki a későbbi győztes Spanyolországgal szemben, de az egész tornán az ég adta világon semmit nem mutatott. Illetve dehogynem mutatott: megmutatta minden gondját, baját…..
luis garcia 2009.06.17 09:13:04
@sporttárs: szerintem meg ott a legegyértelműbb, hogy igazam van :-)
luis garcia 2009.06.17 10:34:07
@rizla: csak arra próbáltam ezzel reflektálni, hogy milyen kva idegesítő, mikor minden posztban messi, xavi, iniesta, guardiola és csöncsön fényezése folyik :)
Az átigazolási pletykák a sportújságírás kétfejű bárányai: ez az a terület, ahol az ember a legnagyobb jóindulattal sem képes komoly minőségbeli különbséget találni a Telegraph és a Mirror, vagy éppen a Guardian és a Sun teljesítménye között. Komoly újságíró tehát…..
luis garcia 2009.06.14 19:42:26
@kroos: isteni a humorod!
Orth Györggyel kapcsolatban értelmét veszíti a túlzás kifejezés, egyszerűen a labdarúgás ősanyagából vétetett. Sportszerű, ragyogó technikai képességű, taktikai sakkhúzásaira támaszkodó – fejjel és mindkét lábbal egyaránt bravúrosan játszó, kiforrott…..
luis garcia 2009.06.11 13:23:37
@Ferguson: hát, valszeg több mu meccset láttál idén mint én, meg ha Neked/Nektek megfelel az említett kvartett teljesítménye, akkor egy szót sem szólok. csak pl a Liverpoolban ugyan ezt a teljesítményt a Kuyt,Lucas,Alonso,Mascherano négyes simán tudja hozni, és ők ugye sokkal kevesebbe kerültek. csak védem kicsit a mi játékospolitikánkat is :)
attól kicsit félek egyébként, hogy jövőre is a mu lesz a bajnok, az Arsenal nem hiszem hogy a végéig kitart, a Liverpool keretét sem biztos hogy erősíteni fogja a klub adóssága, Ancelotti meg fogalmam sincs hogy mit tud kihozni a Chelseaből.

én a helyedben amúgy örülnék hogy elment céroni, mert egy unszimpatikus, aljas, színészkedő kis ****. ráadásul ennyi pénzért hülyeség lenne nem elengedni. most már te is bevallhatod hogy utálod :))
luis garcia 2009.06.11 13:35:46
@Rooney82: és miért nem bírja megtanulni a real a leckét, hogy normális védekező kp nélkül kitörölhetik a seggüket Kakával is meg cével is...
luis garcia 2009.06.11 13:52:04
@halareaal: normális? ok, diarra belefér a normális kategóriába. de hogy a posztjukon a real védői és védekező középpályásai közel nem olyan jók, mint a támadók, az biztos. talán az egy ramos kivételével.
Ahogy a farizeusok is mondották anno Pilátusnak: szögezzük le gyorsan az elején. Óriási döntő volt ez, na. Nem tudunk nem vonni párhuzamot az 1994-es és a mostani döntő között, akkor pont a Barcát gondolták topfavoritnak, és lett macska-egér játék, nagy meglepetésre pont…..
luis garcia 2009.05.30 09:21:40
@Ferguson: @MUfanatic: ha-ha :-)
Az, hogy a két legjobb csapat játssza a döntőt ma este, még nem jelenti azt, hogy jó meccset is látunk, de legalább leegyszerűsíti a helyzetet, ami a várakozásokat illeti. A legszebb, és a leghatékonyabb focit játszó társaság fináléjának színvonalát az dönti el, melyikük…..
"Az, hogy a bárányok haragszanak a nagy ragadozó madarakra, nem meglepő: nincs értelme azonban a ragadozó madarakra megorrolni azért, mert kis bárányokat választanak maguknak prédául." Vannak bizonyos egyszerű szabályok, amelyekhez kultúremberként ragaszkodnánk. Operát…..