Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnyTink

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ITÉlet Milyen volt hazaköltözni? 2013.05.24 16:53:00
Nem olyan régen feltette ezt a kérdést valaki, aki most költözött haza Magyarországra hosszas külföldi tartózkodás után. Manapság az a kurrens kérdés hogy mi kell a külföldre költözéshez, de talán az a téma is érdekes lehet hogy milyen hazaköltözni. Főleg a külföldön…..
AnyTink 2017.10.16 18:49:57
@pggp: :) Gratulálok a család bővüléséhez és a sikeres 'hazatelepedéshez'. Mi most gondolkodunk a hazaköltözésen és jó olvasni mások élményéről! Köszönöm az írásod :)
Kezdődik... Becsöngettek... 2008.10.29 23:06:00
...a kezdeti felfordulas es izgalom utan egy eloadoban talalom magam. Egy ficko beszel a kurzusokrol, a sulirol, lehetosegekrol, elvarasokrol, a tanevrol es valoszinuleg olyan dolgokrol is, amiket nem ertettem :) Aztan felkonferalja a kovetkezo eloadot, aki a "Jo prezentacio" rejtelmeibe…..
Reggel kb. 10kor keltünk. Nagyjából kipakoltunk, reggeliztünk egy kis hazait, aztán értekeztünk a főbérlővel, aki mondta, hogy inkább a második szinten lévő szobát javasolja, mert az nagyobb, több szekrény van, meg amúgyis meglátjuk majd, hogy jobb lesz ott. Oké, lementünk,…..
Reggel nehezen ébredtem, nagyon álmos voltam. Dáviddal úgy beszéltük meg, hogy Nagyszüleitől jövet, kb. 9kor jönnek értem. Utána be volt még tervezve, hogy beugrunk a sulijába elintézni valamit, hazavisszük Ádamot (egyutt voltak Bárándon), bepakoljuk a cuccait, bucsúzkodunk,…..
Kezdődik... Orsinak 2008.10.21 20:32:00
Okt. 21., keddHugica első nagykorú névnapja :)B O L D O G    N É V N A P O T    K Í V Á N U N K ! ! ! és jó szórakoást az ajándékodhoz ;)Sok puszi: Dave&Any..
Hatalmas nyüzsgés, mindenkivel mégegy utolsó találkozás. Intéznivalók tömege, kérdések hada zúg a fejemben... Hogy megyünk? Mikor indulunk? Mi lesz? Milyen lesz? Baljóslatok, riogatások.... Azt hiszitek ott kolbászból van ...?-típusú kérdések. Hogy jutok el a suliba?…..
Kezdődik... hello 2008.10.20 14:50:00
Kedves Barátaim!Meglepetééés!Gondolom nem kell sokat magyáraznom ezen blog létjogosultságát...Sok-sok dolog történik mostanában velünk és szeretném ezeket megosztani veletek. A blog neve adja magát, a cim már kevésbé. Bár, aki ismer, tudhatja, hogy ilyen bénázások a…..