Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ezoterisztán

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
C. S. Lewis nevét leginkább a Narnia krónikái című mesesorozat révén ismerik. Pedig J. R. R. Tolkien barátja kitűnő nyelvész és irodalmár, író és költő, és ami a számunkra most a legfontosabb, ismert keresztény közíró is volt. A Keresztény vagyok (Harmat, Budapest, 2006, az…..
Ezoterisztán Ezohondria 1. 2008.10.23 23:19:56
Ezohondria* ~az a tünetegyüttes, amit a "Belső, Ősi és Titkos Tanításokat" a szabadpiacon zugárusoktól kilóra beszerzett, és azokat a kényelmes fotelben emésztgetett natyoneszoterikush emberkék ön- és közámító beszámolói során tapasztalhatunk a fent nevezett…..
        >>"Ha minden egy az Istennel, akkor ezoterisztáni példával élve a kutyaszar is szentnek számít" - Ez sem igaz, ez az eredeti gondolat eltorzítása, kiforgatása. Az ember egy Istennel, mint ahogy az ujjam, a szemem, a szám is…..
Ezoterisztán Kryoon - a kezdetek 2008.10.21 00:51:00
    Bizony előfordul, nem is oly' ritkán, hogy akit jótevő szellemi izének hisznek valójában - valami egészen más.Szeretetről áradozik? Bégető birkává akarna tenni? Ömlengő érzelemdús rózsaszín nyálba csomagolja az egetverő ostobaságait? Könyvről…..