Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LadyBlue

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerda reggel szomorúan ébredtünk. Mintha az idő is tudta volna, hogy ez a nap nem lesz túl vidám, mert hajnal óta folyamatosan szakad az eső. A reggelinél a szokásos poénkodások helyett csak erőltetett mosoly jött az emberek arcára. Hát igen, vége, elérkezett az utolsó nap…..
Gábor Kínában Guanxi 2010.03.14 23:51:14
Annyi élményem van már,hogy azt sem tudom hol kezdjem...Tegnap megtartottuk a "Kick-off meeting"-ünket még Csengduban a DOT szervezettel és az IBM Északnyugat-Kínai vezetőjének részvételével. Sok érdekes infót hallottam, pl. Csengdu város lakossága csak egy picit több,…..
A szombati nap közös reggelivel kezdődött, ahol eldöntöttük, hogy a napot a belvárosban töltjük és vonattal fogunk utazni.Első alkalommal mindenki szerint az 1. osztályon kell utazni a külföldieknek, hogy hozzászokhassanak a tömeghez.A pályaudvaron kígyózó sorok fogadtak a…..
Tanzablog Láttam Afrikát 2008.11.24 14:41:00
Galéria (hazafelé)Zakatol a vonat Bécsből Budapest felé. Budapestről Bécsbe, vagy Bécsből Budapestre vonattal érkezni mindig megnyugtató. Erre vonatoztak száz és százhúsz éve a K und K tisztviselők, ha hivatalos ügyük a császárvárosba szólította őket. Ezen a vonalon jártak…..
Tanzablog Utazásról általában 2008.11.12 07:13:00
Arra gondoltam leírok néhány dolgot arról is, hogy szerintem mire érdemes figyelni annak, aki utazást tervez ide.Biztonság.Az óvatosság az első és legfontosabb. Bármilyen tevékenységet is tervez valaki, végig kell gondolnia, hogyan tudja azt biztonságosan végrehajtani. A kezdetekben…..
Tanzablog Munka 2008.10.27 09:01:00
Galéria (munka) A Tanzániai Utazásszervezők Szövetségének (TATO, www.tatotz.com) dolgozunk. Ez az ország legnagyobb ilyen jellegű szervezete, és az egyetlen, amelyikkel a kormány turizmust érintő kérdéseket megtárgyal, és időnként véleményét is figyelembe veszi. Az itteni…..
Bungalótelepünk tulajdonosnőjének vastagon fog ceruzája a mosásért. A hölgy zimbabwei fehér. Szállásadónk a zugmosást szigorúan megtorolja. Ha saját kezűleg mosott, száradó alsógatyát találna a szobámban, behajtaná a borsos mosodai díjat. Erre öt nyelven figyelmeztet a…..
Tanzablog Safari 2008.10.29 09:28:00
Galéria (Manyara & Ngorongoro) Arushából reggel indulunk egy Land Roverrel. Még abból az időből származik, amikor a használhatóság fontosabb volt, mint a marketing. Pár óra autózást követően érkezünk meg a Manyara Nemzeti Parkba. Kellemes, napos időjárás fogad. A…..
Tanzablog Így kezdődött 2008.10.16 23:16:00
 A cég, ahol dolgozom elindított egy kezdeményezést. Fejlődő országokban különböző civil szervezetek mellé küldi munkatársait 9-10 fős csoportokban egy hónapra. Segítünk kisvállalkozóknak üzleti tervek kidolgozásában, diákok oktatásában, kommunikációs- és…..