Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piranja

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vörösmarty: Előszó és Arany János: Letészem a lantot című versének összehasonlító elemzése     Ismét egy összehasonlító verselemzéshez készítettem egy vázlatot . A mai netkorrep irodalmi műelemzése Vörösmarty és Arany János költészetének,…..
Piranja 2010.11.21 14:00:40
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
Az élet kemény. Van úgy, hogy egy ugrás nem sikerül. Van úgy, hogy ott van az orrod előtt a tuti, és nem éred el. De néha, nagyon ritkán összejön, és eléred. És akkor rájössz, hogy... nos, az élet kemény. (Köszönet Grathnek a linkért.)..
Skutnik-rajongó szívem megmelegedett, amikor megtaláltam a Where is 2010? című röpke szösszenetet. A Daymare Town remek grafikájával készült játék a szokásoktól eltérően nem point-n-click, sokkal inkább platformjáték, de ez mit sem von le értékéből. Aranyos, néhány perc…..
Szolgálati közlemény következik: kiveszem év közben összegyűlt szabadnapjaimat, és most én fogok munkát kerülni (jó messzire elkerülöm, Thaiföldre megyek majdnem négy hétre). A KMK távollétemben is zavartalanul üzemel, egyrészt azért, mert előre betáraztunk jó néhány…..
A macskás játékok a gyengéim. Az Adventurous Eric viszont nem ezért nyűgözött le. Egy macska egy napját kell végigkövetnünk, sajna, szó szerint, mivel típusát tekintve az általam eléggé utált maze-game, vagyis a "mozgasd az egérkurzort a megadott útvonalon"-fajta. A…..
A héten vannak a Nobel-díj bejelentései, és ha a flashjátékoknak lenne kategóriája, biztosan a cantyouseeimbusy.com oldal készítői kapnák. Alfred Nobel ugyanis végrendeletében úgy fogalmaz, hogy azok kapják a díjat, akik a legnagyobb szolgálatot tették az emberiségnek, és a…..
Kellemes kis szerepjáték lenne a My Pet Protector, ha nem csak csigatempóban lehetne haladni vele. Mert megvan benne minden, ami kell – csomó fejleszthető tulajdonság, tápos tárgyak, egyre nehezebb dándzsönök, miegymás –, csak éppen olyan szűkmarkúan méri a…..
help jamaica Ma Este! 2009.06.12 09:16:03
Eljött a nap! Ma este találkozunk az A38-on, HELP Jamaica Charity Dance!A következő napokban meg persze beszámolok itt az eredményekről, meg remélem sok fotót is felteszek majd. Most pakolás, aztán már délutántól indul a terep előkészítése.19:00-tól már lehet jönni az orrterasz…..
Dobos Bence Flapo című alkotása nyitja meg a pályaművek sorát. Ügyességi-logikai játékkal van dolgunk, amiben egy golyót kell elirányítani a kijáratig, miután áthaladtunk minden világos pályaelemen (ezek azután eltűnnek). A feladatot a jól megtervezett pályák teszik…..
Szeretném a magam egyszerű eszközeivel gyarapítani a munkakerülési lehetőségeket, egyszersmind lehetővé tenni, hogy ne csak a játékfejlesztői pályázaton indulók nyerhessenek mindenki kedvenc blogjában, éppen ezért rejtvényrovat indul a KMK-n. Egyelőre havi rendszerességgel,…..
Merem állítani, hogy a Crunchball 3000 jelenleg az egyik (ha nem a) legjobb sportjáték az interneten. Maga a háttértörténet (ami ebben a műfajban egy kicsit szokatlan) is érdekes: a harmadik évezred végére betiltották az összes sportot a Földön, de az embereknek hiányzott ez a…..
M. Peti részletes leírást küldött a Nitrome egyik legjobb játékáról, az Ice Breakerről, illetve annak folytatásáról, az Ice Breaker: The Red Clanról. Át is adom neki a szót: „A játékok lényege, hogy a jégbe fagyott és/vagy hajójuktól messze eltávolodott vikingeket kell…..
Piranja 2009.03.25 19:37:32
Piranja 2009.03.29 19:30:58