Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Firefoxer

1 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajátos anomáliát fedezett fel tigázos számláján Joc, immár másodszor. Bizonyára egy úgynevezett bug, azaz bogár került a gépezetbe, ezért számlázhatnak néhanapján 10%-kal drágábban, mint egyébként. A jelenlegi már a második konkrét eset, így felvetődik bennem, hogy…..
Kisebb fejetlenséget észlelt Ned Stark az Apród.hu rendszerében. Ismerőse a "moderator@aprod.hu" címről kapott a hatékony hirdetésfeladásról baráti hangvételű szakmai tanácsot ittas állapotban. Az egyik ismerősöm felrakott egy hirdetést az aprod.hu nevű apróhirdetéses…..
Könnyű feladattal indítjuk az évet. A cikkben látható keresztrejtvény megfejtésének határideje 2012. december 31., a helyes megfejtők között kisorsoljuk a helytelen megfejtések beküldőit.  ..
Egy szegedi szoláriumszalon büntetést kapott az Artisjustól, mert a háttérben szóló rádió után nem fizette be a jogdíjat. Nem, ez nem valami hülye április elsejei vicc, ez egy valós hír.Megbüntetett egy szegedi szoláriumszalont az Artisjus, Magyar Szerzői Jogvédő Iroda…..
Firefox Akkor induljon a Blog :) 2011.10.21 18:37:31
Hello World!Már szedem is össze, az eddig különböző fórumokban általam posztolt bejegyzéseket és indulhat a blog :)  ..
Tisztelt Rogán Antal!Elolvastam módosító indítványait, amellyel szabályozni próbálják az online módon történő szerencsejátékokat. Érdekes ötletek és felvetések vannak benne, de mégis, azt hiszem, nem lesz ez így jó. Hogy miért? Megpróbálom megfogalmazni.Először is, a…..
Firefoxer 2011.09.29 17:13:41
@tudathasadásos vasaló: Néha én is játszok, de tényleg csak kikapcsolódásként. Viszont van pár ismerősöm, akiknek egész komoly jövedelem kiegészítést jelent, elég fanatikusak. Róluk azt kell tudni, hogy minden másban mezei júzerek. Egy vindóz telepítés sem menne nekik, viszont fejből mondanak 10 VPN szolgáltatót, illetve virtuális bankkártya szolgáltatót. Pont akkor tanulták meg ezeket, amikor még maga az online póker oldal korlátozta egyes helyekről a játékot/ utalást. Tehát akik nem hobbiból, hanem komolyabban foglalkoznak vele, (pont akiket korlátozni szeretné a törvény,) azok ismerik ezeket a megoldásokat. Szerintem.
Lassan úgy érzem Retorikai Téboly vezeti ezt az országot Kedves Vezetőnk helyett. Kedden sírfeliratot készítettek az egykulcsosnak, szerdán meg kisminkelték a halottat. Kár, hogy szellőztetni nem sikerült, és a pacsuli meg a balzsam kipárolgása sem képes elfedni a dögszagot.De…..
Utánfutós Ladákkal várják Pesterzsébeten lomisok és színesfémezők az irányíthatatlanul a Föld felé zuhanó Upper Atmosphere Research Satellite műholdat. „Ha véletlenül a mi utánfutónkat találná el a műhold, abból a sok rézből meg alufóliából egy évig megélhetne a…..
Firefoxer 2011.09.10 09:51:25
@tengier1: saját tapasztalataid szerint? xD
Nívó Más faszával a csalánt... 2011.09.09 17:59:51
Bizony, ez jutott eszembe a Fidesz frakció devizahitel-végtörlesztéses ötletéről. Mi megadjuk a könnyítést, a frankonkénti kb. 50 Ft-os veszteséget meg nyelje be a bank!A terv megvalósíthatatlanságáról már sokan írtak, londoni elemzők szerint 980 milliárd forintos veszteséget…..
Firefoxer 2011.09.10 08:55:21
@dekol84: Rendkívül viccessé teszik a kommented ezek a "mert a te agyadat már rég bezabálta a zorbán" "Ezt már persze ti narancsgőzös agymosottak nem láttok! Ennyi! " szövegek.

Az a "magából indul ki az ember" gyűlölködős, agymosásos idióta. Ezt csak én tudom, hogy annyira rühellem a fideszt, amennyire csak lehet. Aztán egy ilyen okos ember megmondja, hogy nem, hanem én szeretem. Menjél egyél egy kis csokikát.
Egyre több olyan közösségi oldal van, ahol kifejezetten betegek kommunikálnak egymással, sőt ami a kutatások szempontjából jelentős, adatokat is megosztanak, feltöltenek. A Patientslikeme.com a leghíresebb ezek közül. Most a Nature Biotechnology szaklapban olyan tanulmányt közöltek…..
Pillanatok alatt százezres nézettséget ért el a Youtube-on az alábbi videó: Érthető, hiszen a felvétel szerint a júzer az Apple svájci oldalán kattitngatva váratlanul az iPhone 5 weblapján találta magát. Van rengeteg kép, adat, szlogen, az egész rendkívül profi munka, nehéz…..
