Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cicamic

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritkán van ennyire mozgalmas és zsúfolt hétköznapunk. Hogy április 1.? Áááá, arra nem volt időnk! :D Mármint tréfálkozni. :) Tettük az eltervezett és hirtelen jött dolgainkat, élveztük és néha nem élveztük a napsütést és a vele járó meleg időt. Kezdem az elején, aztán…..
Eljött a nap, mikor családunk legfiatalabb tagjai is felnőttek lettek. A viselkedésükben ugyan nem annyira látszik, de... Maradjanak is meg ilyen játékosnak, vadócnak és tündér manónak! :) BOLDOG SZÜLINAPOT LOLA ÉS ÁBEL!!!  Mikor 1 éve megszülettek, még…..
Cicamic 2009.03.31 12:31:21
A Nagy család élete Munkahely 2009.02.16 21:47:00
Bizony! Ma öröm nap van! Végre hivatalosan is kijelenthetjük, hogy Peti új munkahelyre lelt, ahol kiválasztották és felvételt is nyert. Aki esetleg nem hinné, hogy ez mind az elmúlt hét leforgása alatt történt, az jól sejti... De a lényeg, hogy van és ennek most iszonyatosan…..
Cicamic 2009.02.17 13:48:55
A Nagy család élete Válság 2009.02.09 19:47:00
Elért minket is a válság szele. Mától vagy inkább holnaptól, de igazándiból március 16-tól már csak Én vagyok kereső a családban. Peti ma aláírt egy papírt, miszerint közös megegyezéssel megszűnik a munkaviszonya mostani munkahelyén. Ez van... Reméljük, hogy hamar talál…..
Cicamic 2009.02.10 14:54:56
Szia, Milu! Drukkolok Petinek. Sajnos tudom, milyen sz@r a munkanélküliség((( Párodnak mi a foglakozása? Ha szó volt már róla, bocs!
Állatsereg biztosan örülni fog Apagazdi otthonlétének, és a kert is szépül.
Na nem vittük túlzásba, de azt hiszem, megkezdődött a tavaszi kertezés. Peti ma kiment és levagdosta a még ősszel elvirágzott krizantémokat és a levendulát. Majd apróra szabdalta és a komposztba rakta. Ezután még a szőlőket is megmetszette. Na nem teljesen, csak amelyik nagyon…..
Nagy nap volt ez a mai. Zeuszt végre hazahoztuk. Most még figyelgetni kell, de remélhetőleg teljesen meggyógyult. Minden jel is erre mutat! :)Reggel felhívtam a doktor urat és megtudtam, hogy minden rendben volt az éjszaka, már alig vérzik Zeuszka, így tutira hazajöhet ma délután. 4-re…..
A Nagy család élete A látogatás 2009.01.27 21:22:00
Nehéz szavakba önteni az érzést, amit most érzek. Na meg, mikor ma délután megláttam Zeuszkát! :) Ott kezdem, hogy ma reggel felhívtam a dokit. Azt mondta, jól van a cica, de ha nem ragaszkodunk hozzá, hogy ma hazavigyük, akkor maradnia kéne még egy napot. A higiénia szempontjából,…..
A Nagy család élete Zeusz műtét 2009.01.26 20:43:00
Zeuszka ma reggel már nem kapott reggelit. Nagyon nehéz sem volt bezárni Őt a fürdőbe, mert szegénykém az alomban ücsörgött egész reggel... :( Ici-piciket pisikélt. Aztán mikor kiengedtem a fürdőből, ment a kinti almokra. :( Gyorsan készülődtünk, hiszen reggel 9-re kellett az…..
Bizony, vannak neki! :( De kezdjük az elején. A tegnapi rohanás és katéterezés után ma átlagosan indult a nap. Mondjuk az feltűnt, hogy Zeusznak egyáltalán nem volt étvágya. Nyammogott ugyan egy keveset, de max. 8-10 szem lehetett, amit letuszkolt a torkán... A pisiléssel látszólag…..
A Nagy család élete Itthon... 2009.01.25 21:04:00
írhatnám, hogy ma nem csináltam/tunk semmit, de azért mégis valamit. Részemről a lényeg Zeusz istápolása volt. Az a helyzet, hogy egész nap az alomba járkált. Minden egyes alkalommal nagyon sokat időzött ott és ici-picike pisiket produkált. A lényeg, hogy jött valami! Megnéztem,…..
A Nagy család élete Előkert 2008.10.20 20:29:00
Peti ezen a héten szabadságon van. Ami ugye csak három szabad, itthon töltött napot jelent, bár ha jobban belegondolok, csak kettőt, mivel szerdán elutazik. Viszont addig is remekül el tudja kezdeni az előkertünk csinosítását és nem utolsó sorban tovább lazúrozni a kerítés…..