Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sisajani

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Sarat! Még! 2009.11.26 06:21:00
Először értetlenül néztem magam elé, mikor megkaptam a Ford 4x4 Akadémia című meghívót, hiszen nem okvetlenül a 4x4-es élményautózás az, ami manapság eszembe jut a márkáról. Európában az Escort Cosworth már csak egy méregdrága, gyűjteni való klasszikus, utoljára tán arra…..
sisajani 2009.11.26 17:14:04
@szabi1983: Szia,
1. A nagy hármas amit említettél, valóban tökéletes utcai használatra, pénisznövelőnek. Mert aki városi lóti-futira ilyet vesz az megérdemli. Kicsit olyan mint olcsón (áfamentesen nagy autóval).
2. Az új L200, Hilux egy rakás szar nehéz körülmények között. Navarra szintén. SZét hullanak secperc alatt. ÍGy munkára, és arra amire valójában valók, a nagy hármasnak inkább a régebbi modelljeit venném.
3. Ford/Mazda páros (ugyanaz) viszont lehet hogy fapados, és a régmúltat idézi, de amikor a többit már újrahasznosították, akkor ezek még mindig mennek. És ez a fontos ha dolgozol vele. Megbízható, olcsó, és fenntartani is az. Ha dolgozol, akkor ez elsődleges, a többit ki nem szarja le.
4. Ha valaki mégis városban akar járni, meg nyaralni menni terepjáróval, az vegye a fáradságot és vegye meg a modellek személyautó verzióit, mert kialakításuknak köszönhetően sokkal alkalmasabbak közúti használatra (mivel erre optimalizálták őket). Jah hogy az drágább, meg nincs áfa visszaigénylés? Hm... Ez van, mindennek meg van az ára.

Üdv
Jani
Néhány uniós képviselőnek nagyon bögyében lehetnek a motorok: több ország küldötteinek közös munkájaként tervezet készül, miszerint az Európában forgalomba helyezendő gépek ne lehessenek száz lóerőnél erősebbek. Korábban már volt próbálkozás hasonló intézkedések…..
  Az olasz InMoto összehasonlító tesztjében nem született meglepetés: a legjobbnak az idehaza is kapható Nolan és Schuberth bukósisakok bizonyultak. A februári összehasonlító tesztben az új generációs, felnyitható sisakok versenyeztek. A Nolan N43 Air 9 pontot szerzett, ezzel…..
Azoknak, aki versenyzőként is kipróbálnák motorozási tudásukat, érdekes lehet a Suzuki húsz gépre vonatkozó ajánlata. 2,59 millió forintért nem csak egy új GSX-R 600-t kínálnak, hanem hozzá extra sportcsomagot is, ami tartalmaz tartalék kerekeket féktárcsával, gumimelegítőt,…..
Az Aprilia RSV4-el a Piaggio csoport megmutatta, hogy helye van az igazi Superbike gépek között. Ha elszánják magukat, jövőre a kistestű, négyütemű sportmotorok között is robbanthatnak: a 450-es és 550-es enduróik V-motorját felhasználva elkészülhet az ultrakönnyű versenycsoda,…..