Az utóbbi 8 évre lesz hatályos a jogszabály, amelynek értelmében lakott területen 40, míg lakott területen kívül 70 km/h volt a legnagyobb megengedett sebesség. A július 1-től életbe lépő szabályozás után automatikusan megkapja minden autótulajdonos a büntetést, mert…..
Michael Knight Forintot Svájcnak! 2011.06.20 11:34:00
Szerintem vezesse be Svájc egyoldalúan a forintot fizetőeszközként! Ez sokak problémáját megoldaná, ráadásul nem csak nálunk, de az alpesi országban is."Szinte biztosra vehető", hogy az euróövezet a következő öt évben - de esetleg már 2013-ig - felbomlik. A…..
Idén is megrendezték a Comet díjátadót - de vajon mennyit ér az a bizonyos gömb? Aki kisebb-egyenlő 14 éves, most hagyja abba az olvasást... Úgy érzem, hogy a magyar könnyűzenét ebben az egy posztban, ezen az egy díjátadón keresztül majdnem 100 százalékig jellemezni tudom, és…..
  Idén is az omegás Benkő László volt a szántódpusztai épületegyüttes legelső vendége, olvassuk a sajtóban. A komplexum igazgatója szerint ez azt jelenti, hogy él még Szántódpuszta. Szerintem ez nem azt jelenti, de a neves fizetővendégnek tagadhatatlanul jó ízlése van:…..
 Két régi háver is visszatér ma: Jancsi bácsi és Styxx. Utóbbinak köszönjük a mesét.   KI KIVEL KÚR? Erre a tetves-zajos-szemét Pestre egy napra se tudnék visszaköltözni. Inkább lőjenek főbe! De ebben a szájbatoszott országban 8 millió vidékinek 'Pestre kell mennie,…..
Különös ez a magyar politika: miközben a Fidesz elsöprő, kétharmados sikerét jelentős részben az előző kormánynak köszönhette, jelenleg az ellenzéki MSZP szinte egyetlen reményét ismét a kormányon lévő erők jelentik. Ami azonban 2006 után elég volt, most egyelőre csak a…..
Firefoxer 2011.05.11 10:11:46
@sisszi: Nekem meg a barátok közt "berényi kft" ugrik be. Néha miki irányít, de ha félrelép, akkor klaudia lesz a jani. Ha klaudia elkezd hallucinálni, megint a miki jön.. Néha színre lép egy két kevésbé nagy múltú szereplő (miki öccse).. de a lényeg, hogy családban marad és ha kiírnak valakit a sorozatból, pár hét múlva már senki nem emlékszik rá. :)
Még mindig elég sokan hirdetnek az ingatlanbazár.com-on, aztán csodálkoznak, ha az ingyenes időszak után fizetési felszólítást kapnak. Minthogy a felhasználóknak emailezgetett dokumentum neve "díjbekérő", és nem számla, nyugodtan töröljék a spamekkel együtt:Pár…..
w Alekosz ante portas 2011.05.07 07:00:00
Unott legyintéssel nyugtáztam, amikor megtudtam, hogy az RTL Klub újra előáll a valóságshow műfajával, ráadásul lényegében változatlanul akarja előadni a néhai Való Világot. So 2002. Túl vagyunk rajta háromszor, és nincsenek sehol az egykori főszereplők, zsákutca, senkit nem…..
Emlékeztem még az ugróbékára? A kutyanyelves perselyre? A törpeautóra? Találtam egy boltot, ahol a hetvenes-nyolcvanas évek játékai vehetők meg olcsón. A napokban egy belvárosi üzletben, a Zsigray stúdióban jártam, Budán, a Fő utca 12-ben, a Clark Ádám tér közelében.…..
Utolsó meccsére készül a thaiboxos Kunkli Tivadar. Ellenfele a nála 100 kilóval nehezebb amerikai Bob Sapp lesz. A felkészülés körülményeiről kérdeztük a magyar bunyóst. HírCsárda: Hogy készül a meccsre? Vannak különleges módszerek egy ilyen, láthatóan nehezebb és…..
Döbbenten olvastam a minap, hogy a kendertüntetéseken többször hisztiző KDNP-s Rétvári Bencének és baráti körének nagyon fontos a Sziget, mert leginkább már csak amiatt jönnek hozzánk drogozni a külföldi fiatalok. Szerencséjük, hogy nálunk sokféle drogot relatíve olcsón…..
w Ahogy tetszik 2010.06.17 04:45:00
Beindultak végre a vuvuzelaszűrők. Engem ugyan alig érint, mert magát a meccset is kikapcsolom, ha nálam van a távirányító, viszont a kultúrsokk, az mindig izgalmas. A vuvuzela ugyanis tökéletesen alkalmas arra, hogy érdekes és tipikus reakciókat hozzon elő a nyugati emberből. A…..